|
Joss (:
Jan 17, 2009 23:09:48 GMT 3
Post by Josephine A. Lewis on Jan 17, 2009 23:09:48 GMT 3
..::Josephine A. Lewis::.. ..::Slytherin::.. ..::5. klass::..
[x] Slytherin [x] Ravenclaw [x] Gryffindor [x] Hufflepuff
..::Sõbrad::..
Tuttav - Oleme kohanud kusagil Tavaline sõber - Tere!, mis teed?, Tsau! Pidev tuttav - palju kokkusattumusi Hea sõber - Saan sinuga rääkida, kui mul vaja on ja veedan sinuga suht palju aega. Lähedane sõber - tunneb sind enamjaolt igalt alalt. Parim Sõber - Sa jääd alati mu sõbraks - sa tead liiga palju..
..::Vaenlased::..
Vältimine - Kõnnid kaarega mööda. Tüütu - jälle tema.. Ebameeldiv - kui väga vaja, võib rääkida. Imelik - täitsa jobu, on vaja midagi v?. Viha - õiendamine ja taga rääkimine. Tõsine Viha - karjumine, ähvardamine, mölisemine alatihti.
..::Armusuhted::..
Niisama - mööda kõndides lollitad natukene. Sisse Võetud - Kena oled. Flirtimine - ajaviiteks ainult parimatele. Praegune Poiss - sa tunned mind. Pidev meelitamine ja kudrutamine. Keelatud armastus - So close, but yet so far. Üks armastus - Parim kõiges ja kõigeks.
Et teid lisada saaksin, kirjutage: Nimi: Maja: Kes tahaksid olla: Miks:
|
Joss (:
Jan 17, 2009 23:12:39 GMT 3
Post by Jessica Mayer on Jan 17, 2009 23:12:39 GMT 3
Nimi: Jessica Mayer Maja: Slytherin Kes tahaksid olla: Parim Sõber - Sa jääd alati mu sõbraks - sa tead liiga palju.. Miks: Dooh, mine sa tea, miks see nii on.
|
|