|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 10, 2008 21:35:05 GMT 3
"Kurat sul pole ikka ÜLDSE mõistust" lausus Kelly siis , kui korra tolle tüübi poole keeras ning peagi jälle ära suunas.
OT. Alam? ajad sa midagi sassi ??
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 10, 2008 21:38:55 GMT 3
Arthur turtsatas vaikselt. "Kui mul üldse mõistust pole, siis miks sa nii närvi läksid praegu? Ahjaa, vabandust! Sa oled ilmselt armukade, sest ma suudlesin Hurtsikus sinu asemel Hayleyt. Kuidas ma küll SELLE suutsin unustada," lausus noormees naerdes tüdrukule järgi.
OT: Alam = Dork.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 10, 2008 21:42:41 GMT 3
Kelly kortsutas kulmu. "Peaksin tahtma sinult suudlust?" küsis Kelly siis. "Jaa , kindlasti. See ONGI mu elu mõte , et Sind suudelda" lausus Kelly , kui vaatas tolle poole. "Nalja teed?" küsis ta siis lõpuks , kui üht kulmu kortsutas.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 10, 2008 21:47:17 GMT 3
Noormees muigas endamisi. "Kammoon, ma nägin su nägi, kui ma teda suudlesin. Sul oli sihuke nägu, et sa virutaks talle koheselt vastu lõugu, sest sa oleksid tahtnud ise tema asemel olla. Ega ma loll pole," lausus noormees teeseldud jahmatusega.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 10, 2008 22:00:38 GMT 3
Kelly hakkas naerma. "Sa suudled silmad lahti , et mu nägu nägid?" küsis ta siis turtsudes. "Romantiline.." lisas Kelly ning turtsus edasi ning pahvatas siis jälle naerma.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 10, 2008 22:05:20 GMT 3
Noormees vaatas altkulmu tütarlast. "Sa ikka nii väga tahad etada, kuidas ma suudlen, ma vaatan," lausus noormees ning suundus tüdruku poole. "Ise sa seda soovisid, et pärast ära vingu," lausus noormees ning tõmbas Kelly tugevalt oma embusesse, surudes seejärel enda pehmed huuled tüdruku omadele, suudeldes teda palavalt (ja suletud silmadega). Lõpuks aga võttis Slytherinlane enda huuled tüdruku omadelt ära, näol võidurõõmus naeratus, silmad aga soojad ja siired. Siiski hoidis ta igaksjuhuks tugevasti tütarlapse rannetest kinni, sest teadis, et too oleks muidu talle virutanud.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 10, 2008 22:11:16 GMT 3
Kelly vaatas kulmukortsutusega poisi poole , kui järgmine hetk ta pois huuli oma omadel tundis. Neiu tahtis juba koheselt poisile vastu vahtimist virutada , kuid see polnud lihtsalt võimalik. Peale suudlust vaatas Kelly vihaselt Arthuri poole , kuid ei saanud midagi teha , sest poiss oli tast tugevam ning rabeleda oli mõttetu. "Tahtsid seda nii väga?" küsis Kelly pahuralt. "Ole õnnelik , et see Tehtud nüüd on" ütles ta valjema häälega. Kelly ei oleks saanud väita , et suudlus hea polnud , kuid mõte , et ta slytherinist oli ja et tal selline jultumus oli , tegi Kellyl südame pahaks. "Kas sa nüüd lahti ka lased?" küsis Kelly siis lõpuks.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 10, 2008 22:14:47 GMT 3
Arthur turtsatas kergelt. "Njaa, vist ikkagi lasen. Ütleme nii, et isegi Hayley suudles paremini," lausus noormees ükskõikselt ning lasi tüdruku lahti, ise taas lõbusalt irvitades. Muidugi oli tegelikult suudlus hea olnud, kuid ega noormees seda siis tunnistada saanud.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 10, 2008 22:20:48 GMT 3
"Mul on nii faking POhhui" lausus Kelly ning virutas siis ühe kõva lataka vastu poisi nägu , kui too tüdruku käed lõpuks vabastas. Kelly oli omajagu vihane. "Ma ei saa aru , kuidas saab üldse selline inimene olemas olla.." lausus Kelly siis , kui pilgu mujale viis.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 10, 2008 22:25:48 GMT 3
Noormees naeratas kergelt, kui sai laksu pikki kõrvu. "Aga näed, olen. Ja ma pole samuti selline inimene, kes laseb end tüdrukul lüüa," lausus tüdruk ning virutas rusikaga tüdrukule pikki lõugu. Teda ei huvitanud üldse termin, et naisi lüüa ei tohi. Tema tegi, mis tahtis. "Noh, mis sa nüüd teed? Lööd veel?" küsis noormees kulme kergitades ning juba mõnevõrra vihaselt tüdrukut vaadates.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 10, 2008 22:30:52 GMT 3
Kelly ei pannud tähelegi , kui järsku tugevat lööki vastu lõuga tundis. Kelly sülitas - veri. Kelly vaatas vihasena Arthuri poole , kui võlukepi põuest välja võttis ning välgu kiirusel seda viibutas nii , et poiss vastu üht puud lendas ja sealt siis alla kukkus. "Sa hoia must eemale" lausus Kelly üli vihasena , kui hoidis võlukeppi käes , mis oli poisi poole suunatud.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 10, 2008 22:34:48 GMT 3
Arthur lendas vastu puud, üks oks läbi käe minnes. Veri, palju verd. Noormees oigas vaikselt, ise kõhuli puu all lamades. Peagi aga kaotas ta lihtsalt teadvuse.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 10, 2008 22:37:46 GMT 3
Kelly kõndis rahulikult poisini. Võlukeppi viibutades tuli oks käest välja. Järgmisena oli haav puhas ning side ümber käe. Kelly vaid raputas pead. "Oh sa issand küll" pomises ta , ise ikka pisut pahane. Viimane võlukepi viibutus kaotas kõik vereplekid , mis ümberringi olid. Kelly sülitas uuesti. Veri oli ikka süljega segamini.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 10, 2008 22:42:36 GMT 3
Noormees tõstis aeglaselt enda pilgu ning vaatas oma kätt. "See side on liiga kõvasti, idikas!" lausus noormees ning tõmbas sideme maha, hakates seda ise palju lõdvemalt tagasi panema. Seejärel võttis ta rahulikult tüdruku sülle, viis ta järveni ja viskas ta lõpuks vette. Lõpuks vaatas ta Nick'i poole, kes polnud midagi teinud ning muigas lõbusalt.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 10, 2008 22:45:13 GMT 3
Kelly tõusis üleni märjana veest püsti ning hakkas siis naerma. "Üks hetk annad mulle vastu lõugu ja siis viskad vette?" küsis Kelly ning ronis välja. "Arusaamatu inimene" lausus Kelly muiates , kui enda juukseid rullis , et need kuivaks läheksid. Tuli väike tuuleiil ning Kelly väristas end seepeale üle kogu keha.
|
|