Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Jun 7, 2015 17:40:58 GMT 3
Noormees isegi ei viitsinud mõelda sellele, et võibolla ta ei peaks jooma, nagu ta sinna tulles oli otsustanud mitte teha, kuid ometigi ta oli midagi ostnud. Ta ei ostnud nüüd midagi super kangemat ka, kuid midagi mis talle meeldis. Kõndides tagasi Samara juurde vajus ta kõrvale istuma. Ta avas pudeli ja võttis lonksu. See oli pagana hea kraam. Talle meeldis see.
Tundub, et nende jutt sai otsa, sest poisil küll ei olnud griffilt väga midagi rohkem küsida. Tundub, et tüdruk jõudis kõige sellega mingile otsusele ja see oli üsna tore. Ilmselt Jason hakkab nüüd veel rohkem laamendama selle pärast, kuid suva see. Ilmselt peab noormees isegi hakkama tasat natuke eemale hoidma, et mitte koguaeg igasugust paska tema järgi puhastada. Ta sai alles nüüd aru, miks eelmise aasta senpai'dele ei meeldinud olla koolivanem ja kui suured miinused sellega kaasnevad. Ma kujutan ette, et teiset majade oma võis ok olla, aga slythi?
Igal juhul ei pannud ta tähelegi, kui tal oli juba pool pudelit joodud ja ta viskas oma pilgu neiule. Ilmselt selle pärast neid mõtteid mõtleski, et miski hakkas pähe üsna kiiresti. Siiski viis ta lõpuks pilgu tüdrukule ja küsis muuseas, sest ilmselgelt ei plaaninud Samara midagi teha, vähemalt talle tundus nii "Miks tüdrukutele meeldivad pahad poisid?" tahtis ta muuseas teada. Ta ei saanud sellest kunagi aru, sest nii paljudele on sinna poole kaldumist.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jun 8, 2015 15:25:44 GMT 3
Samara jälgis noormeest, sest antud hetkel oli too ainus meelelahutus, kes tüdrukut lõbustas. Oleks Samara väga munn-inimene, oleks ta ilmselt kutti ära kasutanud ning Jasonile tagasi teinud Arseniga magamisega või millegi sellisega. Kuid selleks pidi tütarlaps tõesti ikka väga munn olema või siis... väga purjus? Tütarlaps libistas pudelisuu tagasi huultele, tuletades meelde enda sõbranna kunagised sõnad - selleks, et kellestki üle saada, tuleb keegi uus asemele leida. Kas see vastas tõele? Jason oli alati ainus mees neidise elus olnud. Tüdrukul ei olnud mingeid kogemusi kellegi teisega. Võib-olla olekski ta pidanud enda silmaringi avardama, võib-olla ta siis saaks sellest neetud armuvalust üle? Arsen oli väga kena kutt ka...
Gryffindorlane raputas oma mõtete peale peaga. Ei! Ta ei olnud selline. Selline lipakas, kes igaühega ringi tõmbaks. Ta hoiab lihtsalt kõigist eemale. Jah, see on hea plaan. Viimaks kõndis ta siiski noormehe poole, kui oli tema küsimust kuulnud ning istus tema kõrvale. "Sest nad on seksikad?" pakkus tütarlaps välja, hakates omaenda varjandi peale kergelt naeru kihistama. "Ei, tegelikult ma ei tea. Võib-olla sellepärast, et nad on ettearvamatud. Toovad põnevust ellu. Paipoiss, kes koguaeg hästi käituks, oleks vist igav." See oli muidugi ainult Samara arvamus, kuid ta jäi sellegi poolest endale kindlaks. "Miks sind selline asi huvitab?"
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 8, 2015 15:44:24 GMT 3
"Niisama," lausus ta siis. See seletaks ära, miks tema vastu on 7 aasta jooksul nii palju huvi tuntud. Ta näeb hea välja, ta on slyth, ta vanemad on kõvad tegijad, ta parim sõber on Jason ja ta on tegelt iseloomult üsna räpane. Ta lihtsalt suudab end taltsutada." Noormees muigas kergelt ja viskas pilgu Samarale. "Ma hakkan välja nuputama, miks sa nii tahetud oled," lausus ta irvega. Aga ta ei öelnud otseselt välja miks. Võibolla oleks see isegi haiget teinud. Kerge irvituse toetas ta nüüd leti vastu, kui too tema juurde oli jõudnud. Ta vaatas oma pruunide silmadega tüdrukut ja naeratas rahulolevalt. Ta hakkas ka mõistma, miks Jason tahtis teda. Ta peab ettevaatlik olema, et ise teda tahtma ei hakka. See ei lõppeks eriti hästi, kuid see draama oleks magus. Ta vihkas draamasid, kuid mitte neid, milles tema involved oli. Need olid nagu mesi saial.
Ilmselt Jason peksaks ta läbi, kui ta teda puutuks, ükskõik millises seisus ja see, et Jason seda teada saaks, oleks rohkem kui 100% tõenäoline. Ilmselgelt Samara ju ei suudaks seda saladuses hoida. Vaevalt, et nende tänanegi vestlus siia jääb, kuigi ta peaks. Aga ta oli sellega juba omamoodi arvestanud. Ilmselt varsti tuleb ta juurde vihane Jason ja nõuab selgitust millegi kohta. Noormees turtsatas omaette ja lihtsalt jälgis Samarat. Ta võttis lonksu oma viinapudelist. Oh õudust, kui ta end täiesti täis joob, siis ta võibki veel midagi sellist teha. Peaks heaks juhuks lõpetama?
|
|
|
Post by Samara Soul on Jun 8, 2015 15:50:53 GMT 3
samara pööritas noormehe sõnade peale enda silmi ning kummardus veidi, et enda saapad ära võtta. Tundus, et nad jäävad siia pikemaks ajaks ning tütarlaps vihkas kontsadega ringi trampimast. "Ma ei ole tahetud," pomises tütarlaps mokaotsast samal ajal, kui ta aeglaselt saabastel lukku lahti tõmbas. Kuid võib-olla ei olnud tüdruk seda lihtsalt kunagi tähele pannud. Tema pikad paksud tumedad juuksed, kahvatu nahk ning tumedad pehmed huuled olid kontrastiks sellele, mis tütarlapse juurde kuulus. Peenike piht ning pikad sihvakad jalad olid ainult kõige boonuseks. Kuid tütarlapsel ei olnud aega endale boyfriendi otsida. Kui tuleb, siis tuleb. Kui mitte, siis big deal. Sigatüügas oli niikuinii varsti koolivanema jaoks läbi, nii et vaevalt, et see romanss kaua kestnud oleks.
Saapad diivani äärde pannud, pöördus koolivanem taas Arseni poole, nõjatudes end samal ajal õrnalt diivani seljatoe suunas. "Arsen, ma arvan, et sa peidad end liiga palju Jasoni varjus," ütles ta viimaks välja mõtted, mida ta juba kaua mõtisklenud oli. "Ära saa minust valesti aru - ta vajab sinusugust sõpra ja mul on hea meel, et sa tal olemas oled, aga kas ma eksin, kui ma ütlen, et sa kulutad seetõttu liiga vähe aega enesele? Ka sina peaksid endale õnne leidma või seda vähemalt korra tundma." Ta ei pööranud enda pilgu noormehelt vaid jäi teda kerge uudishimuga uurima. Tjaa, poleks tüüp Slytherinis, siis oleks vist isegi Alicia Arseni meelt nõus lahutama. For fun.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 8, 2015 16:11:05 GMT 3
Noormees muigas kergelt, kuid ei kommenteerinud sedea. Ta võis kihla vedada, et kui Sam oleks läinud näiteks Christiani juurde ja öelnud "Ma armastan sind, take me naow!" siis Christian poleks isegi sekundit mõelnud ja järgmisena juba lendaks ta neidisega altari ette. See ettekujutus oli hea.
"Ma nõustun su väitega, kuid varjus elamine on natukene vale," lausus ta mõtlikult "Ma ei vaidle üldse vastu sinu väitele. Mis on minu õnn?" ta lükkas hetkel viina eemale ja võttis kõrvalt tuliviski, mis ta oli enne ilmselt tellinud juurde kuid polnud kasutusse läinud. "Kas õnn on see, et ma magan iga tüdrukuga, kes mulle ette jääb, naudin kõikide majade domineeringut ja noh, kõike muud taolist?" esitas ta küsimuse, millele ta isegi vastust ei oodanud. Ta hakkas pudelid kergelt loksutama, nii et sees oled tuliviski liikus mööda äärtpidi ja tegi ringe. Hea meelelahutus. Arseni muie ei kadunud kuhugi. Ta viis pilgu Samarale. Selles mõttes, ta elu ei olegi ilmselt tema endalegi mõeldud. See on mõeldud sellele, et tema suguvõsa saaks teda nii ära kasutada kui võimalik. Siiski ta jätkas "Selle asemel, et ma lihtsalt elan oma elu, tahan ma parema meelega saada midagi erilist, mis reaalselt kuulub mulle. Midagi, mis maailma keeli toob liblikad kõhtu. Kuid ma ei ole seda leidnud. Nii kaua kuni see minuni jõuab, lööngi aega surnuks. Ilmselt Jason on üks neist seltsilistest, kellega ma seda teen," lausus ta muuseas muigega. Ta teadis seda väga hästi, et kui ta Jasonile ligi hoiab, siis ta ei leia seda mida omada kunagi, sest see kõik ju kuulub Jasonile. Omamoodi ta vihkas selle pärast oma parimat sõpra.
"Nii kaua kuni ma ei leia seda originaalset asja, nii kaua ma ei elagi endale, vaid ma elan sellele, mis mu ümber on, kaasaarvatud sina," sest keda noormees kõige rohkem vihkas, oli tema ise. Ta seda osa ei öelnud välja, kuid kui varju ette võtta, siis Jason ongi tema vari. Jason ongi see meelelahutus, millega aega surnuks lüüa, nii kaua kuni ta leiab selle uue varju.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jun 8, 2015 16:20:46 GMT 3
Tütarlaps ohkas vaikselt. Ta ei kujutanud ettegi, et Arsen võiks olla sama nahaalne kui Jason seda oli, kuid paratamatult ajas see mõte neidist naerma. Jason oli tõepoolest one of a kind, koos enda vigadega ja paremate külgedega, nii palju kui noormehel neid häid külgi oli. Kuid nii palju, kui Samara Arsenit teadis, mida ei olnud sugugi palju, siis võis neidis öelda, et tegu oli natuke mõistlikuma noormehega. Too ilmselgelt mõtles enda peaga, mitte tegutsenud impulsiivselt. Nagu mõni mees. Samara naeratas jälle. Jasonile mõtlemine pani teda alati naerma, kuid samas ei tahtnud ta Arsenit pidevalt Jasonist jahumisega ära tüüdata.
"Kas just iga ühega ringi tõmbama, aga samas on Sigatüügas neide täis. Mis on siin, jääb siia. Su vanemad ei pea ju teadma," lausus tütarlaps. Kui neidisel oleks vanemad, kes igat tütarlapse käekäiku kontrolliks, saadaks koolivanem nad raudselt pikalt. Kuid polnud. Neidisel olid enda vanematest ainult kõige esimesed mälestused ning mõned pildid, mida tütarlaps aeg-ajalt vaatas. Õnneks oli tegu olnud puhast verd võluritega ning nende pildid liikusid, naeratades Samarale. "Sellisel juhul on mul olla au üheks sinu elumotivatsiooniks," sõnas gryffindorlane pehme keelega, libistades tuliviski pudeli taaskord huultele. Oleks tütarlaps antud hetkel püsti tõusnud, oleks ta ilmselt aru saanud, kui purjus ta parasjagu on. Kuid selle asemel istus ta mugavalt ning jälgis kaminatule praksumist.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 8, 2015 16:27:52 GMT 3
Noormees viis oma pruunid silmad neidisele, ajas end toelt ära ja kõndis samara juurde "Tõesti?" ta pani oma sõrme õrnalt tüdruku lõua alla ja viis oma huuled tüdruku kõrvale juurde "Kas sa tõesti tahad olla mu üks elumotivatsioone? Võibolla peaksidki olema üks neist sigatüüka neididest?" oh selles oli neidisel täiesti õigus ja poiss teadis seda isegi. Tema vanemaid tõesti ei huvitanud, kellega ta magas ja mis ta koolis tegi. Ilmselt isegi pärast poole. See oli tema enda eraelu.
"Sa oled väga kena naisterahvas, mul poleks isegi midagi vastu suga aega veeta," eks poiss oli natukene täis ka, et ta nii otsekohene oli. Selle lause ajal ta käis käega ka õrnalt läbi tüdruku juuste. Need lõhnasid tõesti hästi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jun 8, 2015 16:34:52 GMT 3
Sel hetkel, mil noormees seda tegi, tütarlaps kangestus. Ta ei liigutanud end sekundikski. Ta ei hinganudki! Tütarlapse klaasistunud pilk vaatas ainiti noormehele otsa ning tema huuled olid peeneks kriipsuks kokku tõmbunud. Ning hetkeks valdas teda hirm. Arsen oli purjus. Kurat, Samara oli ise ka purjus, kuid ta teadis ennast. Arsenit mitte, tegu oli slytherinlasega. Miljon erinevat mõtet läbisid neidise pead, kuid ta ei liigutanud end. Selle asemel hoidis ta kramplikult enda tuliviski pudelit ning hingas seejärel õrna ärevusega välja, kartes, et Arsen kuuleb kuidagi moodi, kuidas tüdruku süda hirmuga klopib. "Arsen," piuksatas tütarlaps vaikselt neelatades. "Ma ei mõelnud päris nii. Ma võin sind kellegagi kokku viia, kuid ma olen off-limits." Muidugi ei teadnud tütarlaps tol hetkel, et Jason päris tihti Carriega kudrutab ning õrnusi jagab. Oleks Arsen tütarlapsele seda maininud, poleks Samarat enam midagi takistanud. Neidis oli tihti kättemaksuhimuline, eriti, kui keegi käpib seda, mis on tema oma.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 8, 2015 16:50:06 GMT 3
"Tõesti?" küsis ta siis, kui sõrm liikus kaela juurde, seda õrnalt puudutas ja siis mööda kaela aeglaselt allapoole vajus. Kananahka oli otsekui näha. Ta tundis ära küll, et tollel süda peksab. Talle meeldis see, ta armastas seda tunnetust. See pani tüdrukut tahtma. "Nüüd kui sa otsustasid, et hoiab Jasonist eemale, ma ei näe küll, et sa off-limit oleksid," lausus ta siis õrnalt, lisades "Rääkimata sellest, kuidas ta ise veedab aega teistega oma tuju järgi," see oli üsna otsene vihje.
Kurat Arsen, sa oled purjus, back off või sa tõesti kaevad endale augu... mõtles noormees samal ajal, kuid tegud olid hoopis teised. Ilmselt jõudisd mõtted varsti järgi oma tegudele.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jun 8, 2015 16:56:39 GMT 3
Samara vaatas suud avades noormehe silmadesse, kuid sulges selle koheselt. Ta vihkas seda, et pidi noormehele otsa vaatama. Arsen käitus nagu purjus tõbras. Nagu tõeline slytherinlane. Tütarlaps vihkas teda. Ta ei kavatsenud kellegi lapdolliks hakata. "See, et ma Jasonit taga ei aja, ei tähenda, et ma s i n d tahaks, Arsen," nähvas ilmselgelt purjus Samara. Ta poleks elusees nii ebaviisakas olnud, kuid hetkel tundis ta hirmu. Mida see kutt teha kavatseb? Jason, kus sa ometi oled? Neidis oli sunnitud noormehe edasisi sõnu kuulama ning korraga tundis tüdruk, kuidas tal paha hakkab. Ta ju teadis, et too Carriega ringi sahmerdab. Noormees oli seda isegi sõõlamise ajal teinud. "Ta on vaba mees ja teeb, mida soovid. Kuid sina... Sul on ju mõistus peas, eks? Ma tean, et sa ei tee mulle liiga," ütles tütarlaps lootusrikka tooniga, manades näole sunnitud naeratuse.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 8, 2015 17:05:14 GMT 3
Noormehe puudutus peatus ja ta tõmbas selle õrnalt kaelast allpoolt ära "Sa oled armas," ütles ta rahulikult ja tõmbas käe täielikult eemale. "Sul on absoluutselt õigus," sosistas ta vaikselt, mille järel ta toetas tüdruku kõrvale vastu kassat ja võttis lähedal oleva tuliviski, mille ta oli sinna pannud. "Võibolla on probleem ka natuke sinus. Kas sa ikka oled vaba?" küsis ta seejärel ja võttis väikese sõõmu oma pudelist ja vaatas enda ette kaugusesse.
Psh, sa oled nõrgaks jäänud Arsen, pidi ta iseendale tunnistama. Vanasti oleks ta just teinud seda, mida öeldi, et ta ei peaks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jun 8, 2015 18:09:35 GMT 3
Samara tõusis püsti, kui Arsen seda tegi, tundes järsku, kuidas tal järjest halvem hakkab. "Ma olen vaba, aga see ei tähenda, et ma kõigiga ringi tõmbama peaks," turtsatas tütarlaps, vaadates, kuidas noormees taaskord pudeli järgi haaras. Koolivanemal oli aga tunne, et noormees ei peaks üldse enam jooma. Tütarlapsel oli veidi hirm sees - purjus inimesed olid ettearvamatud. "Arsen," lausus neidis vaikselt, kõndides noormehele lähemale. Tema käsi peatus Arseni pudelil ning ta tõmbas selle noormehe käest ära, liigutused aeglased ja ettevaatlikult. Jasonit provotseeris tüdruk meelega, kuid Arsenit neidis ei teadnud, seega ei hakanud ta seda tegema. "Võib-olla oleks parem, kui sa enam rohkem ei jooks, hmm?" küsis tütarlaps, manades näole armsa naeratuse. Tema hingeldamine oli aga see, mis võis näidata, et tüdruk on tõsiselt hirmul. Mis edasi?
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 8, 2015 18:22:18 GMT 3
"Ah?" küsis ta siis ja viis oma tuimemad pilgud tüdrukule. "Sa kardad mind?" küsis ta, hakates kergelt naerma. Üks aegu, millal tema ema tõelise slythi geenid välja löövad on just siis, kui ta purjus on, kuid noormees polnud veel nii täis. "Ei," lausus ta siis tõsisemalt. "Ka mina olen vaba," teatas ta ning tõmbas pudeli tagasi, mis muidugi ei tulnud nii kergelt täis olles.
"Psh, tõmba siis uttu, kui sa nii väga kardad mind, nii või naa lähed Jasoni juurde tagasi," pidi ta nentima ja hakkas kõndima tagasi diivanite poole. Ta suutis isegi tasakaalu veel hoida. 'Tore. Jason, kes märatseb, sõimab, mängib tunnetega on see tore ja tema, kes reaalselt midagi hoolib on paha tüüp. Elagu pahad tüübid, I guess?' mõtiskles noormees endamisi, pannes pudeli eemale kõrvale ja jäi lihtsalt praksuvat tuld vaatama.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jun 8, 2015 18:45:58 GMT 3
Samara ei suutnud uskuda, mida ta just antud hetkel tunnistab. Kelleks see Arsen end üldse pidas, et niimodi teistesse suhtus? Too oli nagu tõeline tõbras hetkel, hullem kui Jason! Ning mitte head mõttes. Kui noormees läks tagasi diivani juurde, jäi tütarlaps tuima näoga enda ette vaatama ning raputas viimaks pead. No ei. Tema oli seal esimesena. "Sa eksid rängalt. Miks ma peaks minema kellegi juurde, kes mind ei taha?" küsis neidis viimaks vaikselt, leebunult.
Ta potsatas noormehe kõrvale taaskord istuma ning haaras enda pudeli järgi. Sellelt korgi pealt keeranud, rüüpas tütarlaps selle tilgatuks, mida ta kahetses ka koheselt. Neidisel oli tunne, justkui kogu tema sisemus põleks. "Arsen, mul ei ole hea olla," sosistas neidis, libistades enda pea noormehe õlale. Ta sulges enda silmad, hingates sügavalt sisse. Ta oli nii kurb, nii masendunud. Kas Jason tõesti tõmbas teistega ringi? Enne oli tütarlaps selle ühest kõrvast sisse ja teisest välja lasknud, kuid nüüd, kui ta sellele rohkem mõtlema hakkas, tundus see kõik hästi loomulik. Miks üldse oleks pidanud Jason ühe dorgi poole vaatama, eks?
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 8, 2015 18:58:30 GMT 3
Noormees muigas ja lausus "Sest kui sa teda armastad nii väga, oled sa lõputult palju kompromisse valmis tegema, isegi kui sa tead, et miski on vale. Eks nädala pärast näeme, kui rängalt ma eksisin," (huehuehue) pomises noormees vaiksemalt, kui too hakkas streikima.
Siiski vajus too juba tema kõrvale ja järgmisena ei olnud tal juba hea olla. Huvitav, kas alkoholi pärast? Psh, idioot, loomulikult et emotsioonide pärast. Jeez Arsen, võta ennnast kokku!
Noormees toetas oma peaga õrnalt tüdruku pae ülemist osa ning pani ühe kergelt ümber Samara, nii et ta ka õrnalt paitas Samara juukseid. "Ma ei kujuta isegi ette," sosistas ta vastu. Ta isegi jättis oma soovitused ütlematta, sest selleks ei sobinud ka moment. "Küll sa nuputad välja mis teha, kui aeg tuleb," sosistas ta vaikselt juurde. Fuck, Samara nägi reaalselt nii nunnu hetkel välja.
|
|