|
Post by Prof. Gregor Ivanovich on Jan 15, 2012 17:52:33 GMT 3
Gregor naeratas. Päris hea oli naeratada. Ta ei olnud seda juba ammu proovinud. "Kuule, minu pea on üldse täiesti tühi," vastas ta siis ja suudles Alexit, käed tema kehal ringi uudistamas. "Ma ei suuda muule mõelda, kui vaid sinule," lisas ta siis ja vaatas Zabinile silma. Vann oli täitunud veega ja kraanid jäid ise kinni.
|
|
|
Post by Alexander Zabini on Jan 15, 2012 17:55:03 GMT 3
Aww... Alexander oli tegelikult nii õnnelik, et Gregor lõpuks Alexi tundeid aktsepteerinud oli ning enda omasid välja näidata julges. "Ma armastan sind," pomises Alexander, naeratas, ning vajutas huuled uuesti mehe omadele, et teda pehmelt suudelda. Armastas nii väga... "Lähme vanni," lisas ta siis varsti eemale tõmbudes, kraanid olid ju kinni jäänud.[/color]
|
|
|
Post by Prof. Gregor Ivanovich on Jan 15, 2012 17:56:33 GMT 3
Alex oli parim asi, mis temaga terve elu jooksul juhtunud oli. Kergelt noogutanud, ronis ta vanni ning istus siis, toetades selja vastu äärt. "Mõnus," lausus ta lõbusalt ja pani siis käe ümber Alexi õlgade, et teda hoida.
|
|
|
Post by Alexander Zabini on Jan 15, 2012 17:58:29 GMT 3
Alexander puges samuti vanni, ning Gregori kaissu. Hea soe oli. Tal ei olnudki mingit tungi ujuda või midagi, sest Gregori kaisus oli nii hea olla... kahju, et nad koolis olid, ja lõpuks ikka välja ronima pidid. Kurb. Aga niikaua kavatses Alex enda olukorda nautida.[/color]
|
|
|
Post by Prof. Gregor Ivanovich on Jan 15, 2012 19:56:56 GMT 3
Greg liigutas teise käega aeglaselt vett ja lihtsalt nautis olemist. Seal oli nii mõnus soe ja kõige mõnusamaks tegi asja muidugi see, et Alex ka seal oli. Mees pööras pea Zabini poole ja libistas taas enda huuled tema omadele, liibudes talle lähemale.
|
|
|
Post by Alexander Zabini on Jan 15, 2012 22:24:46 GMT 3
Alexander naeratas õrnalt ja vastas mehe suudlusele, ühe käe sõrmed talle lähemale liibudes Gregori põsele libisenud, teine meha rinnale toetumas. Gregori lähedus oli vastupandamatu, ta mäletas nii selgelt, kuidas varem tundides see, kui Greg kasvõi tema jooki kontrollima tuli, ta mõtted nii ära viis, et paar korda oli ta oma joogi täielikult ära rikkunud.[/color]
|
|