|
Post by Samara Soul on Jun 9, 2013 15:10:27 GMT 3
ot. Sa ikka mõistad, et ma naeran iga kord kui mõnd su postitust loen? :'D
Delilah noogutas arusaadavalt, olgugi, et tegelikult oli kõige suurem oht alles noormehe ees. Delilah. Mingi purjus mees oli vampiiritariga võrreldes eimidagi. Kuid neidis ei teadnud hetkel, mida Endeniga ette võtta. Osalt oli ta ikkagi päris näljane, kuid samas oli too juba niigi šokeeritud. "Ma saan aru," lausus ta, kuigi Kolmes Luuas oli siiski üllavalt vähe inimesi ning neidis oleks parema meelega sinna jäänud. Samas üksi ta ka olla ei tahtnud. Ta oli koguaeg üksi ning Siganurme tulles lootis ta endale siiski seltskonda leiutada.
Enden tundus väga veider olevat. Võib-olla oli asi selles, et ta oli asiaat ning neil oli teine kultuur jne, kuid samas oli ka Cian asiaat ning too oli vägagi... normaalne. Neidises tärkas uudishimu. "Ee, aitäh," lausus tütarlaps natuke kõhklevalt. Kahtlane kompliment, kuid tänada võis siiski. Tüdruk võttis korraks ühe enda juuksesalgu sõrmede vahele ning silmitses seda. Täiesti tavaline ginger nagu alati, ei midagi uut. Tüdruk läks noormehele järgi. "Sa ütlesid, et käid siin päris tihti, aga ma näen sind esimest korda. Õpid sa Sigatüükas?" päris ta noormehega kaasas kõndides. Ilmselt oli ta paras nuhtlus, aga tal oli igav ju.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Jun 9, 2013 15:21:19 GMT 3
"Yep, olen," kinnitas ta neidise küsimust. Esimese vastuse üle ta mõtles ikka natuke aega, mida vastata "Võibolla pole sa mind näinud selle pärast, et ma käin erinevatel aegadel?" kuigi see vastus oli suht duh, what else could it be. "Või suurema tõenäosusega pole sa mind lihtsalt märganud, stealth mode, you see," mille peale ta pilgutas kergelt silma.
"Oooooh!" ütles ta järsku, märkas eemal ühte kassi. Ta kükitas maha ja jäi kassi vaatama ning lausus vaikselt "Kiisu, kiisu kiisu," too kiisu oli hästi nunnu ja noor. Kass vaatas hetke Endenile otsa, mille järel tõmbas ta uttu, kuskilt aia praost läbi minnes.
"Meh," lausus ta siis ohkega, ajas end püsti ja lausus "Sorry, et ma imelik olen, aga ma lihtsalt olen selline, üritan seda nautida, mida nautida annab," ta teadis, et neiu tõenäoliselt vaatas teda natuke teisiti, sest ta tõesti polnud esimene, kes teda imelikult vaatas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jun 9, 2013 16:45:15 GMT 3
Delilah tõstis kärmelt enda pilgu, kui noormees kassi märkas. Ka tütarlaps nägi seda kõutsi. Kaks kiskjat koos. Kui Enden kiisule järgi tõttas, ilmusid tütarlapse huulte vahelt teravad kihvad ning neidis pöördus kiirelt ringi, et noormees ei märkaks. Ta pani käed enda suule ning hingas sügavalt sisse, ise samal ajal tugevalt värisedes, justkui oleks tal külm. Kuid tegelikult oli ta näljane ning hirmunud.
Ning hetke pärast kadusid kihvad ning hinganud veel korra sügavalt sisse, pöördus punapea tagasi noormehe poole. "Õigesti teed. Ära kunagi vabanda kellegi ees sellepärast, kes sa oled. Kui kellelegi ei meeldi ning paluvad sul muutuda, on see nende endi viga," lausus ta naeratades. Kahjuks või õnneks enda olemust ta muuta ei saanud. Ta ei olnud küll vampiirina sündinud, kuid ta nautis sellest iga hetke, isegi siis, kui ta ammu veremaitset tunda saanud polnud. Vampiirid olid kiired ning tugevad ning mis peamiseks - nad elasid igavesti. Parim boonus, mida inimestel polnud.
Tütarlaps lükkas kiire käeliigutusega juuksed näo eest ning vaatas seejärel üles, taevasse. Oli juba pimedaks läinud ning tähed särasid vastu. Metsatuka vahelt paistis kuu.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 9, 2013 16:59:46 GMT 3
"Täpselt!" nõustus noormees ja kõndis nüüd edasi mööda tänavat, vaadates uudishimus ringi, kas midagi kuskil järsku toimub. Kuigi ta käis tihti, ei saanud ta koguaeg käija, sest olid piirangud, siia külla lubamisega.
Niisiis noormees kõndis rahulikult edasi, ning hakkas vaikselt mõtlema, kuhu ta edasi suunduks. Kas minna sinna või tänna. Ah vahet pole eriti, ega tal vist otsest kiirest kuhugi polnud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jun 9, 2013 18:29:56 GMT 3
Tütarlaps noogutas nõusolevalt ning märkamatult oligi ta hakanud noormehega kaasas kõndima. "Mis sa tavaliselt Siganurmes teed, kui sa siia sattunud oled?" päris ta viimaks. Paljud käisid Zonkos või Mesinäpus või siis teemajas, kus paarikesed väga populaarsed olid. Millegi pärast hoidis tütarlaps kõigist neist kohtadest suure kaarega eemale, kõikidest erineva põhjusega.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 9, 2013 21:21:50 GMT 3
Mees muidugi vastas esmalt, nau ikka "Hmm," sest see oli päris raske küsimus temale. "Kolm luuda, seapea on mu lemmikud niisama ajakulutamise kohad. Siis Huilgavas hurtsikus, kui tahan väga üksi olla. Ja noh, vahest harva ka surnuaias! Ja teised kohad siis sõltuvalt, kas ma näiteks tahan kommi või mitte!" muidugi surnuaias ei käinud ta niisama, vaid keegi, keda ta väga hästi teadis, oli maetud sinna. "Ja kuna see jutuks tuli, siis sa ise?" küsis ta huvi pärast vastu, samal ajal kõmpides mööda tänavat, viies vist esimest korda pilgu ka neidisele.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jun 9, 2013 21:27:35 GMT 3
Delilah kuulas ravenclaw'last ning noogutas samal ajal. Täiesti tüüpilised kohad, kuhu Sigatüüka õpilased ikka läksid, kui nad Siganurme läksid. Neidise endaga aga nii ei olnud. Sellised ülerahvastatud kohad ei läinud talle eriti peale. "Kolm Luuda on põhiline koht. Zonkos ja Mesinäpus polegi ma käinud ning ei taha minna ka. Hurtsikus ja Seapeas olen korra käinud ning surnuaial meeldib mulle endalegi jalutada. Hea ja rahulik koht," lausus neidis viimaks naeratades. "Ma tegelikult alles septembri algul tulin Siganurme esimest korda. Ma olen Sigatüükas uus õpilane, seega ma alles avastan enda jaoks neid kõikvõimalike kohti," lausus tütarlaps, samal ajal jalutades.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 9, 2013 21:33:15 GMT 3
"Ooooooh," lausus ta muigega ja jäi natuke põhjalikumalt uurima, muigas kergelt ja viis pilgu enda ette, midagi ütlemata. "Normull," lausus ta siis ka midagi kommenteerimiseks ning jäi hetk hiljem seisma. Ta silmad kissitasid eemal olevat meest, kes meeleheitlikult kiirustas ringi ja midagi vandus. Poiss haaras tüdruku käest kinni ja tõmbas ta kõrvaltänavale mis oli inimtühi. See oli kusjuures päris kähku. "Ta lõpetas ropsimise kiiremini kui ma arvasin... Huilgav hurtsik või surnuaed?" küsis ta, kuhu tüdruk tahab minna, sest linnapeal tšillimisest nüüd midagi välja kindlasti ei tulnud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jun 9, 2013 21:42:15 GMT 3
Üle tüdruku huulte kostus vaikne kiljatus, kui ta järsku nurga taha tõmmati. Neidise silmad liikusid noormehelt mehele, kes ropsimise lõpetanud oli ning nüüd vihaselt Endenit otsis. "Tule siia, kakaauk!" hüüdis too ning hakkas täpselt vampiiritari ning Endeni poole kõndima. "Tundub, et ta märkas meid," lausus tütarlaps naeru kihistades. Samal ajal hoidis ta endiselt enda käsi Endeni õlgadel - automaatne refleks, kui keegi sust järsku kinni haarab ning endaga kaasa tõmbas.
"Hurtsik," lausus vampiiritar koheselt. Ta oli seal korra küll käinud, kui tänu professor Zed'ile ei olnud ta seal midagi näinud. Vampiiritar kuulis samme. "Ta on siin," sosistas tütarlaps, olles vajadusel valmis enda kihvad paljastama, olgugi, et Enden seal oli. "Kätte sain," lausus karvik, vaadates lõõtsutades Endeni poole, hakates kahe noore poole tulemas, käes terav taskunuga.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 9, 2013 21:59:24 GMT 3
"Oh shit..." lausus ta koheselt, kui nuga nägi. "Tundub, et mul pole muud valikut..." ütles ta mehelikult ja sättis oma kotti paremini. Too võõras hakkas naerma "Mida sa suudad teha, huh?", mille peale Enden muigas ja lausus "Beware, my hidden power!", haarates tüdruku käest natuke tugevamini kinni ja hakkas eest kiiresti ära jooksma "Vedas, et sul kontsi pole!" lausus ta siis ja liikus mööda tühjasid tänavaid. Ta teadis naabruskonda hästi, nii et kuskile upikusse ta ei jooksnud. "Õnneks ta on ikka pool täis, nii et ta ei jaksa järgi joosta!" oli ta kindel. Kuskilt kaugemalt oli peagi juba kuulda "Oooooota, võitle nagu mees..." Teekond oli suunatud Hurtsiku poole.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jun 9, 2013 22:07:08 GMT 3
Delilah ei suutnud seda uskuda! Enden oli ju totaalne argpüks, aga samas oli see olukord nii naljakas, et sel ajal, kui nad jooksid, naeris vampiir lahinal, hääl helisevalt kõikjal vastu kajamas. Kaltsakas jäi koheselt maha, sest juba peagi hakkas tütarlaps natuke kiiremini jooksma, kui tavalised inimesed, tõmmates noormeest endaga kaasas.
"Sa oled päris pime," lausus neidis viimaks, kui nad olid hurtsikuni jõudnud. Neidis noogutas enda jalgade poole. Tüdruk kandis 12-sentimeetriseid platvormkingi nagu tavaliselt. Ta tegi neist erandi ainult siis, kui ta vahel keelatud metsas sporti tegemas käis. Sportimas ehk jänesetoitu söömas.
Tütarlaps ohkas ning surus end seljaga vastu hurtsiku ust, mis peagi nagises ning eest ära kukkus. Delilah kaotas tasakaalu ning kukkus, selg ees, uksepraost sisse, majja. Tütarlaps kukkus tagumikuli maha, mille tõttu ta veelgi rohkem naerma hakkas. Ilmselt oli ta kõige kobam vampiir, keda ta teadis, kuid samas oli ta ka kõige noorem, keda ta isiklikult teadis. Olgu, oli ka Christian, kuid too oli ainult pooleldi vampiir ega läinud arvesse. "Toredad trikid sul võõraste eest ärajooksmisel. Sa oled osav. Harjutad ilmselt tihti," lausus neidis end püsti ajades.
Ta võttis nõtkelt ukse enda kätte ning asetas selle ukseava ette tagasi just nagu Zed oli eelmisel korral teinud.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 9, 2013 22:25:25 GMT 3
"Oh..." ütles ta siis, kui ta vaatas korralikumalt neidise jalgu. "Ma tegelt ei vaadanudki," ütles ta vabanduseks, vaid lootis. Muidugi ka tal endal oli väga suur irve näos. Kui nad jõudsid Hurtsiku juurde, võrreldes Deliahiga, hingeldas noormees palju palju rohkem. "Sa oled üsna hea kontsadel jooksja," kiirem kui tema kah lisaks. "Ma oleks võinud küll võtta võlukepi välja ja midagi teinud... Aga it was not worth it..." ütles ta järjekordse vabanduse. Talle meeldis neid leida. Tema arvates, kui ta oleks probleemi seal lahendanud, oleks tal sellega võibolla veel rohkem probleeme tekkinud. Neid ei ole vaja. Kui neidis kukkus, hakkas poiss veel rohkem naerma... "Nice," ta ulatas viisakalt käe ja aitas ta ülesse, kui too juba ukse tagasi paika pani.
Sisenedes ise samuti hurtsiku, vajus ta peagi kergelt tolmusele diivanile istuma, ise kergelt ikka hingeldades, hakates siis köhima, sest piisavalt tolmu tuli. "Ooh, see asi on veel vähem tolmusem kui ma arvasin, ju siis käidakse siin ikka vääääga tihti...", kunagi ei käinud siin keegi, kuni saadi teada paar fakti, pärast Voldemordi surma. Muidugi on palju neid, kes siiamaani kardavad seda ja usuvad, et see kummitab.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jun 9, 2013 22:33:26 GMT 3
Delilah pidi isegi nentima, et uskus varem, et hurtsikus on kurjad vaimud, kes kummitavad, kuid viimasel korral oli Zed ilusti selgeks teinud, et mingeid vaime seal küll ei olnud. Ainus, kus neid kohata võis, oligi ilmselt Sigatüükas, kuid need olid suht igavad vaimud. Ainus, kes suhtlusaldis oli, oli Nick, aga tema rääkis ka ainult gryffindorlastega. Verine Parun kollitas lihtsalt ringi, ajades verd põrandale maha nii, et Filch seda pidevalt nurisedes pesema pidi.
Tütarlaps vaatas taaskord hurtsiku esimesel korrusel ringi. Need pudelid vedelesid endiselt seal, kamina ning laua juures. Peolised. Noored panid ilmselt tihti hurtsikus pidu. Samuti oli alles ka auk ühel trepiastmel, millest tütarlaps oli eelmisel korral läbi vajunud. Mädanenud lauad, polnud midagi teha.
"Ilmselt küll," lausus ta. Ta ise ei tahtnud väga sellele kopitanud diivanile istuda vaid võttis välja enda võlukepi. Ta ei olnud sellega eriti praktiseerinud - ainult tundides,- kuid nüüd kõndis ta sellega kamina juurde. Lausunud ühe kiire loitsu, mille neidis juba ammu selgeks õppinud oli, tekkis kaminasse hiiglaslik leek, mis hurtsiku esimese korruse natukenegi hubasemaks muutis. Tüdruk viskas kaminasse mõned puuhalud, mis teab-mis-ajast kamina juures vedelesid ning võttis seejärel selle kõrval väiksel pingil istet, jäädes hetkel tantsisklevat tuld silmitsema.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 9, 2013 22:38:12 GMT 3
Noormees jälgis rahulikult neidise tegusid, kuni too lõpuks samuti maha istus. "Hmm, ma olen sind suutnud enda seiklustega kaasa tirida, või oled sa seda suutnud ise teha, ei teagi..." sest nagu näha, sattusid nad mõlemad olema järsku koos kahekesu hurtsikus. Natukene imelik oli see poisile, kuid mingit numbrid ta ei teinud, sest läks nii kuidas läks. "Ma tõesti loodan, et kui see tüüp homme pohmakast ülesse ärkab, on ta mind ära unustanud..." lausus ta muuseas juurde, endal muie näol.
Ta pea vajus nagu Kolmes luuaski diivani seljatoe tipu vastu ning ta silmad vajusid kergelt kinni. Kell oli juba õhtune siiski.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jun 10, 2013 8:17:44 GMT 3
Delilah vaatas noormehe poole, too tundus väsinud. Muidugi, kui sa leppisid krigiseva majaha, kus oli tolmune ning mis kopitas, võis ka sinnasamma diivanile magama jääda. Vampiiritaril polnud midagi selle vastu, et Endenit valvata, sest tema öösiti niikuinii ei maganud. Pigem ikka päevasel ajal, mil päike siras kõrgel.
"Seda juhtub minuga päris tihti," lausus neidis õlgu kehitades. Eriti hullud olid vampiirikütid ning kui poleks Shade'i teda pidevalt nende eest kaitsmas, olekski tütarlaps ilmselt juba ammu mere põhja visatud. "Miks sa lihtsalt enda võlukeppi ei kasutanud ning näiteks tema mälu ei kustutanud?" päris neidis viimaks. Tema ei teinud seda, sest ta oli loitsudega halb ning igaüks teadis seda. Ning ta ei saanud ka enda identiteeti mingi tühise kalkari pärast avaldada.
|
|