|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 8, 2008 0:03:26 GMT 3
Kelly kuulas ära Chris'i põhjaliku seletuse. "Hea põhjus" lausus ta ning muigas kergelt , kui nüüd jälle Chrisi poole vaatas.
|
|
C.Rose
1. klass
@>->-----
|
Post by C.Rose on Dec 8, 2008 0:11:30 GMT 3
Chris oli täitsa omas maailmas kui ta tähti imetles. Kui tüdruk ütles midagi reageeris Chris sellele vastates:"Njaa." Chris mõtles ,et võiks preagu jalutada ringi keelatud metsas ja otsida midagi põnevat sealt. Teda eriti ei huvitanud ,et sinna ei tohtinud minna. Talle meeldis seal. See on lahe ja huvitav koht Chrisi arust. Eriti põnev on see kui ta saab enda võimeid dementorite peal proovida. See on ohtlik ,aga Chris armastab väljakutseid ja adrenaliini.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 8, 2008 0:16:03 GMT 3
Kelly suunas pilgu väljakule ning peagi tagasi Chris'ile. "Millest sa mõtled?" küsis Kelly , kui märkas , et too päris vaikseks jäänud oli.
|
|
C.Rose
1. klass
@>->-----
|
Post by C.Rose on Dec 8, 2008 0:29:41 GMT 3
Christian ringutas ja jõudis siis maa peale tagasi unistamise maalt. Ta tõusis istukile ja vaatas siis tüdrukule otsa. Lõpuks vastas siis Chris tüdruku küsimusele:"Ma mõtlesin ,et kui põnev mul praegu keelatud metsas võiks olla. Armastan seda kohta. Millest sa muidu vahepeal siis mõtlesid?"
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 8, 2008 0:46:57 GMT 3
Kelly muigas kergelt , kui kuulas Chris'i juttu. "Ma ei jõudnud selle ajaga veel midagi mõelda" ütles Kelly ning naeratas vabandavalt , kui Chrisi poole vaatas.
|
|
C.Rose
1. klass
@>->-----
|
Post by C.Rose on Dec 8, 2008 1:11:36 GMT 3
Chris uppus vahepeal tüdruku silmadesse ära. Need olid tõesti ilusad. Christian raputas korra pead ja küsis siis tüdruku käest:"Em...mis sa just ütlesid?" Chrisil oli nüüd veidi veider olla. Aga elab üle. Vähemalt ta saab Kellyga koos aega veeta.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 8, 2008 20:37:20 GMT 3
Kelly kergitas üht kulmu ning hakkas vaikselt naerma. "Ma ütlesin , et ma ei jõudnud selle ajaga veel midagi mõelda" kordas ta aeglaselt , et Chris nüüd kuuleks , tahtes kõva häälega naerda.
|
|
C.Rose
1. klass
@>->-----
|
Post by C.Rose on Dec 8, 2008 22:57:41 GMT 3
Christian naeratas ja pööras oma pilgu maha. Natuke hiljem ta siiski pööras enda silmad tagasi tüdrukule ,aga mõeldes ,et tüdruk võib hakata end ebamugavalt tundma pööras ta pilgu Hogwartsi lossile. Tulesid ei põlenud just väga palju. Enamus õpilasi on magama juba läinud arvatavasti. See oli viimane asi mida Chris tahtis hetkel teha. Ta mõtles vaid endast ,Kellyst ja praegusest hetkest.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 8, 2008 23:03:24 GMT 3
Kelly muigas kergelt ning viis ühe pilgu kuule. Peagi viskas aga tema pikali ning jäi tähti otsima. Ta ei näinud neid , sest pilved olid kogunenud. Ei läinud kaua , kui hakkas kergelt vihma sadama. "Liiga hea" pomises Kelly ning sulges silmad , kui see talle peale sadas.
|
|
C.Rose
1. klass
@>->-----
|
Pingil.
Dec 10, 2008 23:24:27 GMT 3
Post by C.Rose on Dec 10, 2008 23:24:27 GMT 3
Christian sules silmad ja mõtles. Oi kui tore...vihm...juhhei. Chris ei olnud just eriline vihma nautja. Ta ohkas korra ja vajus siis mõttesse. Ta tuletas meelde kui ta kunagi enda soulmate'iga unustamatuid aegu veetis. Jalutades pargis vihma käes ,käest kinni hoides. Rääkides kõigest ,usaldades täielikult ,armastades siiralt.
|
|
|
Pingil.
Dec 10, 2008 23:27:30 GMT 3
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 10, 2008 23:27:30 GMT 3
Kelly sai aru , et see Chris'ile ei meeldi. "Me võime .. siit .. ära minna" lausus Kelly vaikselt , kui nägi , et noormees mõttesse vajunud oli.
|
|
C.Rose
1. klass
@>->-----
|
Pingil.
Dec 10, 2008 23:35:06 GMT 3
Post by C.Rose on Dec 10, 2008 23:35:06 GMT 3
Christianil polnud õrna aimugi mida teha võiks. Ta siis raputas pead korra ja ütles lõpuks:"Mm...no okei...,aga kuhu me lähme ja mida tegema??"
|
|
|
Pingil.
Dec 10, 2008 23:38:39 GMT 3
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 10, 2008 23:38:39 GMT 3
Kelly kehitas õlgu. "PAku sa midagi välja" lausus Kelly kergelt naeratades , kui ikka pikali pingil oli.
|
|
C.Rose
1. klass
@>->-----
|
Pingil.
Dec 10, 2008 23:48:06 GMT 3
Post by C.Rose on Dec 10, 2008 23:48:06 GMT 3
Christian haigutas ja ringutas. Ta vaatas tüdruku poole ja ütles:"Ma ei tea...ma ei viitsi mõelda väga praegult"
|
|