|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 1:54:59 GMT 3
"Nojaa , kuid siiski" ütles Kelly vastu. "Nii saamatu ma ka pole" lisas Kelly ning muigas võidukalt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 1:57:32 GMT 3
"Et sa saaksid hakkama kõigega, mis sulle tee peale ette võivad jääda?" küsis ta taas muiates edasi. Küsitlemised meeldisid talle, saada inimeste kohta midagi uut teada.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 1:58:31 GMT 3
Kelly muigas vaikselt. "Ma usun küll , kuigi ega ma ju ei tea" rääkis tütarlaps siis , kui enda pilgu Lestatile pööras.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 2:00:35 GMT 3
Lestat muigas nentides. "Tõsi, sa ju ei tea, mis kõik siin metsades leidub..." summutas ta lõpus häält.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 2:02:19 GMT 3
"No täpselt seda ma räägingi" lausus Kelly. "Kuid siiani olen hakkama saanud" lisas ta ning muigas endamisi , kui nüüd jälle ümbrust uuris.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 2:10:39 GMT 3
Lestat pööras pea kõrvale, et Kelly ta õelat muiet ei näeks. Selle maha surunud, vaatas ta taas neiu poole."Ära selle peale lootma jää," vastas ta tõsiselt.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 2:12:58 GMT 3
"Eks ma püia jah" lausus Kelly ning naeratas kergelt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 2:17:14 GMT 3
"Reaalsusega silmitsi seistes pole püüdmisest kasu," ohkas ta tõde tunnistades ning langetas sellega ühes pilgu.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 2:19:55 GMT 3
"Nagu ma ütlesin , siis siiamaani olen ma suurepäraselt hakkama saanud" lausus Kelly ning muigas , endal rahulolev ilme näol.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 2:22:22 GMT 3
Lestat otsutas asja rahule jätta ning noogutas lihtsalt vastuseks, jättes pea langetatuna. Küll aga viis pilgu varsti taas neiule. "On soojem?" küsis ta hoolitseva häälega.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 2:27:14 GMT 3
Kelly noogutas. See oli vastuse eest. "Aitähh" lausus tüdruk lisades , kui pani tähele , et polnud veel tänanud noormeest.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 2:29:40 GMT 3
"Pole tänu väärt, ausalt," sõnas ta lapsikuse noogutusega, mida illustreeris suured silmad ning triibuks surutud huuled. Tegelikult oli tal hea meel, et vähemalt kellegilegi sellest jakist kasu on.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 2:34:42 GMT 3
Kelly muigas kergelt ning noogutas siis veelkord , kui jäi metsa uurima. "Tegelikult , ma peaks minema hakkama" pomises Kelly endamisi , kui kella uuris. "Pean puhketuppa suunduma" lisas ta selgituseks , kui end vaikselt istumast püsti ajas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 2:41:34 GMT 3
Lestat noogutas tõsiselt ning tõusis samuti püsti. Omaette muianud, tegi ta nipsu ning kadus kiiresti metsa, paari sekundi pärast oli ta taas Kelly kõrval. "On sul transporti vaja?" küsis ta ettevaatlikult, kuna oli naerma puhkemise äärel.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 2:43:43 GMT 3
Kelly kortsutas üht kulmu. "Ma usun , et saan kõndimisega ka ise hakkama" lausus Kelly siis ning hakkas kergelt naerma.
|
|