|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 20:12:58 GMT 3
Robert seisis rahulikult jaamas, toetudes vastu sammast ja silmitses natukene igavlevalt rongi. ,,Viimane aasta,'' mõtles noormees ohkega ja võttis siis kohvri sangast kinni. Ta hakkas aeglaselt uste poole liikuma ja tõstis kohvri rongi. Noormees vaatas koridoris mõlemale poole ja hakkas siis paremale minema vaadates kupeedesse, otsides kas tühja või tuttavate nägudega kupeed. Robert muigas, kui ta ühe leidis ja tõmas siis ukse lahti. ,,Hei Hari,'' sõnas noormees õrna muigega. ,,Võib ühineda?'' Ta heitis pilgu teistele ja sõnas tervituseks: ,,Hei.'' Ta naeratas sõbralikult ja viis pilgu siis uuesti Gryffindori koolivanemale.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 4, 2008 20:16:36 GMT 3
Hayley silmitses just viimaseid maju, mis alati samal kohal olid seisnud. Kui keegi sisenes, viis tüdruk pilgu temale ja naeratas. "Tere Rob, mis imelik küsimus?" Ta muigas ja vaatas sõpra, kes oli väga nägusaks sirgunud. (xD)
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 20:18:34 GMT 3
Robert pööritas silmi ja sõnas muigega: ,,Ega viisakus ei tapa. Ja ära unusta, sa pole ainuke, kes siin kupees on.'' Noormees muigas õrnalt ja vaatas siis teiste poole.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 20:19:12 GMT 3
Kelly vaatas ukse poole , kui keegi sealt sisse tuli. Tüdruku silmad venisid kergelt suuremaks , kuna tema ees seisis jube ilus noormees. Hetk hiljem suutis Kelly aga oma imestust varjata. Kelly noogutas tervituseks. "Kelly , Gryffindori prefekt" lausus ta ning muigas vaikselt , ise samalajal oma kassi silitades.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 20:32:29 GMT 3
Robert noogutas Kellyle ja sõnas rahulikult: ,,Robert, Ravenclawi koolivanem.'' Robert naeratas ja vaatas siis koridori, kus inimesed sagisid. Noormees ohkas õrnalt ja istus siis kupeesse. ,,Mis teema teil käis muidu, enne kui ma teid segasin?'' küsis noormees kulmukergitusega ja jäi teisi vaatama.
|
|
|
Post by Teddy Hart on Dec 4, 2008 20:34:33 GMT 3
"Hey," lausus Chuck enda klassikaaslasele ja vaatas siis kupees ringi. "Mingi muutumiste teema käis," lisas ta ja muigas.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 20:37:30 GMT 3
Tüdruk säilitas oma muiet , kui Robertit jälgis. "Ja mina sain see aasta Prefektiks" rääkis Kelly tähtsalt. Neiu mängis üle , kuna teadis , et nende ees pole mõtet uhkustada , kuna nood ise olid koolivanemad. Kelly naeratas armsalt , vaatas kõigile hetkeks otsa ning pööras siis pilgu oma kassile , kes tema süles nurrus. Tüdruk muigas ning pööras pilgu siis rahuloleva muige saatel aknast välja , kus maapind mööda vuhises.Ot. kas me ikka liikusime juba eks ?
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 20:44:42 GMT 3
OT: Minu meelest mitte aga võime ju teeselda et liikus ;D
Robert muigas ja toetas ennast paremini vastu seljatuge. ,,Muutumise kohta tean ma üpris palju..'' pomises noormees vaikselt ja vaatas korraks aknast välja. Noormees naeris korra ja osutas siis peaga Harja poole. ,,Ta võib seletada, kuidas mina olen muutunud.'' Noormees naeratas õrnalt ja viis pilgu laele.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 20:49:55 GMT 3
Kelly vaid naeratas , kui poisi juttu kuulas , ise samalajal aknast välja vaadates. Peagi suunas tüdruk pilgu tagasi teistele , endal salakaval muie näol.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 4, 2008 20:50:15 GMT 3
Hayley turtsatas naerda, kui kergelt punastas. Ta aga ei lausunud midagi, vaid lihtsalt vaatas korraks Robertile otsa, endal salakaval muie näol. "Ja siis me rääkisime sellest, et me vallutame Sigatüüka ka." Muie kadus ta näolt ja asendus tavalise näoilmega - naeratusega.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 20:52:06 GMT 3
"Kindlasti" lausus Kelly sõbranna jutu peale ning sasis siis kergelt Hayley juukseid. Neiu muigas ning naeratas laialt. Tüdruk oli õnnelik , et saab tagasi sigatüükasse.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 20:59:28 GMT 3
Robert muutus mõtlikuks ja sõnas siis õlakehitusega: ,,Täiesti võimalik, kui te unistustes elate.'' Noormees naeratas kõveralt ja sulges siis silmad. ,,Kas ütlete mulle ka mis teie plaanid on?'' küsis noormees silmi avades ja vaatas paluvate silmadega (xD) mõlemale tüdrukule otsa.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 21:03:50 GMT 3
Kelly muigas salakavalalt ning asetas käe siis üle sõbranna õla. "Noo ma ei tea" lausus Kelly vaikselt ning salakavala häälega. "Mis sa arvad?" küsis Kelly küsimuse , mille ta Hayleyle suunas , ise ikka käsi sõbranna õlal. Samalajal , kui Kelly sõbranna vastust ootas , hakkas ta kergelt naerma. Tüdrukul oli lihtsalt jube hea tuju.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 4, 2008 21:12:14 GMT 3
Hayley irivtas, kui tundis Kelly kätt enda õlal. "Noh," alustas ta, "kõigepealt vallutame kõikide poiste südames ja siis edaspidine on juba lihtne." Tüdruk pilgutas silma Chucki poole ja hakkas siis naerma. Tal oli nii hea tuju - olla jälle teel Sigatüükasse, koos enda parimate sõpradega.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 21:13:57 GMT 3
Kelly oleks tahtnud veel jubedamalt naerda , kuid tüdruk hoidis ennast tagasi. "Jeap , selline on meie plaan" nõustus Kelly ning muigas siis kavalalt , üritades ikka naeru alla suruda.
|
|