|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 21:55:46 GMT 3
ot: tegelt ma sammusin sinuga kooli poole ;P
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 14, 2008 1:13:17 GMT 3
Arthur vaatas Nicholase poole ning kehitas kergelt õlgu. "Ega muuks nad, jah, kasulikud pole," lausus noormees hooletult ning heitis pilgu taevasse. "Tead, ma pole alati selline olnud. Mul oli kunagi tüdruk, keda ma väga armastasin," sõnas noormees tõsiselt tähistaevasse vaadates.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 14, 2008 1:35:20 GMT 3
Kelly muigas endamisi , kui kooli poole edasi sammus.
Ot. okei xd:D:d
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 14, 2008 2:46:24 GMT 3
Nicholas kuulas teda end paremini vastu puud sättides. Saanud noormehe lause mõttest aru noogutas ta kergelt, kui silmad taevasse viis. ''Kõik me oleme kunagi teistsugused olnud, miski muudab meid kõiki.'' Oli ta selles alati kindel olnud, ning seetõttu ei tahtnud ta ka surkida Arthurit rohkem, kui too tahtis rääkida, ei keelanud Nicholas seda talle, kuid ise uurima ei hakanud ta.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 14, 2008 2:52:01 GMT 3
Arthur noogutas kergelt. "Nii see paraku on," sõnas noormees mõtlikult oma suitsu tõmmates. Peagi viskas ta selle järve, kus see kergelt susises ning seejärel kustus. "Kuidas sinuga on? Sul tüdruk on või meeldib sulle keegi?" päris noormees, silmad nüüd majakaaslasele heites.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 14, 2008 3:17:28 GMT 3
Poiss raputas mõrudalt pead, ka temal oli olnud kunagi keegi. Keegi kes tegi noormehele nii haiget, et seda unustada ei olnud ta suutnud kunagi. Nicholase silmad liikusid taevalt järvele mida ta mõtlikult vaatas. ''Need tüdrukud, kes meile meeldivad on tulnud, kuid nad ei jää. Jäävad need kes on nende aseained. See muudabki meid nii ükskõikseteks, mulle meeldib nendega ainult mängida.'' Lausus ta seekord üdini ausalt Arthurile, talle vilksamisi otsa vaadates.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 14, 2008 14:19:31 GMT 3
Arthur vaatas mõtlikult taevasse, kus sirasid miljonid tähed, justkui silma pilgutaseks. Lossi kohal kõrgus suur täiskuu ning õhk oli järsult külmaks läinud. Jää oli äärtest veidike jääs, kuid mitte piisavalt, et inimest kanda. Poiss kuulas mõtlikult majakaaslase ära, ise nentides, et tal on õigus. "Ma sain haiget ainult siis, kui tüdruk, keda ma armastasin, suri. See juhtus juba aastaid tagasi, kuid mul on kõik meeles. Ta oli gryffindorlane," lausus noormees taskust särkmikud välja võttes ning neid kätte surudes.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 14, 2008 17:55:48 GMT 3
Noormees kuulas teda, ning taipas nüüd, miks Arthurit tõmbavad Griffi plikad. Ta ohkas kergelt ja suunas seejärel silmad taevasse, kui käed taskutesse surus. Ka noormehel hakkas järsult külm. ''Sellest ka see huvi nende vastu. Sa tõesti tunned midagi Hayley vastu, või on tema sinule aseaine?'' Kergitas ta kulmi, kui oma silmad kergelt turtsatades sõbrale kinnitas.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 15, 2008 14:35:37 GMT 3
Noormees pööras enda pilgu Nicholasele. "Hayleys on midagi, mis mind lummab. Ta on tark ning elegantne. Mida ma ta vastu tunnen, ma ei tea," lausus noormees vaikselt ning ausalt, surudes käed sügavamale taskusse. "Mis puutub Kelly'sse, siis tema on küll.. hobi," sõnas noormees kergelt irvitades.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 16, 2008 11:46:28 GMT 3
Noormees kergitas kulmi, kui kuulis, et too polegi kindel Hayley's. ''Edu sulle temaga.'' Sõnas ta kindlalt, kui jalaga ühe kivi edasi lõi, mis tamme põrkest vette veeres. ''Sa ballil käisid? Oli väärt seda minekut?'' Uuris noormees vaikselt, kui oma silmad tagasi Arthurile viis.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 20, 2008 13:20:35 GMT 3
Kuulnud Nicholase küsimust, turtsatas noormees kiirelt ning raputas seejärel õrnalt pead. "Läksin Saali, kümme minutit istusin, kümme minutit tantsisin Hayleyga, kümme minutit istusin ja siis nägin, et teised hakkasid jenkat tantsima ja see oli minu jaoks liig.. läksin ära," tegi noormees kokkuvõtte. "Et põhimõtteliselt oli igav," lisas ta seejärel kõvera muige saatel.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 28, 2008 13:58:47 GMT 3
Noormees naeris laialt, kui enda pilgu kindlalt sõbrale kinnitas. ''Mis peale kooli tegema hakkad?'' Uuris ta vaikselt edasi, kuna tegelikult polnud Nick kunagi päristäpselt aru saanud, millega Arthur tegeleda kavatseb.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Jan 2, 2009 21:27:39 GMT 3
Arthur vaatas hetkeks järve poole, pilk mõtlik ning tuim. Kuulnud aga majakaaslase küsimust, pööras Arthur enda pilgu temale ning kehitas õlgu. "Ma pole sellele isegi mõelnud," vastas noormees ausalt. "Ilmselt lähen siit kaugele. Mida ise?" päris ta seejärel saapaninaga maad sonkides.
|
|