|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 20:13:19 GMT 3
Samara ujus aga vargsi vahu ja mullide all osavalt noormehe seljataha. Aeglaselt tõukas ta end jalgadega põhjast lahti, haarates endaga kaasa sületäie vahti. "Häid jõule, Jase!" lausus tüdruk naerdes ning toppis vahimütsi lõbusalt noormehele pähe. Välk-kiirelt sukeldus neidis taas vette.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 8, 2008 23:18:01 GMT 3
Poiss oli just üritamas leida tüdrukut vahumaailmast kui tema seljatagant häid jõule sooviti. Ei saanud ju eitada, et jõulud varsti tulemas olid, kuid see, et seda sooviti ja tema seljatagant ehmatas teda ikkagi. Ja just siis kui ta hakkas ümber pöörama, et tüdruk kätte saada pistis too talle sületäie vahtu pähe, mis mööda tema märgi juukseid alla poole. "No oota saa!" hüüdis noormees naerdes ning sukeldus tüdruku järel vee alla, et neiu kätte saada kuid suures vahumaailmas ei leidnud ta siiski mitte kui kedagi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 23:32:12 GMT 3
Samara ujus vee all edasi, kuni jõudis kraanide juurde. Tõusnud seal pinnale, piilus ta nurga tagant, kus noormees olla võiks, kuid teda ei näinud neiu kusagilt. Hmm, kus ta olla võiks? Kas ta läks ära? Vaevalt. Kuid kus ta siis on? arutles ta iseendaga mõtteis.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 8, 2008 23:50:44 GMT 3
Poiss ujus vaikselt vee-all kraanide poole, kust lootis paremat vaatekohta saada, et üritada, leida sealt tüdrukust mingeid jälgi. Ja no olgu, mullikraani kinni keerata, et pääseda uputusest. Ujunud kraanideni, märkas noormees õrnalt veepiirile tulles, et seal oli kogu. Noormees muigas ning ujus nii lähedale, et oli tüdruku seljataga. "Kätte sain!" sosistas noormees tüdrukule kõrva, lootuses, et tüdruk kiljatab.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 23:53:36 GMT 3
Samara vaatas veel ringi, kui järsku kuulis Jase'i häält enda seljataga. Tüdruk tõesti kiljatas ning asetas käed peale seda koheselt suured. Aeglaselt pööras ta end ringi, silmad suured, jäädes noormehele otsa vaatama. Tema süda peksis tugevalt, justkui oleks neiu just jooksnud. Samuti sügavnes tüdruku hingamine - ta oli tõepoolest ehmatanud.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 9, 2008 0:04:40 GMT 3
Poiss vaatas tüdrukule otsa kui too oli ennast ümber pööranud... Tüduk oli tõesti ehmatunud, ning noormees hakas veel kahetsemagi, et ta oli tüdrukut niimoodi ehmatanud. "Hei, rahu... " üritas noormees neiut rahustada, ning tõmbas vahuse käega üle tüdruku pea. "ega ma sind nüüd niipalju ka ehmatada ei tahtnud"
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 0:07:32 GMT 3
Samara naeratas kergelt ning võttis käe suu eest ära. Hammustanud kelmikalt alahuulde, jäi tütarlaps salakavala pilguga noormeest vaatama. "Kaval sa igatahes oled," lausus tütarlaps kerge muigega. "Ehmatasid mind täna juba teist korda," lausus koolivanem noormehe ees seistes.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 9, 2008 0:19:20 GMT 3
Poiss naeris tüdruku vastuse peale, "Ma ju ei tahtnud, vist. " lausus ta ning lükas tüdruku silmeest ettekipund juuksesalgu. "Kolm on kohtuseadus, " vastas noormees tüdrukule naerdes, ning vaatas aknast välja kus äkitselt oli hakanud lund sadama. Poiss naeratas ja vaatas siis uuesti tüdrukut.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 0:23:26 GMT 3
Samara naeratas kergelt. Tüdruku arust oli imelik see, et ta suhtles Jasega nii vabalt. Justkui nad oleksid ammused sõbrad.. või midagi enamat! Tüdruk tundis midagi selle noormehe vastu. Ta ei teadnud, kas see oli uudishimu, kiindumus või hoopis kirg. Samara polnud ammu end nii vabalt tundnud. Ta usaldas justkui Jasperit esimesest pilgust peale.
Nähes, et poiss vaatab hetkeks akna poole, vaatas ka tüdruk seda. Väljas sadas tõesti lund. Laia lund. "Ilus.." pomises neiu taaskord ning pööras enda pilgu taas noormehele. "On sul muidu hiljem tegemist? Noh, kell pole veel väga palju ning ma mõtlesin, et.. Et ehk sa tahad pärast minuga Võiõlut jooma tulla näiteks," lausus tüdruk, hääl väga tasane ja vaikne.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 9, 2008 0:36:26 GMT 3
Poiss naeratas tüdruku komentaari kohta ilma juures, sellepärast, et see oli ilus. Sellepärast, et see oli suurepärane vaatepilt. Kui tüdruk küsinud oli, muigas noormees. "Kutsud sa mind kohtama?" küsis ta norides kuid ütles siis ilusalt, "Muidugi võin ma sinuga võiõlut jooma tulla, mul pole kunagi liiga palju kohustusi, et mitte võiõlut joomas käia. "
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 0:55:21 GMT 3
Kuuldes, mida Jase küsib, tundis neiu, kuidas tema põsed kergelt õhetama hakkavad. Köhatanud kergelt, manas tütarlaps õrna naeratuse suule ning sõnas: "Ma arvan ka. Peale meie on teisi koolivanemaid ning samuti terve rodu prefekte.
Tüdruk tõmbas seejärel käega üle noormeeste märgade juuste, ise endamisi muheledes. "Ma nüüd lippan duði alla. Sa võid senikaua veel siin liguneda," lausus tütarlaps ning ronis vannist välja, haarates maast oma pesemisvahendid. Seejärel suundus tütarlaps duðiruumi ning peagi võis sealt kuulda vee jooksmist ning Samara laulmist.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 9, 2008 22:42:13 GMT 3
Poisile meeldis, kui tüdruk tõmbas oma käega üle tema märgade juuste. See tekitas temas omapärase tunde, justkui keegi oleks tõmanud teda kõrvust, jättes need siis punetama. Kuulnud tüdrukut, noogutas ta. Oli piisavalt palju muid asja pulki, et mitte tähelepanna kahe puudumist. Kui tüdruk oli duðði alla kadunud, lahkus ka poiss veest ning võtis oma asjad ja keeras poiste duððide poole. Poiss küüris ennast kiiresti puhtaks ning kümne minuit pärast seisis ta ukse juures ootades Sam'i, et siis koos edasi otsustada mida teha ja kuidas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 11, 2008 0:15:09 GMT 3
Peagi väljus Samara duðiruumist, pikad ronkmusta värvi juuksed kuivad ning seljas riided. Nähes Jase'i juba valmis ja ootamas, naeratas tütarlaps malbelt ning päris: "Mis me nüüd siis edasi teeme?" Uudishimulikult jäi ta noormehe vastust ootama.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 11, 2008 22:02:09 GMT 3
Jase oli omadesse mõttetesse süüvinud, et ta isegi ei pannud tähele kui Sam tulnud oli. Nii, et poiss ehmatas kui neiu teda kõnnetus. "mm.. ma ei tea. " ütles poiss kuid lisas kiiresti "tean, et sa soovisid võiõlu juua, nii, et me võime siganurme minna või teha kõrvale põike ja minna kööki istuma? Ma olen täiesti kindel, et nad annavad seal meile võiõlu. Ja muudkui head. "
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 11, 2008 23:53:18 GMT 3
Samara naeratas ning järsku paistis tema rohelistes silmades ärevustunne. "Oh, lähme kööki. Ma pole ammu seal käinud ja majahaldjaid tegutsemas näha on ka nunnu," sõnas tüdruk ning haaras noormehel alateadlikult käest kinni, hakates teda ukse poole tirima.
|
|