|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 15:32:52 GMT 3
Samara muigas vaikselt noormehe perekonna peale. "Mul on ka midagi taolist. Ma ise mängin kitarri ning laulan, mu vend mängib ka kitarri, isa on ka musikaalne mul. Tema õpetas mu kitarri ja klaverit mängima," seletas tüdruk, kui oli noormehe jutu ära kuulanud. Kuulnud küsimust, muigas neiu endamisi. "Need käivad püstolites ja teevad lastes ilmatu suure paugu, kuid on kahjutud," lausus tüdruk lõbusalt.
OT: Vapsee vasakule jutt ;D
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 15:51:08 GMT 3
Jyrk itsitas veits..Ookei, ütles ta muiates ja otsis edasi..
Ot:Ma kohe kindlalt ei irvita kuigi ma oleks äärepealt püksi teinud XD
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 15:56:06 GMT 3
Samara naeratas endamisi, olled õnnelik noormehe abivalmiduse üle. Lõpuks leidis tüdruk need üles. Kõige viimasel riiulil oli neid terve rodu. "Leidsin!" hõikas tütarlaps ning võttis kaks pakki enda kätte. Seejärel vaatas ta edasi riiulites ringi, nägu mõtlik.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 16:01:15 GMT 3
Jyrk läks sinna ja pani korvi kolm pakki..Igaks juhtumiks, lausus ta muigega..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 16:15:59 GMT 3
Tüdruk naeratas endamisi, peaaegu märkamatult. "Ma arvasin, et sa ei tea, mis need on. Järelikult.. kuidas sa neid kasutada oskad?" päris tüdruk kulme kergitades.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 16:23:43 GMT 3
Loen juhendit ja kui aru ei saa ana vanema venna kätte mõistatada, lausus Jyrk ja turtsatas..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 16:27:15 GMT 3
Samara turtsatas endamisi. "Juhend, oih," lausus tüdruk, kui talle oli meenunud, et igasuguste asjadega olid Juhendid kaasas. Tüdruk ise ei lugenud neid kunagi, sest talle meeldis mõistatada ja improviseerida. "Su vanem vend on vist päris tegija.. Mängib kitarri, laulab ja lahendab paukpadrunite mõistatusi," lausus tüdruk õrna muigega.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 16:34:05 GMT 3
Minust ikka rohkem ja kauem.Meie mõistused, vanused ja igapäevane välimus võib eriev olla, aga kui meile sama sonks pähe teha ja samad riided selga panna võib meid ära vahetda, lausus Jyrki.Siis hakkas ta aga irvitama kui ta meenutas ühte asja mida nad teha olid üritanud..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 17:24:12 GMT 3
Samara turtsatas endamisi. "Mul õdesid pole ning parem ongi, ma saan meestega paremini läbi," sõnas tüdruk, nagu muuseas. See vastas ka tõele, sest mehi andis palju rohkem neiu arust usaldada, nad ei rääkinud kunagi taga ega kandnud midagi teistele ette.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 19:16:59 GMT 3
Ma võtan seda kui komplimenti, lausus Jyrk muigega ja vaatas ringi.On sul veel miskit vaja? küsis ta abivalmilt..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 19:21:54 GMT 3
Samara raputas kiirelt pead. "Ei, ma niisama uudistan ringi," sõnas tüdruk naeratades ning heitis kiire pilgu noormehele. "Või.. on sul kiire?" küsis ta seejärel, pilk taas tõsiseks ning müstiliseks muutumas.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 19:31:05 GMT 3
Mul pole kunagi kiire.Ka mitte siis kui kell heliseb hakkab nõiajookide tund ja ma olen alles astronoomia tornis vaadet imetlemas, tõdes Jyrki kergelt irvitades..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 19:40:26 GMT 3
Hufflepufflane kergitas märkamatult kulmu ning turtsatas seejärel lõbusalt. "Sa siis ei ole eriti kohusetundlik?" tahtis tütarlaps rohkem noormehest teada.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 19:50:17 GMT 3
Oleneb asjaoludest, aga väga tihti juhtub, et ei ole, lausus Jyrki muigega..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 19:55:25 GMT 3
Samara turtsatas. "Ma olen küll koolivanem, kuid siiski mitte kuigi eeskujulik," lausus tüdruk irvitades ning suundus leti juurde, kus ta padrunite eest mõned sirbid maksis.
|
|