|
Post by Faye Kerr on Jan 2, 2012 17:02:13 GMT 3
Ot: Jah, peaks küll. Gwendolyn naeratas vaid korra. Nojah, eks muidugi oli ka tõenäosus, et mõni neist ka jõuab kaugemale, sest kasutas oma ego ka hetkel õieti, kuid jah.. Ta joonistas kuti näo lõpuni, hakates tema lokke joonistama. Now this was a fun part.
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 17:20:37 GMT 3
"Millal ma pilti vaadata võin?" küsis Hal naeratusega, mis ei kadunud tal peaaegu kunagi ära. Noormees oli kannatamatu. Mis teha. "Keda sa veel Sigatüükast joonistanud oled?" küsis noormees lisaks.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Jan 2, 2012 19:18:43 GMT 3
"Siis, kui tehtud saab," muigas Gwendolyn. Küll ta oli alles kärsitu, aga noh.. Õnneks ei olnud enam palju teha ka. "Ma ei oskagi nüüd täpselt öelda. Mõningaid enda majakaaslasi.. Vahest mõne lahedama välimusega ka kusagilt mujalt," vastas ta. Selliseid teistsugusemate näojoontega inimesi oli eriti lahe joonistada.
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 19:24:40 GMT 3
"Kuidas mind on joonistada? Raske? Kerge?" tahtis nooruk järgmisena teada. "Anna teada, kui ma sind enda küsimustega tüütama hakkan," lisas Hal naerdes. Loodetavasti ei teinud Gwen teda surmtõsisena pildile...Samas see oleks huvitav.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Jan 2, 2012 19:29:01 GMT 3
"Ütleme nii, et.. sind on hea joonistada," vastas Gwendolyn kergelt muiates. No miks ei peaks olema? Lahedad lokid, ilusad näojooned.. Ainult siples veits liiga palju. Selle tüütamise peale ta vaid naeratas, andes nii märku, et jätab meelde. Mitte, et tal peaks vajadus selleks tulema. Neidis oli varem märksa uudishimulikemate inimestega kokku puutunud.
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 19:41:08 GMT 3
Siples jah...Püsimatu teine. "Ma pakun, et sul on mõnda viieaastast lihtsam joonistada, need püsivad ka paremini paigal...Aga mis on minu puhul see, et mind on hea joonistada?" küsis Hal jällegi ühe küsimuse, lootes, et ta ära ei tüüta Gweni.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Jan 2, 2012 19:51:11 GMT 3
No seda püsimatust nüüd vaevalt, kuid.. noh.. Ta ei olnud kippunud väga palju väiksemaid ka joonistama nii kui nii. "Su näojooned näiteks," vastas ta samamoodi, nagu ennist mõtles, "ja siis muidugi ka need nunnud lokid. Võib kindel olla, et tunneb ära pildil, kellega tegu."
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 19:56:53 GMT 3
"Või et lausa nunnud," muigas Hal. Nojah, tema juuksepahmaka võis juba kaugelt ära tunda. Tegelikult oli lokkidel suur pluss, neid võisid üritada sättida, aga need ei kuulanud sõna. Polnud vaja muud teha, kui pea lihtsalt ära pesta ja juuksed läbi kammida. Täiesti vastupidine Keviniga.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Jan 2, 2012 20:00:20 GMT 3
"Ikka jah," naeris Gwen, viies ainult korra pilgu Halile ning seejärel tagasi enda joonistusele. Veel viimane lihv ja.. "Nonii, võid nüüd vaatama tulla," lausus ta, ise samal ajal kerge uhkusega oma tööd silmates. Not bad, peaks ütlema.. Tuli isegi täitsa hästi välja.
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 20:04:13 GMT 3
Hal ajas end maast püsti ja kiirustas neiu juurde. Tööd näinud, kaardusid mehe huuled kiirelt naeratuseks. "Vau....Ma olen päris sarnane tulnud," lausus nooruk rõõmsalt. Seda ta vähemalt ise arvas.
|
|
|
Post by Faye Kerr on Jan 2, 2012 21:37:04 GMT 3
"Nii et sulle meeldib?" küsis Gwendolyn naeratades. Pikka aega juba joonistanud, kuid ikka ei tüdinud ta kiidusõnadest ära, vaid hoopis läks särama sellest. Isegi kui see oli lihtsalt üksik sõna.
|
|