|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 0:54:54 GMT 3
Lestat ei suutnud jonni jätta, kunagi. "Ma kinnitan sulle, et mul ei hakka jahe. Palun, ennem hakkab mul külm sind vaadates," lausus ta võimalikult armsalt ja vastupandamatult, proovides kutsikasilmi tekitada. Jakki hoidis ta ikka neiu pool.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 0:57:17 GMT 3
Kelly pani pea viltu ning võttis siis vastu tahtmist noormehe jaki vastu , asetades selle endale õlgadele. "Ja kui sa pärast haige oled , siis ma ei tea mida ma teen" lausus Kelly ning hakkas naerma.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 0:58:35 GMT 3
Lestat muigas vaoshoitult. "Selle teadasaamiseks peaks vist isegi seda teesklema," vastas ta ausalt ning ühines Kellyga naermisel.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 1:01:25 GMT 3
"Usu mind , ma saan aru , kui teeskled" lausus Kelly ning muigas vaikselt , kui naer lakkas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 1:04:32 GMT 3
Lestat tegi kahetseva nipsu. "Siis ei lähe läbi.. Kuigi..." ta pidi lihtsalt muigama, kui end tüdruku sülle kallutas, näoga Kelly poole vaadates,"Katsu mu laupa, ehk see on tuline?" Kõikidest pingutustest hoolimata ta kergelt muigas, aga muidu oli ilme vägagi tõsine. Ta teadis, et käitub valesti, kuid olukord oli liiga naljakas. Küll aga lootis Lestat, et Kelly teda sisetingimustes puudutama ei satu, muidu ta mõistaks, et midagi on valesti. Sel hetkel võis aga ebatavaliselt külm laup normaalne tunduda.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 1:07:43 GMT 3
Kelly naeris ning katsus siis noormehe laupa. Neiu tõmbas käe kiirelt tagasi. "Tuline? See on jahe" pomises Kelly. "Ma ju ütlesin , et ma ei taha jakki" pomises Kelly vaikselt uuesti.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 1:13:26 GMT 3
Lestat krimpsutas nägu, kuna ta käitumine ei olnud soovitud olukorda tekitanud. "Kuid kas sa nüüd räägid, mis sa teed?" proovis ta jälle oma armsat nägu teha. Vaikselt tõusis ta taas istukile. "Aga jakki ma tagasi ei taha," sõnas ta kiiresti ning tõsiselt.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 1:15:19 GMT 3
Kelly oli vait ning raputas pead. "Ei" lausus ta lühidalt ning muiates. "Aga kui ma selle sulle selga topin?" küsis neiu siis ning muigas kavalalt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 1:17:54 GMT 3
"Siis ma võtaksin selle seljast ära ja paneksin selle sulle selga,"sõnas ta armsalt neiule naeratades. "Kuid mis tingimustel sa räägiksid?" pinnis Lestat edasi, kuna tüdruku käitumine tundub tõesti huvitav ja kaugeltki mitte etteaimatav.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 1:23:05 GMT 3
Kelly asetas käed risti , mängides solvunut. "Tegelt ma veel ei teagi , mida ma teeksin" lausus Kelly , justkui oleks ära unustanud , et poiss peast jahe on. xD.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 1:34:30 GMT 3
OT: hea sõnastus Lestat muigas ette oma tegude pärast. "Kas ma kuulsin õigest, et sa ei teagi veel, mida sa ilma minuta teeksid?" seekord õnnestus tal kõik emotsioonid peale uudishimu alla suruda ja ta proovis tõsiselt neid seal ka hoida. Vähemalt nii kaua, kuniks talle vastatud on.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 1:36:44 GMT 3
Kelly hakkas naerma. "Ei , sa kuulsid valesti" ütles tüdruk. "Kuid ega ma seda ka ei tea" lausus Kelly ning hakkas kergelt naerma. "Ilmselt jalutaks kusagil" lisas ta ning muigas kergelt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 1:39:41 GMT 3
"Kuid kas sa oleksid tulnud siia, sellele lagendikule, kui poleks mind olnud?" Lestatile see teema meeldis ning muie pääses ta näole. Küll aga ei andnud ta oma emotsioonidest rohkem vihjeid.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 1:42:45 GMT 3
Kelly muigas. "Kuidagi oleks ma selle ikka leidnud" lausus Kelly. "Võin vabalt kusagil ringi uitada ju" lisas ta ning muigas vaikselt , kui noormehe poole vaatas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 1:45:34 GMT 3
"Kuid sa võinuks vabalt ka vahepeal ära eksida," lausus ta alternatiive tuues ning laialt naeratades. Ta proovis võimalikult usutava hääletooniga rääkida, kuigi ta seda ise ei teinud.
|
|