|
Post by Alicia Green on Jun 3, 2015 23:10:42 GMT 3
Alicia oli suutnud terve selle aja keele hammaste taga hoida, kuid ta oli ärritunud. Jason oli tõesti rumal inimene. Ta ajas lihtsalt nii lolli juttu suust välja ja samal ajal kujutas ette, et ta on mingi tähtis tegelane koolipeal. Alicia turtsatas. Ta rahunes ning üritas mitte ärritunud olla, kui Jason lahkus. "ära ole rumal Chris, sa ei pea kuhugile minema. Mul on hea meel, et sa meie kupees oled. äkki peaks uksele mingisuguse loitsu peale panema, et ta seda enam avada ei saaks, ma olen enam kui kindel, et see tola tuleb tagasi." Alicia vaatas ukse poole ning seejärel enda kupeekaaslastele kordamööda otsa. Lidsney tundus lahe tydruk ning Ali austas, et ta oli julgenud endast vanemale ussile vastu hakata.
|
|
|
Post by Luna King on Jun 4, 2015 13:12:53 GMT 3
Kui draama kupeest välja jalutas kehitas Luna õrnalt õlgu ja kõmpis majakaaslasele järele, eeldades nii ka oma kohvrit üles leida. Astunud Jasoni järel tuimalt sinna suurte ülemuste istumiskohta leidiski neiu rõõmsalt oma pagasi. Ta kortsutas siiski kuti poole vaevumärgatavalt kulmu, enne kui kammi oma asjade vahelt leidis ja sellega juukseid siluma asus. "Mis sul plaanis on?" tundis plika huvi nüüd juba kiharaid uuesti sõrmedega veidi rohkem sassi ajades. Vastust oodates tõstis tüdruk oma kotist välja väikse hiire, kes nägi küll välja väga elus, kuid seda siiski ei olnud. Tüdruk otsis põuest üles ka oma võlukepi ning pomises vaikselt loitsu, mis Diagoni põiktänavalt ostetud lelu ellu äratas. Royal tõusis uuesti püsti ning lasi mänguloomal koridori peale laia maailma uudistama minna.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Jun 5, 2015 14:32:42 GMT 3
Jase keeras kogu kohvri peapeale, ning alles Luna sõnad tõid ta tagasi maailma, kus ta hetkel viibis. ''Dorke piinata,'' muheles mees õrnalt, ning lükkas kohvri siis tagasi istme alla. End pikali visanud viis ta silmad Lunale. ''Ja viimane aasta neile eriti toredaks teha.'' Irvitas ta võlukeppi loopima hakates. Ilmselgelt olid ta silmad kinnitunud nüüdseks juba kupee uksele, et sealt möödujatele mõni korralik killerpilk saata. ''Teeks uut ja vana.'' Vehkis ta võlukepiga ukse suunas, ning hirmutas noori kes uksel pidama olid jäänud.
|
|