|
Post by Hal Grant on Dec 30, 2011 22:02:48 GMT 3
Hal viis pilgu jällegi Gwen'ile. Sellist nihelevat tüüpi oli vist raske joonistada. Noormees üritas enda käed nüüd ühte asendisse jätta ja sulges silmad. "Kuidas Hufflepuffil läheb?" küsis Oliver. Kuidas nendel uutega lood olid?
|
|
|
Post by Faye Kerr on Dec 30, 2011 22:10:51 GMT 3
Gwen tõstis pilgu, kui Hali küsimust kuulis. Kuidas hufflepuffil läheb? Ee.. mida ta vastama peaks? "Noh.. hästi, ma arvan," vastas ta pisut ebakindlalt. Ta ei olnud päris kindel, mida kutt oma küsimusega teada tahab. Et kas keegi on juba midagi korda saatnud? Pahandustesse sattunud? Tema teada küll mitte..
|
|
|
Post by Hal Grant on Dec 30, 2011 22:18:54 GMT 3
Hal muigas. Miks kõigile tundus see küsimus nii naljakas? Oh well. Oliver viis silmad Hagridi majale. See püsib siin loodetavasti veel aastakümneid. Paljud uued õpilased käisid Hagridi maja uudistamas, see võis tunduda mõnele hirmutav, kuid õnneks saadi aru, et sealt polnud midagi karta.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Dec 31, 2011 13:18:35 GMT 3
Kas just naljakas, aga noh.. Hufflepuffid niigi ei suhelnud just kuigi tihti üksteisega, rääkimata siis Gwenistki, kes seda veel vähem tegi. Neidis jätkas Hali joonistamist, jõudes lõpuks keha juurest ka peani. Ta tegi alati millegipärast keha enne. Juusiis oli hea pead lõpuks selle otsa asetada..
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 14:08:17 GMT 3
"Sa oled siin koolis käinud esimesest klassist saati, jah?" küsis Hal. Mõni õpilane tuli hiljem, mõni jällegi mõnest teisest võlukunsti koolist. Oliver ei mäletanud ka, et ta oleks Gwendolfit enne kuuendat klassi näinud...Ehk oli asi selles, et neiu oli hästi vaikne?
|
|
|
Post by Faye Kerr on Jan 2, 2012 14:32:17 GMT 3
"Jah, ma olen siin alates esimesest klassist," vastas Gwen. Ega ta ei oleks imestanud ka, kui kutt tõepoolest varem teda väga märganud ei oleks. Ta ei olnud algusest peale just kuigi rõõmsameelne hufflepufflane olnud, esiteks muidugi tänu oma isa surmale, millest ta pikka aega üle ei saanud, ning teiseks.. Noh, lühidalt öeldes muutus tema elu ikka täielikult.
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 14:43:02 GMT 3
Hal noogutas, järelikult pidi ta rohkem tähelepanu klassikaaslastele pühendama. "Ma polnud nooremana just kõige tähelepanelikum, seetõttu ma polnud sind varem vist eriti ka märganud," lausus Oliver.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Jan 2, 2012 14:51:10 GMT 3
Gwendolyn turtsatas naerma. Kas ta tõepoolest tõi välja praegu põhjuse, miks ta teda varem märganud ei olnud? "Pole hullu, ma ei ole ise ka just kõige aktiivsem olnud," vastas neidis muiates. Tore teada, et ta vähemalt suutis märkamatuks jääda.
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 15:00:05 GMT 3
Jah, Hal ütles tihtipeale selliseid asju välja. "Ma polnud ka väiksemana kõige aktiivsem. Esimene ja teine aasta olid silmad pärani ja üritasin kõike endasse haarata. Edaspidi sain mõndade tempudega hakkama ja siis hakkasin rohkem inimestega suhtlema," rääkis noormees edasi.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Jan 2, 2012 16:14:20 GMT 3
Nojah, eks esimestel aastatel oli ilmselgelt ka gwen väga uudishimulik, kuid tal sai koolimaja kiirelt selgeks. Kuulanud hali lõpuni, muigas neidis. Elulugu missugune. "Milliste tempudega sa siis hakkama said?" küsis ta, viies pilgu kutile. Aeg silmi joonistada..
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 16:22:59 GMT 3
Noh, ma sattusin juba väiksena kaklustesse...Teises klassis oli ühe tüdruku pärast tüli. Siis suutsin ühe võlujoogi metsa keerata, nii et tekkis klassi paks sinine udu, mis oli üleval mitu päeva. Loitsu suutsin ka valesti öelda ja mu toonane pinginaaber sai endae habeme, mis kadus mõne päeva pärast ära...Mis veel," jäi nooruk mõtteisse.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Jan 2, 2012 16:29:12 GMT 3
See sinine udu oli Gwendolynil isegi hägusalt meeles. Nad siiski olid algusest saati klassikaaslased olnud.. Ta kergitas ülejäänu peale kulme, lõbustatult muiates. Nojah, juusiis oli tal põnev elu.. "Ja nüüd? Oled niiöelda maha rahunenud?" küsis ta. Kes teab, äkki möllas siiamaani.
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 16:33:43 GMT 3
"Jah, võib ka nii öelda....Kuigi ussid pole seda vist teinud," lisas mees ohkega. Ta kuulis kõik rongis juhtunu kohta teiste majakaaslaste käest. Ussid ei kasva vist iialgi suureks.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Jan 2, 2012 16:52:50 GMT 3
Slytherinlased.. Jah, ka Gwen oli ilmselgelt nende norimist ja mida kõike veel talunud, arvestades seda, et ta siiski oli hufflepufflane, kuid ta ei teinud sellest eriti välja. Vähemalt üritas mitte teha. "Kurb nendest lausa," lausus neidis kergelt, pöörates taas pilgu enda joonistusele, "selles suhtes, et.. Olgu, praegu võivad nad end veel teismelisteks ehk lugeda ja lollusi teha, aga siis kui nad reaalselt vanemad on? Raske uskuda, et nii mõnigi neist normaalseks saada võib."
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 16:56:07 GMT 3
OT:Ma eeldan, et viimase lause lõpus peaks üks " olema "Jah, nendele ilmselt ei jõua kohale, et kui nad siin võivad tõmmelda ja enda arust hullu bossi mängida, siis edaspidises elus nende ego kukutatakse ikka väga hullult alla. Õige kah," nõustus Hal.
|
|