|
Post by Samara Soul on Dec 4, 2008 17:48:46 GMT 3
Vannitoa raske uks avanes vaikselt ning tuppa sisenes Samara, komps käes. Ta naeratas kergendunult, kui nägi, et kedagi pole. Sulgenud enda järel ukse, vahetas neiu enda riided musta värvi bikiinide vastu ning ronis seejärel hiigelsuurde vanni, mis andis basseinimõõdu välja.
Ümisedes hakkas neidis suuri kullast kraane lahti kruttima, kuni vann oli sooja ning vahust vett täis. Sammy muigas endamisi ning ujus vanniääre poole, millest ta kinni kahe käega võttis nii, et selg oli vastu vanniserva. Sulgenud silmad, ohkas tüdruk endamisi ning jäi sooja vette mõnulema.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 4, 2008 23:44:47 GMT 3
Jase avas ukse mingid totakat viisi ümisedes samal ajal juureldes veel paljude asjade üle. Noormees viskas oma kompsu nurka, ning kooris pealmised riided seljast jättes selga vaid ujumispüksid. Äkitselt märkas noormees, et ta pole ruumis üksi. Basseinis nimelt mõnules tüdruk kes osutus Hufflepuffi majavanemaks. Samara Soul, kui noormees ei eksi. Poiss muigas vaid ning libistas ennast basseini. Ta ei soovinud neiut sega nii, et noormees üritas hoida natukene temast eemale.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 5, 2008 16:45:27 GMT 3
Tüdruk oli juba vaikselt tukkuma jäänud, kuid kuulnud kerget sulpsatust, avas tütarlaps enda rohelised silmad ning pööras pead. Ta jäi mõtlikult eemal olevat poissi vaatama, ilmselt mõeldes, kus ta teda varem oli. Järsku talle meenus ning ta näole levis kerge naeratus.
"Tere! Sa oled Jasper, kas pole?" päris Samara noormehelt lootes, et ta ei sega teda. Ta teadis, et poiss käib Ravenclaw'is, kuid ta polnud kindel, kas too on prefekt või koolivanem. Küsiva pilguga jäi ta poissi silmitsema, ise endiselt vanniäärest kinni hoides.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 5, 2008 16:50:07 GMT 3
Noormehe silm oli just kinni vajunud kui ta kuulis, et teda kõnetati. Avanud aeglaselt (ja vaevaliselt) silmad üritades samal ajal küsimusest aru saada.
Jah, see ma olen. " ütles poiss muiates, "Aga tutavatale rohkem Jase. "
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 5, 2008 17:00:38 GMT 3
"Jase," kordas tütarlaps vaikselt ning vaatas hetkeks marmorist lakke. Lõpuks ohkas ta. "Olgu, Jase. Mina olen Samara. Sõpradele Sam," lausus koolivanem, vaadates taas noormehe poole.
Vaikselt võttis ta käed vanni ümbert ära ning ujus noormehe juurde, sirutades parema käe naeratades poisi poole, et kätelda.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 7, 2008 5:21:50 GMT 3
Jase muigas ning tolle põselohud välgatusid. "Tere Sam. " ütles poiss ja sirutas oma parema käe ning kätles neiut. "Ega ma ei seganud sind?" küsis poiss hoolitsevalt, "ma mõtlen, et võib-olla tahtsid siin üksi olla... Või ootasid kedagi?
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 13:30:11 GMT 3
Samara turtsatas vaikselt. "Loomulikult sa ei seganud mind," sõnas tüdruk naeratades. "Ma ei uskunud üldse, et siia tuleb kedagi, kuid muidugi pole mul midagi selle vastu, kui ka sina siin oled. Pealegi pole see ainuüksi minu vannituba, et mul oleks mingeid omi õiguseid siin," sõnas tütarlaps, toetudes end noormehe kõrval vastu vanniserva. Ta silmitses veidike hindavalt poisi välimust, muigas endamisi ning pööras seejärel enda pilgu nikerdatud marmorist laele.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 7, 2008 21:22:48 GMT 3
Noormees muigas "Aga kes iial teab.. komenteeris poiss ning hakas naerma. Märganud, et Sam silmitseb midagi, viis noormees endagi pilgu üles lakke kus märkas nikertatud lage. "Ilus, " oli ainus mis ta sellekohta öelda oskas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 22:45:00 GMT 3
Tüdruk naeratas kergelt. Talle tundus, et Jase on üpriski tark ning intelligentne inimene ning viimasel ajal polnud Hufflepufflane selliseid inimesi kohanud ning nüüd oli hea kellegi sellise seltskonda nautida.
Vaikselt omaette mõtiskledes võpatas neiu, kui normees lage kommenteeris. "On tõesti," lausus tütarlaps ning vaatas taas noormehe poole. "Mis majast sa oled muidu? Ravenclaw'is, eks?" päris tüdruk, et midagi öelda.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 8, 2008 16:35:10 GMT 3
Poiss oli lae silmitsemisse nii süvenenud, et ta ehmatas kui neiu äkitselt kõnelema hakkas. Poiss noogutas, lagi oli ilus kõikide oma nikerdustega, et see võtis lausa õhku ahmima.
Poiss noogutas, muidugi oli ta ravenclawlane. "Sina oled huffist, seda ma tean. " ütles poiss naerdes, ta silmitses korraks uuesti lage ennem kui tõi selle tüdrukule, silmitsedes teda korra ning siis äkitselt naerma hakates. Poiss vaatas uuesti tüdrukut ning pritsis siis teda täiesti ootamatult veega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 18:26:33 GMT 3
Samara naeratas kergelt ning vaatas samuti lage. Seda olekski võinud vaatama jäänud, sest midagi nii ilusat polnud neiu ammu näinud. Noh, välja arvatud see kuuvalgus Astronoomia tornis.
Kuulnud, mida Jase ütleb, naeratas tüdruk kergelt ning noogutas. Kui poiss oli naerma hakanud, kohkus Sam, sest ta ei leidnud selles midagi naljakat, kuid kui too neidu pritsima hakkas, kiljatas neiu ootamatult ning taganes veidike. Sukeldudes vee alla, püsis ta seal mõni sekund, kuni tuli minnale, juuksed veetlevalt näol tilkumas. Naerdes pritsis ta noormeest veega vastu.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 8, 2008 20:00:05 GMT 3
Poiss pritsis tüdrukut võimalikult palju tagasi, nii palju kui ta oli suuteline. "See... Pole... Aus... Kui.... Sa... Vee... Alla...Varjud..." hüüdis poiss üle pladistamise ning tõmbas käega mööda vett, tekkitades nii suurejoonelise vee kaare ning lainetuse.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 20:03:18 GMT 3
Tüdrukul polnud aga ammu nii lõbus olnud. Naerupisarad silmis, pööras tütarlaps enda pea kõrvale, ise käed näo ette pannes, kui suur veelaine tema poole ujus. Tütarlaps oli läbimärg ning tema juuksed tilkusid veepisaraid tütarlapse palele.
"Ebaaus on see, et.. Sa oled nii palju.. Tugevam," lõõtsutas tütarlaps, pritsides pihudeviisi vett noormehele näkku. Seejärel sukeldus ta, ujudes kraanide juurde. Kruttinud kraani, mis vanni vahtu täis suutis teha, sukeldus neiu vahu alla. Nüüd oli teda väga raske vee pealt näha.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 8, 2008 20:10:17 GMT 3
Poiss oli juba lootmas, et ta on tüdrukut võitmas kui tüdruk äkitselt kraanideni ujus ning vahu oma lahti kruttis. Noormees ei saanud alguses üldse arugi, mida neiu teha üritab, kuid äkitselt mõistis ta liigagi hästi, kui veepinnale oli tekkinud VÄGA palju mulle ning tüdrukut ei olnud kuskil enam näha.
"Tule välja kui julged!" hüüdis ta tüdrukule naerdes ning kissitades silmi, et näha kuskilt tüdrukut liikumas.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 8, 2008 20:11:04 GMT 3
Poiss oli juba lootmas, et ta on tüdrukut võitmas kui tüdruk äkitselt kraanideni ujus ning vahu oma lahti kruttis. Noormees ei saanud alguses üldse arugi, mida neiu teha üritab, kuid äkitselt mõistis ta liigagi hästi, kui veepinnale oli tekkinud VÄGA palju mulle ning tüdrukut ei olnud kuskil enam näha.
"Tule välja kui julged!" hüüdis ta tüdrukule naerdes ning kissitades silmi, et näha kuskilt tüdrukut liikumas.
|
|