|
Post by Julia A. Swan on Dec 4, 2008 22:40:08 GMT 3
Julia irvitas lõbusalt kui kuulis mida üks tüdruk oli öelnud ja astus edasi ning toppis enda kohvri ülesse riiulile ja istus vabale kohale (kusiganesseekapoleks?) ning vaatas kõiki kordamööda. Üks oli ennast vähemalt tutvustanud. Viisakas. ,,Julia Alecia Swan," tutvustas ta samuti ennast ning naeratas sõbralikult.. Vähemalt üritas.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 4, 2008 22:41:35 GMT 3
"Hayley, lühidalt Hari," lausus Hayley ja vaatas tüdrukut hindava pilguga. "Mitmes klass?," küsis ta siis ja sasis juukseid, nii et tukk silmilt ära tuleks.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 22:42:00 GMT 3
"Kelly , Gryffindori Prefekt" lausus Kelly ning muigas kergelt , kui vaikselt itsitas. Tüdrukul oli lihtsalt hea tuju.
|
|
|
Post by Julia A. Swan on Dec 4, 2008 22:42:47 GMT 3
'Hari.. Äge hüüdnimi!' mõtles tüdruk ning muigas, ise vaikselt pead vangutades. ,,Neljas, sul?" küsis ta lükates juuksed eest ära, mis silmade ette vajusid peale pea vangutamist. Enda selja sirgu ajanud, ristitas ta süles käed, vaadates uudishimulikult Harja. Siis keeras ta kiiresti pilgu teisele tüdrukule - Kellyle. Veel parem, ta istus Gryffindorlase seltsis..
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 4, 2008 22:44:40 GMT 3
"Viimane," vastas Hayley, tundes uhkust selle üle, kuid samas muutus ta kurvaks, kui pidi endale meelde tuletama, et see eesolev aasta on tema viimane Sigatüükas.
|
|
|
Post by Belle Coleby on Dec 4, 2008 22:54:25 GMT 3
"Blair Strife, Gyrffindori prefekt," Lausus ta Juliale, ning vaatas teda hetkeks umbusklikult. Peagi neiu ilmu muutus, ning ta naeratas viisakalt Slyherinlasele. Neiul ei olnud komplekse olemaks Slytherinalsega ühes kupees. Vähemalt hetkeseisuga.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 22:54:53 GMT 3
Kelly muigas kergelt ning jälgis kõiki ükshaaval. Peagi suunas ta pilgu oma kassile , kes end Kelly süles ringutas. Kelly tegi kassile pai ning muigas endamisi.
|
|
|
Post by Julia A. Swan on Dec 4, 2008 22:57:01 GMT 3
OT : Düüd, kust tead, et ma Slyth olen? Ma pole seda avaldanud veel Noh, kohe teen. xD Julia ohkas vaikselt ja eemalolevalt. ,,Slytherin," ütles ta kuivalt ning lükkas nüüd juuksed üldse üle selja. Vähemalt pole ta veel ülbitsema hakanud ja teistel pole mõtet paanitsema hakata kui asi selleni veel minna tahab. Tüdruk vaatas eemalolevalt kupeeukse poole. Tõesti ebamugav oli tšillida ühes kupees koss gryffidega.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 4, 2008 23:00:19 GMT 3
Hayleymõtles, et mida tüdruk oli küll arvanud, kui oli nende kupeesse istunud. Kas tal ei olnud ebamugav koos Gryffindorlastega. Kuid üsnapea heitis Hayley need mõtted peast ja võttis jaki taskust välja enda sisaliku, kes oli selle lärmi peale üles ärganud. Tüdruk silitas loomakese selga ja andis talle siis teisest taskust ühe sisaliku maiuse.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 23:45:35 GMT 3
Robert muigas, kui Hayley oma sisaliku välja võttis ja tõusis siis püsti. ,,Ma tulen kohe tagasi,'' pomises noormees ja astus siis kupeest välja, sulgedes ukse hoolikalt enda järele ja kõndis siis rongi esiotsa poole.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 23:48:41 GMT 3
Kelly vaatas Robertile järele , kui too lahkus. "Ma arvan , et talle ei meeldinud su sisalik" tegi Kelly nalja ning hakkas siis vaikselt itsitama , ise vaikselt oma lumivalget kassi silitades.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 4, 2008 23:49:15 GMT 3
Hayley naeris. "Varem küll meeldis." Tüdruk silitas enda sisalikku edasi ja andis talle veel maiuseid. "Ei tea kuhu ta läks?," küsis ta siis nagu muuseas ja viis pilgu kupee uksele, mis oli Roberti taga kinni langenud.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 23:56:53 GMT 3
Kelly kehitas õlgu. "Kes seda teab" lausus ta ning muigas endamisi , kui oma pilgu samuti kupee uksele viis.
|
|
|
Post by Teddy Hart on Dec 6, 2008 1:16:28 GMT 3
"Ma arvan, et te viskasite tal üle," lausus Chuck mõne aja pärast irvitades, kui oli vaikunud ja teiste vestlust kuulanud. Nüüd sulges nooruk silmad ja proovis uinuda, sest sõit tõotas tulla vääääga pikk, täis tüdrkute klätši.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 6, 2008 11:16:41 GMT 3
"Ha,ha,ha," tegi Hayley rõõmutut naeru Chcuki poole ja muigas siis. Kui Chuck oli enda silmad sulgenud, keeras Hayley pea teiste kupees olijate poole ja silmitses neid.
|
|