|
Kupees.
Dec 14, 2008 18:03:07 GMT 3
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 18:03:07 GMT 3
Lestat surus muiet alla, kuid see ei paistnud õnnestuvat. "Njaah, nõiasõnad ja lendamine on tõesti isegi maagiliste olendite hooldamisest igavamad," andis ta neiule julgust, et too nii palju ei kardaks. Kuigi tema jaoks olid need kõik üsna igavad. Uut ei õppinud midagi, kuna raamatuid oli ta aastakümneid tagasi juba lugenud.
|
|
|
Kupees.
Dec 14, 2008 18:18:45 GMT 3
Post by Sandra Wilson on Dec 14, 2008 18:18:45 GMT 3
Sandra kehitas õlgu. Lestati lausest jäi mulje nagu talle ei pakuks üksi nendest kolmest ainest huvi, kuigi ta oli küsind Sandra arvamust maagiliste olendite kohta. "Ja miks see Sind huvitas?" küsis ta peale mõttepausi, mõeldes selleall, et miks Lestat selle kõige kohta tema arvamust küsis, kui teda Maagilised Olendid ei huvita.
|
|
|
Kupees.
Dec 14, 2008 18:22:57 GMT 3
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 18:22:57 GMT 3
Lestat muigas omaette. "Huvitav on teiste arvamust kuulda. Muideks, oskad sa mulle ütelda, mis loomad kõik keelatud metsas on?" Ta lootis, et Sanda seda kuidagi valesti ei mõista, nagu ta tahaks õpetajatele rääkida või midagi.
|
|
|
Kupees.
Dec 14, 2008 18:35:28 GMT 3
Post by Sandra Wilson on Dec 14, 2008 18:35:28 GMT 3
Sandra kortsutas juba sajandat korda nende vestluse jooksul kulme ja viis oma pilgu korraks aknale. "Neid on seal väga palju, ma ei usu, et ma sulle kõiki neid ette jõuaks loetleda." ütles ta lõpuks, pöördudes tagasi Lestati poole. Samas.. mõtles ta natuke pahaselt, kui ta tahaks mind välja anda, oleks tal juba praegu niipalju tõestust, et nende loomade nimetamine ei omaks eriti tähtsust. "Üks huvitavamatest on muidugi ükssarvik.. Mul on õnnestunud teda ükskord näha" ütles ta lõpuks ning tema toonist võis kuulda natuke uhket alatooni, kuid ka elevust ja ettevaatlikust. Tema näole oli tekkind muie kui ta tuletas meelde kuidas ta eelmise aasta viimasel nädalal oli jälle paariks tunniks keelatud metsa läind ja seekord nii sügavale et tal õnnestus natuke aega ükssarvikut jälgida. Noh, see natuke aega oli rohkem nagu 30 sekundit, aga see on ka aeg. Sandra raputas peaaegu märkamatult pead ning viis pilgu Lestat'i ämblikule. "aga kõigerohkem leidub seal ikkagi ämblike" lisas ta, viies pilgu Lestatile. Nüüd jäi ainult oodata kas homme tuleb Slythi majavanem temaga õiendama või Lestat ei annagi teda välja.
|
|
|
Kupees.
Dec 14, 2008 18:40:06 GMT 3
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 18:40:06 GMT 3
Lestat krimpsutas nägu. Ükssarviku veri ei olnud kõige tervislikum. "Seda ma olen märganud tõepoolest..... Anna andeks, et ma sind nii tüütan, kuid arvuliselt, keda on metsas veel kõige rohkem?" Tal oli vaja seda teada, et ta kedagi väljasuremisohustatud looma maha ei murraks.
|
|
|
Kupees.
Dec 14, 2008 18:59:31 GMT 3
Post by Sandra Wilson on Dec 14, 2008 18:59:31 GMT 3
Sandra vaatas üllatunult Lestat'it. 'Seda ma olen märganud'? niiet Lestat käis siis ka metsas ringi? Huvitav.. miks ta siis üldse minult küsib? "Ma arvan, et.. maagilisi olendeid ei ole kunagi palju, aga neid tavalisi kitsi ja.. karusid vist ka. Vähemalt olen mina neid palju kohanud." vastas ta Lestati küsimusele, samalajal aina suurenevat kahtlustunnet eirata püüdes. Samas oli ta lause ju õige. Maagilisi olendeid pidi ise mööda metsa taga ajama ja teadma kus nad on, aga tavalised jäid talle väga tihti ise ette.
|
|
|
Kupees.
Dec 15, 2008 17:31:55 GMT 3
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 15, 2008 17:31:55 GMT 3
Edaspidi siis ainult neid.. tegi ta enda mällu märkme. Ta noogutas Sandrale naeratusega."Tähh." Lestat teadis vägagi hästi, et see ei veena neiut eriti, kuid viisakas olemine pole kunagi veelgi rohkem kahtlust suurenenud. "Kuidas siis kool meeldib?" proovis ta tavalist jututeemat arendada."Peale lendamise ja nõiasõnade, muidugi," lisas ta endamisi muiates.
|
|
|
Kupees.
Dec 15, 2008 17:35:30 GMT 3
Post by Sandra Wilson on Dec 15, 2008 17:35:30 GMT 3
Sandra hoidus kergendunult ohkamast, kui nad tagasi tavateemadele läksid. Ta muigas Lestati märkuse peale ning kehitas õlgu. "Noh, kool nagu kool ikka. Maja ja õu meeldivad, õppida ei meeldi" ütles ta lõbustatult turtsatades. Talle polnud kunagi õppimine eriti muljet avaldanud, kuid hindeid suutis ta õnneks ikka suhteliselt normis hoida. "Ja sulle endale?" küsis ta muidugi vastu, samalajal pilku korraks aknale viies.
|
|
|
Kupees.
Dec 15, 2008 19:50:25 GMT 3
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 15, 2008 19:50:25 GMT 3
Lestat muigas neiu õppimisemärkuse peale. "Ausalt öeldes on igav," lausus ta ausalt ning naeratas õrnalt. Raamatud on ta ju läbi lugenud ning paljusid maage mäletab ta isegi.
|
|
|
Kupees.
Dec 15, 2008 21:36:57 GMT 3
Post by Sandra Wilson on Dec 15, 2008 21:36:57 GMT 3
Sandra noogutas nõustudes. "Enamus aineid jah" lisas ta noogutusele ning viis pilgu Lestati ämblikule. "Kas ta on mürgine ka v?" küsis ta kerge kulmu kortsutusega. Huvitav.. Võibolla ma saan siiski nende ämblike kohta midagi uut teada ilma et ma peas neid jälgima. Mõtles Sandra muigega ja viis pilgu korras Lestatile.
|
|
|
Kupees.
Dec 15, 2008 21:44:02 GMT 3
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 15, 2008 21:44:02 GMT 3
Lestat muigas laialt, kui ta noogutas viimase küsimuse peale. "Tsiteerides:"Her kiss is fifteen times as poisonous as that of the rattlesnake. You see her venom is highly neurotoxic, which is to say that it attacks the central nervous system causing intense pain, profuse sweating, difficulty in breathing, loss of consciousness, violent convulsions and, finally...Death." ühest ajakirjast," mis talle eriti meeldis, et oli selle meelde jätnud.
|
|
|
Kupees.
Dec 15, 2008 21:53:55 GMT 3
Post by Sandra Wilson on Dec 15, 2008 21:53:55 GMT 3
Sandra näolt käisid läbi väga mitmed ilmed ning lõpuks jäi ta veel suurema õõvastusega (mida ta oma ilmest eemaldada püüdis) Lestati ämbliku vaatama. Ta ei teadnud kas teda üllatas rohkem, et Lestatil oli see lause niihästi peas või see, et see ämblik Nii mürgine on. Ja tema sõidab sellisega samas kupees mitu tundi kuni Sigatüükani.. "Ahnii" ütles ta lõpuks, kui ta oli kindel, et ta ilme on jälle ükskõikne ja hääl normaalne. "Ja sa pead teda vabatahtlikult koduloomana?" küsis ta igaksjuhuks üle, viies lõpuks pilgu tagasi Lestatile.
|
|
|
Kupees.
Dec 15, 2008 21:55:59 GMT 3
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 15, 2008 21:55:59 GMT 3
Lestatil olid huuled kokkusurutud, kuid ta naeratas nähtavalt ning noogutas. "Ma suudan teda kontrollida, et ära kard. Praegu ta magab ka, kõht täis ja hea olla," selgitas ta, et neiu hirmu vähendada.
|
|
|
Kupees.
Dec 15, 2008 22:01:44 GMT 3
Post by Sandra Wilson on Dec 15, 2008 22:01:44 GMT 3
Sandra noogutas ning mõtles siis Lestati lausele. Praegu ta magab, kõht täis ja hea olla.. Ma vist ei taha teada mida ta sööb.. Mõtles ta mõrult ning otsustas, et ta peaks mingi meeldivama teema välja mõtlema. "Khm, niiet sa oled siis Slytherinist.. Oled oma majaga rahul?" viis ta teema viisakalt mujale, kuigi ta polnud kindel kas see küsimus hetkel eriti õnnestunud oleks olnud, aga vähemalt teema muutus.
|
|
|
Kupees.
Dec 15, 2008 22:09:06 GMT 3
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 15, 2008 22:09:06 GMT 3
Lestat kergitas kergelt kulmu, kuid taastas endise näoilme kiiresti. "Ma ei oodanud midagi, kuid pole ka pettunud," sõnastas ta lause arusaadavalt. "Ise?" jätkas ta jututeemat.
|
|