|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 6, 2008 23:56:58 GMT 3
Dannu tuli vaikselt mööda kruusatee äärt. Tema ümber valitses vaikus. Vaikselt kõndis ta mööda tee äärt ning vaatas enda saapaid. Vahepeal sähvisid laternad mis olid juba vanad ning elekter võnkus. Vaatas siis käe pealt kella ja hakkas tagasi küla poole minema ning sealt edasi kooli.
|
|
|
Post by Isabella Swan on Dec 8, 2008 18:01:47 GMT 3
Bella liikus suhteliselt kiirel sammul kooli poole. Tavaliselt oleks ta juba koolis, aga täna pidi ta lihtsalt linna minema. Kella Bella ei teadnud ning oli sellepärast suhteliselt ärevil. Kuna neiu pilk oli maas ja pea täis mõtteid, mis tüütasid teda juba päevi, ei suutnud ta märgata kedagi enda ees. Peagi tundis Bella kuidas ta vastu kellegi selga põrkas. Kergel ehmatusel hüppas ta paar sammu eemale ja jäi kellegi selga silmitsema.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 8, 2008 22:24:23 GMT 3
Noormees ei teinud välja ,et keegi talle otsa jooksis. Ta kõndis kiirema sammuga edasi ega vaadanud tagasi. " Nolgid " ütles ta endamisis ja sammus edasi.
|
|
|
Post by Isabella Swan on Dec 9, 2008 15:59:09 GMT 3
Bella kehitas kergelt õlgu. Kiirelt viis ta pilgu kuule, huulil kerge muie. Tükiks ajaks jäi Bella kuud silmitsema. Peagi, enda teadmata, oli ta uuesti kiirel kõnnakul kooli poole. Kohendanud salli enda kaela ümber, tõmmanud jaki tihedamini ümber ning samuti käpikud kätte, jäi Bel peagi jälle selle võõra selga vaatama. "Vabandust, et enne otsa jooksin," lausus ta kiirelt kui oli võõra kõrval, pilk maas.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 9, 2008 16:58:12 GMT 3
" Pole midagi " lausus Daniel ja kõndis edasi.
|
|
|
Post by Isabella Swan on Dec 9, 2008 18:00:51 GMT 3
Bella noogutas kergelt. Vaiksel muigel, jäänud noormehest natukene tahapoole, jäi ta võõra selga silmitsema. "Ma olen Bella muidu," sõnas neiu kiirelt kui oli taas noormehe kõrval. Vahel võis Bella päris närvidele käia, aga mis teha kui see on tema loomuses.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 9, 2008 22:39:51 GMT 3
" Orochimaru " lausus noormees ja ei teinud tüdrukust eriti välja. Ta oli tea jaoks liiga noor. " Kuhu minek siis ? " küsi Daniel ja jäi Bella poole vaatama. Ta nägu polnud nähha kuna noormehe nägu oli kapuutsi varjus
|
|
|
Post by Isabella Swan on Dec 10, 2008 17:17:33 GMT 3
Bella naeratas kergelt kui noormees ennast tutvustas. Orochimaru - Bella oli seda nime nagu varem kuulnud, aga nagu alati ei meenu talle see hetkel. "Noh minu tee jääb sinna ettepoole. Suhteliselt pikk maa veel," sõnas neiu kiirelt. Viinud pilgu hetkeks Orochimarule naeratas Bella kergelt. Silmitsenud peagi enda jalatseid, kohendas neiu kiirelt enda juukseid. "Aga endal?" küsis ta peagi ning silmitses ueusti noormeest.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Jan 2, 2009 23:20:55 GMT 3
" Sinna kus lõppeb tee. Või kuhu juhus viib " ning lausus peagi " kuule ma arvan ,et me teed lähevad lahku seega ma hakkan minema " ning mühatas ja lausus " tsau siis " ja hakkas edasi kõndima.
|
|