Chris Robin
Slytherin
7. klass || Slytherini tõrjuja
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jan 5, 2012 19:54:29 GMT 3
"Ma tean." Jah... "Aga samas see on haigus ikkagi. Ma ei saa end magama sundida, või sööma." Fred ohkas tasa ja hõõrus oma nägu. "Sina peaks ikakgi rohkem puhkama," jäi nooruk endale kindlaks.
|
|
|
Post by Roland Stark on Jan 5, 2012 19:59:44 GMT 3
Hufflepufflane tundis kohutavat soovi Fredile kõvasti vastu lõuga anda, teda loitsida ja kusagile seina külge riputada sellise jutu eest. Slytherinlane oli isekas tolvan ja puhas idioot! "Parem tule," ütles Roland vaikselt, suutmata enam vaielda sel teemal. Tundus, et ta ei saanud noormehe meelt muuta ja kumbki ei saanud ju varjata seda, et mõlemad muretsesid teineteise pärast. "Ma saadan su puhketuppa."
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jan 5, 2012 20:05:57 GMT 3
Fred ohkas vaikselt. "Olgu." Ta võttis oma asjad ning sammus ukse juurde ja lõi selle lahti, et Rolandil esimesena väljuda lasta. Viisakas poiss. Ta ei tahtnud ära minna, aga puhketuppa on pikk tee... seega aega vestelda küllaga.
|
|
|
Post by Roland Stark on Jan 5, 2012 20:09:28 GMT 3
Roland astus esimesena välja, pomisedes samal ajal midagi, mis sarnanes väga tänule, kuid ega noormees ise ka ei olnud kindel, mida ta just kuuldavale tõi. Ta hakkas vangikoobaste poole minema, kuid ta tegi seda aeglaselt ja ta vaatas korduvalt üle õla, et näha, kas Fred tuleb ikkagi temaga kaasa või mitte.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jan 5, 2012 20:29:29 GMT 3
Muidugi Fred järgnes Rolandile, peagi tema kõrval liikudes. "Miks sa koolivanema ametiga nõustusid, kui tead, et sul selline haigus on?" küsis Fred varsti, pilk uudishimulikult noormehele liikumas.
|
|
|
Post by Roland Stark on Jan 5, 2012 21:56:26 GMT 3
"Sellega ei nõustuta. Ma lihtsalt sain kirja, et mind valiti koolivanemaks ja kui aus olla, siis ma ei tea. Mu emal paistis selle üle hea meel olevat ja isal samuti." Niiet põhimõtteliselt nende pärast oligi ta oma ametit säilitanud. Lihtsalt selleks, et poisi vanemad tunneksid tema üle uhkust. Mitte, et nad seda niigi ei teeks. Lihtsalt Roland tahtis ka ennast vahel erilisena tunda.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Jan 5, 2012 22:04:58 GMT 3
Noh... ta oleks saanud ära öelda. Nad olid jõudnud vangikoobaste algusesse, kui Fred hämaras peatus, vestibüüli oli vaevu näha. "Kellega sa ballile lähed?" küsis kutt mõtlikult, kui Rolandi poole vaatas.
|
|