|
Post by Kaitlyn Chloe Connolly on Jan 1, 2009 15:34:33 GMT 3
Aasta 1998. Tühi park, väike tüdruk istub kiigel.
6-aastane Chloe tõmbab jalaga läbi rohu ja kükitab siis maha. Tüdruk vaatab taevasse ning näeb suurt, säravat päikest taevas. Ta tõstab käe, et seda katsuda, kuid see on liiga kaugel. Chloe istub maha ning vaatab kulunud liumäge.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 15:38:39 GMT 3
Mööda parki jalutas pikka kasvu naise kõrval seitsme aastane Samara Soul, õlani ulatuvad ronkmustad juuksed kahel pool pead patsiks keerdumas. See oli üks viimaseid kordi, mil ta sai koos enda emaga ringi käia. Ta lohistas enda roosades kummikutes olevaid jalgu mööda kruusateed ning ohkas nukralt. Ta tahtis mängida. Mängida kellegi omavanusega, mitte enda emaga. Talle ei meeldinud, et ta pidi kõikjal koos emaga olema. Äkki nägi tüdruk oma suurte roheliste silmadega eemal umbes temavanust tüdrukut eemal kükitamas. Samara tõstis paluva pilgu emale ning too leebus ning noogutas vaikselt, vajudes pingile istuma. Ettevaatlikult sammus Samara tüdrukuni ning talle tundus, et too on nukker. "Kas sa pulgakommi soovid? Mul on neid kaks," lausus tüdruk ning ulatas tüdrukule Chupatsupsi, ise teise käega enda oma hoides.
|
|
|
Post by Kaitlyn Chloe Connolly on Jan 1, 2009 16:29:58 GMT 3
Chloe tõstis ettevaatlikult pea, kui kuulis samme. Ta naeratas nukralt tüdrukule ning toppis pulgakommi suhu. Minu emme ei osta mulle kommi, ütles ta ning muutus natuke rõõmsamaks. Mis sinu nimi on? küsis ta ning vaatas tüdrukule oma suurte shokolaadikarva silmadega otsa.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 16:35:38 GMT 3
Samara kortsutas vaikselt kulmu, kui kuulis, et tüdruku ema ei osta talle kommi. Ta potsatas enda imekauni valge kleidiga maha, muda sisse istuma ning pistis teise pulgakommi endale suhu. "Mu nimi on Samara, aga mind kutsutakse Samiks. Emme kutsub küll Sammy'ks, aga issi ja venna ütlevad Sam," hakkas tüdruk kiirelt rääkima. Ta hingeldas korraks. "Mis sinu nimi on?" küsis ta seejärel, ise pulgakommi lutsides.
OT: Tra, kui vasakule xD
|
|
|
Post by Kaitlyn Chloe Connolly on Jan 1, 2009 16:43:12 GMT 3
OT: MATEAN xd
Chloe kuulas Samarat tähelepanelikult ning ütles siis, lutsukommi suust välja võttes, Mina olen Kaity. Või Chloe. Issi ja emme ja Minnie kutsuvad Chloe, aga teised Kaity. Tüdruk hammustas kommi pulga otsast ära ja hakkas seda niisama suus lutsutama. Tüdrukule ei meeldinud pulk, niiet ta hakkas sellega mudas sorkima. Tüdruku heleroheline riietus oli juba üsna must, kuid nüüd hakkas ta pulgaka lillekesi sinna peale maalima.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 17:00:59 GMT 3
Samara turtsatas lõbusalt. "Minnie? Hiired ei oska rääkida, tobu," lausus tütarlaps, ise kummikukandadega mudas plögastades. Ühes käes oli tüdrukul puglakommipulk, mis tal otsapidi suus oli ja teine väike pehme käsi oli tal süles. "Kui vana sa siis oled?" küsis tüdruk, vaadates oma uuele sõbrannale otsa.
|
|
|
Post by Kaitlyn Chloe Connolly on Jan 1, 2009 17:05:25 GMT 3
Chloe turtsatas. Minnie on minu täditütar! ütles ta lõbusalt itsitades ning lisas siis uhkelt, Mina olen kuuene. Ja sina?
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 17:12:20 GMT 3
Samara irvitas endamisi, mis oli sarnane vanema Samara naeratusele olgugi, et noorel Samaral olid pooleldi veel piimahambad suus. "Seitsmene," sõnas tütarlaps naeratades ning heitis pilgu enda kummikutele. Ta ragistas hammastega enda pulgakommi katki ning viskas allesjäänud pulga kaarega orilompi.
|
|
|
Post by Kaitlyn Chloe Connolly on Jan 1, 2009 17:19:18 GMT 3
Kaity naeratas ning lõpetas maalimise. Ta viskas samuti pulga minema ning jäi siis Sammyt passima. Teeme mudakooke, pakkus ta järsku välja ning alustas juba voolimisega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 17:20:44 GMT 3
Samara naeratas ärevalt ning lükkas jalad tagumiku alla, ise nüüd mudakooki valmistada. Käkid, nagu käkid ikka. Järsku aga vaatas tüdruk irvitades enda uut sõpra ning viskas mudakoogi tüdruku poole, ise ärevalt naeru kihistades.
|
|
|
Post by Kaitlyn Chloe Connolly on Jan 1, 2009 17:36:55 GMT 3
Kaity süvenes mudakookide tegemisse ning kummardus just õigel ajal, et mudakoogist pääseda. See juhtus veel täiesti kogemata. Tüdruk tõstis pea ning vaatas suurte, üllatunud silmadega sõbrannale otsa. Valitses mõnikümmend sekund vaikust, kuni ta selle teabe endasse sisestas. Siis, kõik juhtumas nii kiiresti, mätsis tüdruk kõik oma perfektsed koogid üheks suureks ning hambaid krigistades, vajutas selle läraka otse keset tüdruku kleidi rinnaesist.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 17:40:47 GMT 3
Samara ahhetas ning üritas püsti tõusta, kuid see oli liiga raske muda tõttu ning ta vajus tagasi istuma. Ta pööras end ringi ning neljaläpikul roomas ta tüdrukust eemale, ise seljataha vaadates. "Sa liugu laskma tahad minna või?" päris ta seejärel, unustades hetkega mudakoogi insitendi.
|
|
|
Post by Kaitlyn Chloe Connolly on Jan 1, 2009 19:05:07 GMT 3
OT: *naerab*
Kaitygi unustas selle üsna ruttu ning marssis liumäe juurde, määrdunud käsi särgi sisse pühkides. Mina essana! karjus ta elevalt ning tormas kiiresti trepist üles.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 19:34:15 GMT 3
Samara ajas end püsti ning jooksis tüdrukule järgi. Jooksmise tõttu lendas üks kummik tüdrukult jalast, kuid ta isegi ei vaevunud seda jalga panema. Leidnud, et palja jalu on muda sees palju lõbusam olla, võttis tüdruk ka teise kummiku jalast, visates need kaugele. Seejärel paterdas temagi trepist üles.
|
|
|
Post by Kaitlyn Chloe Connolly on Jan 1, 2009 19:45:06 GMT 3
Kaity istus äärele ning libistas end alla. Tüdruk tõstis libisedes käed üles ja kiljus rõõmust. Ta jooksis ümber liumäe ja ronis tagasi üles.
|
|