|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 0:55:58 GMT 3
Uks avanes ja sisse astus musta riietunud kogu.Jyrki kõndis riiulite vahele vaadates igasugu asju.Ta oli niisama tulnud vaatama mis huvitavat siin ka on..Ta ei teadnud veel kõiki kohte, aga nüüd otsustas ta tulla vaatama seda poekest..Noormees peatus ja vaatas üht kahtlast asjadust..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 12:48:38 GMT 3
Samara sammus mõtlikult Zonkosse, et veid**e lapsepõlveaegu meenutada. Kunagi oli ta ikka pidevalt käinud poes ning ostnud terve korvitäie ilutulestikku. Nüüd oli see tüdrkul unarusse jäänud. Mõtlikult tõmbas gootitar musta nahkmantli kapuutsi peast ning vaatas ringi ise mõeldes, kus nad paukpadruneid hoiavad. Samal ajal jäi ta pilk naelatuna pidama ühe noormehe juures, kes nägi väga.. teistsugune välja. Teistsugune, nagu ta isegi. Ta vaatas korraks ringi, tõmbas kätega kiirelt enda ronkmustade juuste ning kõndis seejärel ketikõlina saatel noormehe juurde. "Tere! Oskate ehk öelda, kust ma paukpadruneid leiaks?" päris tütarlaps kulme kergitades ning noorukile küsiva ilmega otsa vaadates.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 13:50:22 GMT 3
Moi!Kusjuures pole õrna aimugi, kuna olen siin esimest korda, tõdes Jyrki.Ta silmitses korra neidist kes teda kõnetanud oli ja pidi muigama nähes, et ta polegi ainuke sellist stiili valdav nooruk..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 13:53:13 GMT 3
Samara muigas salapäraselt, süngelt. "Asoo," pidid ta veidike pettunult tõdema ning heitis seejärel kiire pilgu üle poe ning muigas vaikselt, kui nägi müüjat neid uudistamas. "Ma olen Sam, muide," lausus tüdruk seejärel õrna peanoogutusega lootes, et noormees aitab tal padruneid otsida. Pood oli ju suur ning kahekesi oleks ilmselt neid kergem üles leida.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 13:59:06 GMT 3
Jyrki, aga usun, et Brad on lihtsam hääldada, lausus Jyrk.Noormees vaatas korra ringi ja pidi tõesti tõdema, et pood oli suur.Muidugi kui te soovid võin ma aidata neid otsida, pakkus Jyrk viisakalt..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 14:03:21 GMT 3
Samara hoidis naeruturtsatust endas. "Jyrki? Tundub nagu mingi Soome või Rootsi nimi," tõdes tüdruk endamisi ning naeratas. "Bradiks ma kindlasti ei kutsu. Pigem siis juba Jyrki," sõnas tüdruk naeratades. Noormehe pakkumise peale kergitas tüdruk üllatunult kulme. Ta ei pidanudki siiski ise neid üksinda otsima. "Oleks hea, jah. Ma aitan," lausus hufflepufflane abivalmilt ning hakkas taas mööda riiulitevahesid ringi kondama.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 14:07:46 GMT 3
Ma olengi soomlane, aga ka inglane, lausus Jyrk muigega.Ta noogutas ja kõndis samuti riiulite vahel.Ta vaatas asjade nimesid ja seletusi muiates..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 14:16:09 GMT 3
Tüdruk kergitas üllatunult kulme. "Siis ma ei imesta midagi," sõnas tüdruk kõvera muige naeratuse saatel, kuid ei selgitanud enam midagi. "Otsisid sa ise ka siit midagi või tulid niisama kondama?" päris neiu lõpuks, lõpetades teietamise, kuna nimi oli ju teada.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 14:20:38 GMT 3
Niisama tulin uudistama ja sina nagu ma aru sain tulid otsima, lausus Jyrk muigega ja lõpetas ka teietamise ära.Noormees vaatas üht järjekordset veidrat asja ja võttis selle kätte.Ta vaatas kirja ja pilti..Tundusid nagu mingid raketid olema..Ma leidsin mingid raketi moodi asjad vist, lausus Jyrk..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 14:25:49 GMT 3
Samara kõndis noormehe juurde tagasi, kui oli kuulnud sõna 'rakett'. Ta uuris värgendust noormehe käes ning noogutas vaikselt. "100 lasku, erivärvilised, kõuekärgatust meenutavad," lausus tüdruk noormehele õrna muigega. Tüdruk teadis rakettidest palju, sest kunagi oli ta Filchi nendega kiusanud.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 14:30:53 GMT 3
Sa tead neist vist palju, lausus Jyrk muigega ja võttis oma kätte veel teisegi paki.Ta vaatas riiulil veel ringi.Siin oli veel palju raketi värke.Jyrk võttis kätte järgmise ette juhtuva paki ja vaatas seda..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 14:34:23 GMT 3
Samara kehitas tagasihoidlikult õlgu. "Mulle meeldib teisi lihtsalt nendega närvi ajada," tunnistas tüdruk ausalt. "Meeldis vähemalt kunagi. Nüüd olen välja kasvanud sellest ja aega ka enam pole," lausus tütarlaps õrnalt huulde hammustades ning seejärel taas mõtlikult riiulitel ringi kolades.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 15:00:25 GMT 3
Mulle meeldib inimesi oma trummipulkadega mängides närvi ajada, tunnistas ka Jyrk ja vaatas ikka veel neid raketi riiuleid..Sa peaks need riiulid läbi kammima..Siin tundub väga palju raketi kraami olevat, lausus Jyrk ja võttis järgmise pakikese kätte.Ta võttis jaki taskust võlukepi ja lenutas endai he korvi.Ta pani neli pakikest korvi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 15:11:42 GMT 3
Tüdruk vaatas noormehe poole ning teda valdas ärevus. "Sa mängid trumme?" küsis tüdruk. Tal oli ju ammu mõte koostada oma bänd, kuid siiski ei teinud ta veel noormehele seda ettepanekut. "Ma ei taha rakette.. hetkel. Mul on vaja paukpadruneid," sõnas tüdruk vaikselt naerma kõkutades.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 15:16:08 GMT 3
Mu ema oli näitlejanna kes mängis enamasti muusikalides, mu isa oli kittarist mingis bändis ja mu vend mängib kittarri ja laulab ja mina olen siis trummar.Vägagi muusikaline pere, tean, lausus Jyrki..Ta vaatas riiuleid..Mida need paukpadrunid endast kujutama peaks siis? küsis noormees muigega..
|
|