|
Post by Auraya King on Dec 5, 2008 18:18:47 GMT 3
..:Auraya King:.. ..:Hufflepuff:.. ..:Õpilane:.. [x] - Gryffindor[x] - Hufflepuff [x] - Ravenclaw[x] - Slytherin..::Sõbrad::..Tuttav - Olen näinud, kuulnud. Isegi rääkinud paar sõna!Tavaline sõber - Vajadusel oleme alati üksteisel olemas ning valmis muresid kuulama.Hea sõber - Mina näen sind, sina mind.. ja järgmine hetk me kallistame.Lähedane sõber - Kui mina naeran, siis naerad ka sina; kui mina nutan, siis nutad ka sina.Parim Sõber - Me teeme kõike koos ja parim sealjuures on see, et me ei tüdine üksteisest!..::Vaenlased::..Vältimine - Tema siin? Head aega!Tüütu - Oeh, mõned peaksid siit ilmast iseenesest haihtuma.Ebameeldiv - Viimane inimene, kellega koos aega veeta.Viha - Vuhh! Kes see haiseb?Tõsine Viha - Minu elu, sinu surm!..::Armusuhted::..Sisse Võetud - See esimene tunne.. ma ei saa oma silmi sinult lahti.Flirtimine - Lõbus peab ju olema!Praegune Poiss - Ilma ju ka ei saa.Keelatud Armastus - Sa oled nii armas ja kena.. aga kättesaamatu. Üks Armastus - Minu Oma! <3Et ma sind lisaks, postita palun järgnev informatsioon. Nimi: Maja: Kes sa tahad olla: Miks: Esimene arvamus: Praegune arvamus:----------------------------------------------------------------------------------
|
|