|
Kupees.
Dec 15, 2008 22:15:26 GMT 3
Post by Sandra Wilson on Dec 15, 2008 22:15:26 GMT 3
Sandra muigas kergelt, kuid samas oli ta vastusest mõnevõrra üllatunud. Poleks arvand et mõni Slyth nii vastab.. "Väga rahul" ütles ta ning naeratas nagu ta enamasti ikka tegi, kui ta just kellegagi ämblikutest ei rääkind. Ta viis pilgu jälle üle kupee ning mõtles mida öelda.. Tavaliselt ei tulnud tal kunagi eriti teemadest puudust. "Jaa.. kuidas suvevaheaeg siis oli?" otsustas ta lõpuks tüüpilise küsimuse kasuks.
|
|
|
Kupees.
Dec 15, 2008 22:19:50 GMT 3
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 15, 2008 22:19:50 GMT 3
Lestat naeris vaikselt, kuna praegu olev teema oli nii pealiskaudne, ometi ei osanud ta ise midagi toredamat rääkida. "Huvitavalt, arendavalt," võttis ta kõik kahte sõnasse kokku. "Endal?" küsis ta siis viisakalt.
|
|
|
Kupees.
Dec 15, 2008 22:24:42 GMT 3
Post by Sandra Wilson on Dec 15, 2008 22:24:42 GMT 3
Sandra muigas.. Sellest vastusest sai küll väga palju informatsiooni. "Nooh.. Huvitavalt" ütles ta muiates, kuid kui ta aru sai, et ta vastas peaaegu samamoodi nagu Lestat, lisas ta "kuigi ma arvan, et mitte arendavalt. Pigem.. lõbusalt" ta muigas kui talle meenus Hayley pool veedetud nädal ja veel palju muud.
|
|
|
Kupees.
Dec 15, 2008 22:29:18 GMT 3
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 15, 2008 22:29:18 GMT 3
Lestat muigas, kuna jututeema ei edenenud eraldi. "Ja ootasid kooli ka?" ei tahtnud ta päris vaikuses istuda.
|
|
|
Kupees.
Dec 15, 2008 22:32:56 GMT 3
Post by Sandra Wilson on Dec 15, 2008 22:32:56 GMT 3
Sandra kehutas õlgu. "Noh, natuke ikka, kõik sõbrad ju siin. Ja siin on ju tegelikult huvitav ka.." Sandra mõtted kuidagi triivisid koguaeg keelatud metsa teema juurde. "aga õppida jällegi ei viitsi" lõpetas ta sama lausega ning turtsatas lõbustatult. tast võis ikka täitsa imelik mulje jääda. Sandra, Huffi preff, ei viitsi õppida ja tegeleb keelatud metsas ringi jooksmisega. Ta muigas ning pöördus tagasi kooli teema juurde. "Sul mingeid hobisi on?" küsis ta järsku mõttevälgatuse ajendil. Huvitav oleks poisist rohkem teada saada.
|
|
|
Kupees.
Dec 15, 2008 22:42:24 GMT 3
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 15, 2008 22:42:24 GMT 3
"Kuidas siis muidu," lausus ta vaikse naeru saatel. "Peale loomakasvatuse,"ta heitis põgusa pilgu oma lemmiku poole,"ka flöödi ning klaveri mängimine ning lihtsalt reisimine ja jalutamine," mis on tegelikult üks ja see sama asi.. lisas ta mõtteis, kui ei ütelnud seda valjult."Ja ise tegeled millega vabal ajal?" küsis ta, kui juba meelde tuli, et Sandra keelatud metsas olevaid loomi uurib, kuid ehk ka midagi muud.
|
|
|
Kupees.
Dec 15, 2008 23:54:43 GMT 3
Post by Sandra Wilson on Dec 15, 2008 23:54:43 GMT 3
Sandra ei suutnud uskuda, et miski teda veel Lestati juures üllatas, kuid siiski.. "Viiul ja kitarr. Viiulit olen kauem mängind, üle üheksa aasta natuke ja kitarri kuus aastat. Alguses üritati klaverit ka õpetada aga peale esimest aastat keeldusin täielikult ja võtsin üldklaveri asemel üldkitarri. Ja siis muidugi matkamine, sellega tegelen väga palju, muidu niisama teistes Linnades reisimas ei käi, maakohad on ikka.. ägedamad." Vastas Sandra muiates. Sigatüükas ta viiulit ja klaverit ei mängind, niiet kaasas tal neid ei olnud. Tal oli päris tihti peale kooliaastat natuke raskusi nende mängimisega aga vanad oskused tulid talle kähku meelde. "Kus sa siis reisind oled?" päris Sandra edasi, avastades et Lestat pole temalt peaaegu ühtegi küsimust peale keelatud metsa, küsind. Mitte et see teda häirind oleks.
|
|
|
Kupees.
Dec 16, 2008 17:18:44 GMT 3
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 17:18:44 GMT 3
Lestat tardus hetkeks oma kohale kui kivikuju, kuid keha lõdvestus ning ta krimpsutas nägu, kuna ei teadnud kuis vastata. "Noooh..... Julgeks väita, et igas riigis, kuid geograafiliselt kõik veel selge ei ole.. ma mõtlen, et kust läks see tee läbi metsa ja kus oli selle rahnu sees üks koobas ja nii.." näris ta pärast lause lõppu huult ning lootis, et Sandra väga dramaatiliselt ei reageeri.
|
|
|
Kupees.
Dec 16, 2008 17:42:30 GMT 3
Post by Sandra Wilson on Dec 16, 2008 17:42:30 GMT 3
Sandrale, kellele loomulikult ei jäänud märkamatuks Lestati mingi liigutus või midagi sellist (ma oletan et see oli liiga kiiresti või liiga korraks, et ta seda korralikult oleks tähele pand?), vaatas korraks pingsalt Lestatit, kuid otsustas siis, et ta kujutas endale seda väikest liigutust ette ja pöördus aknast välja vaatama kui talle tundus, et rong oli liikuma hakand. "Sa siis käid pigem matkamas kui linnades ringi tsillimas?" pöördus ta järsku huvitatult Lestati poole. Tema jutt koopast ja metsast ja teest tundus Sandrale päris äge. Peaks küsima kus see siis oli.. Aga noh, ta vist ütles et ta ei tea..?
|
|
|
Kupees.
Dec 16, 2008 17:47:08 GMT 3
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 17:47:08 GMT 3
Lestatile meeldis, et ka temast vahelduseks huvi tuntakse, mitte ainult tema teistest. "Pigem mõlemat, matkan linnadesse ja siis chillin seal," sõnas ta kerge naeru saatel. Ta hakkas meenutama mahajäetud külasid, nõidade põletamisi, põgenemisi..
|
|
|
Kupees.
Dec 16, 2008 21:57:31 GMT 3
Post by Sandra Wilson on Dec 16, 2008 21:57:31 GMT 3
"Matkad linnadesse?" küsis Sandra uskumatust väljendava häälega. Okei.. ta oleks ise ka tahtnud nii teha, aga ta ei oleks arvatavasti ilma võlujõuta hakkama saanud. Niiet niimoodi sai ta minna ainult väga lähedal olevatesse kohtadesse, kuhu ta sai söögi ja kõik ülejäänd kaasa võtta, või peaks ta vanemad kaasa võtma, aga see talle ei sobind. "Ilma võlujõuta?" täpsustas ta küsimust ning silmitses ikkaveel huvitatult Lestat'it.
|
|
|
Kupees.
Dec 16, 2008 22:04:19 GMT 3
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 22:04:19 GMT 3
Lestat tegi oma 'chilli' välimust: viskas parema jala üle vasaku, käed risti rinnale ning pööras pilgu aknast välja, ise laialt naeratades. ta hoidis seda poosi mõned sekundid ning pööras siis pea Sandrale ning noogutas, kergelt naerdes. "Või noh... Ilma VÕLUjõuta, kuid mul on teisi andeid veelgi," sõnas ta taas sekundiks endise poosi taastades, kuid siis naeris valjult ning istus otse, käega vastu põlve korra lüües.
|
|
|
Kupees.
Dec 16, 2008 22:09:37 GMT 3
Post by Sandra Wilson on Dec 16, 2008 22:09:37 GMT 3
Sandra kergitas lõbustatult kulme ning hoidis turtsatust tagasi, mis tal lõpuks muidugi ei õnnestund ning ta turtsatas naerma. Kähku lõpetas ta aga naermise, kuid muigas siiski. "Ja millised need sinu.. 'varjatud anded' siis on?" uuris ta edasi, tahtes üliväga avastada Lestati 'üleloomulikke jõude', et ta ise saaks samamoodi matkamas käia. See oleks.. üliäge, mõtles ta muiates.
|
|
|
Kupees.
Dec 16, 2008 22:15:52 GMT 3
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 22:15:52 GMT 3
Lestat tegi kahetsevat nägu pähe ning näris korraks huult. "Ma olen üsna kindel, et sa ei taha teada, muidu sa jookseksid siit hullunult välja," sõnas ta nüüd andestust paluva näoga alt ülesse vaadates.
|
|
|
Kupees.
Dec 16, 2008 22:25:35 GMT 3
Post by Sandra Wilson on Dec 16, 2008 22:25:35 GMT 3
Sandra kergitas lõbustatult turtsatades kulme. "Ei usu.. kui sa just animaag pole kes muutub ülisuureks ämblikuks, mida ma loomulikult ei usu, siis.. ma Luban et ma ei jookse hullunult välja" pinnis Sandra muigega edasi. Ta ei kujutand ette mitte midagi millega suudaks Lestat teda siit ära jooksma panna, eriti kui ta oli just avastamas enda elu palju kergemaks tegevat saladust.
|
|