|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 15:06:36 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa ning ta hakkas aimama, mida too tegema nüüd hakkab. Tüdruku käed hakkasid värisema ning tema süda hakkas puperdama ning kui ta noormeest enda ees põlvitamas nägi, naeratas tüdruk, silmad läikimas. Noormehe sõnad kajasid tütarlapse kõrvus vastu ning kui ta lõpuks seda kaunist sõrmust nägi, voolas üks pärljas pisar mööda neiu põske alla. "J-jah," lausus tüdruk kogeledes, vaadates särasilmselt oma armastatule otsa. Ta sirutas ette enda käe, et noormees saaks sõrmuse talle sõrme libistada.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 16:01:17 GMT 3
Lestat naeratas veel õnnelikumalt ning võttis siis hõbedase sõrmuse punase südamega, mille rahulikult neiulel sõrme libistas. Märkamatult olid kõik ümberringi vaikseks jäänud ja pilgud neile koondunud, kui sõrmus oli sõrmes tõusis Lestat püsti, koos Samaraga ning suudles teda õnnelikult. Sel hetkel hakkas kostuma vali aplaus, mille pärast noormees veidi naeris, kui nüüd õnnelikult Sam'i silmitses ja teda kallistas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 16:09:35 GMT 3
Samara tundis värinaid, kui noormees talle sõrmuse sõrme libistas. Ta silmitses seda hetke - see oli täiuslik. Ta tundis rahva pilku endal ning seejärel suudles ta kirglikult noormeest. Kuulnud aplausi, punastas neiu kergelt, kuid lai naeratus tema näolt ei kustunud. Ta embas noormeest tugevalt vastu, ise silmanurgast enda kätt sädeleva sõrmusega imetledes. "Ma armastan sind," lausus tütarlaps seejärel, vaadates noormehele õnnelikult otsa.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 16:26:47 GMT 3
Lesat naeratas säravalt. "Ma armastan sind rohkem,"sõnas ta muigega ning suudles korraks neiut uuesti. Seejärel võttis ta käed enda pihkudesse ja silmitses sõrmust. "Meeldib?" küsis ta kingituse kohta. Ta oli kindel, et hiljem, kui Sam peaks selle sõrmest eemaldama, näeb ta sisse tehtud graveeringut, kuid eraldi seda ta välja tooma ei hakanud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 16:29:53 GMT 3
Samara kergitas üllatunult kulme. "Meeldib?" küsis tütarlaps, uskumata enda kõrvu. "See on jumalik!" lausus tütarlaps ning kallistas taas ärevalt noormeest. Kui Hayley seda näeb, saab ta südamerabanduse, mõtles tütarlaps endamisi ning naeratas endamisi, ise endiselt noormehest kinni hoides.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 16:37:16 GMT 3
Lestat muigas ning kallistas tugevasti Samarat vastu. "Sul palav ei ole?" küsis ta seejärel ,kuna arvas, et õhk on üsna soojaks muutunud ja süda Sam'il peksab kiiresti. Ta oli taas neiust eemaldunud ja vaatas siis korraks laua poole vihjeks, et nad võiksid nüüd maha istuda. Pilgud teistel einestajatel olid samuti taaskord peaaegu hajutatud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 17:41:35 GMT 3
Samara noogutas laialt naeratades, põsed õhetades. Ta siiski ei osanud endiselt eemale viia pilke enda sõrmusest. Aeglaselt vajus tütarlaps taas toolile istuma ning lükkas parema jala üle vasaku, nagu ta varem istunud oli. "Ma ei osanud ausaltöeldes sellist asja oodatagi. See kõik on liiga.. täiuslik," sõnas tüdruk, vaadates üle laua noormehele otsa, rohelised pikkate ripsmetega raamitud silmad säramas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 1, 2009 18:46:54 GMT 3
Lestat istus samuti ning lükkas enda jäätisekausi Samara poole, et too seda jahutuseks sööks. "Ma ei saanud sulle ju ometi lihtsalt sõrmuse anda. Ametlik ettepanek peab ka ikka olema," sõnas ta laialt naeratades, endiselt väga rahul olles oma teoga. Sam'ile see meeldis ja järelikult oligi kõik hästi. Mida rohkemat ta olekski osanud tahta.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 19:00:10 GMT 3
Samara vaatas jäätisekausi poole ning alles praegu mõistis ta, miks noormees selle üldse tellinud oli - too ei söönud ju midagi. Neidis rüüpas mõned tillukesed sõõmud enda veinist ning pistis lusika jäätisesse, ampsates seda. "Nojah, kuid sa siiski poleks pidanud endale tüli tegema," lausus neidis tagasihoidlikult, ise tegelikult pööraselt rahul ja õnnelik olles.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 1, 2009 19:06:54 GMT 3
Lestat turtsatas veidi kulmu kergitades. "Tüli tegema? Kas sa arvad, et ma teen sellega ka tüli, et sinuga end paari lasen panna?" võis kuulda tema hääles imestusenooti. Ta ei mõistnud enam, kas Sam mõtles ka, kui palju see Lestatile endale tähendab või arvas, et kõik ainult vaevavad end temaga, ei midagi rohkemat.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 19:10:28 GMT 3
Samara raputas kiirelt pead. "Mitte seda," sõnas tüdruk, kui oli lasknud jäätisel enda kurgus ära sulada. Ta ampsas uuesti jäätist ning lisas seejärel, kui suu oli taas tühi: "Ma mõtlesin pigem seda, et.. sõrmus.. restoran. Noh, see," Ta naeratas naeratas malbelt. Aeg-ajalt libisesid tema silmad endiselt sõrmusele tema sõrmes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 1, 2009 19:13:25 GMT 3
Lestat naeris vaikselt ning muigas seejärel. "Ma arvasin, et naistele meeldib restoranis käia. Nii, et harju parem ära," sõnas ta lõbusalt hoiatades. Muidugi kavatses ta oma naist üritustele ja muudesse toredatesse kohtadesse kaasa vedama hakata. "Sulle meeldivad siis ehted, jah?" küsis ta nüüd juba laia naeratuse saatel.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 19:31:01 GMT 3
Samara heitis häbelikult pilgu soolatopsile, mis laual oli ning naeratas õrnalt. "Millisele naisele ehted ei meeldi, Lestat?" vastas ta küsimusega ning pööras enda sooja pilgu taas noormehele. Ta vaatas teda taas, pilk puurimas detailset noormehe nägu. Naeratus tüdruku näolt ei kustunud ka siis, kui ta järgmise lusikatäie jäätist põske pistis.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 1, 2009 19:34:44 GMT 3
Lestat kehitas õlgu. "Sellepärast ma peangi ju naiselt küsima, et teada saada," sõnas ta muigel näoga ning vaatas rahulikult, kuidas Sam sööb. Peas oli juba keerlemas mõte, mis edasi hakka saama, kui nad restos lõpetavad, kuid tal ei olnud hiilgavat ideed, mis tähendab, et ta pidi pärast neiult tema arvamust küsima, et tal vähemalt hea oleks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 19:55:55 GMT 3
Samara naeratas õrnalt ning sõi ära viimased ampsud enda jäätisest. Ta rüüpas veel mõned sõõmud enda veinipokaalist ning vaatas mehele võluvalt otsa. "Mulle meeldib hõbe. Kuld pole minu värv," lisas tüdruk, sirutades teise käe välja. Ta asetas selle üle laua noormehe käe peale ning naeratas siiralt.
|
|