|
Kupees.
Dec 16, 2008 23:27:49 GMT 3
Post by Sandra Wilson on Dec 16, 2008 23:27:49 GMT 3
Sandra kehitas õlgu. "Noh, kui ma teaks, et noal on needus peal ja ma ei teaks mis see on ja kuidas seda maha võtta siis ma ei puuduks seda, aga ma olen kindel et ma tahaks teada kuidas seda maha võtta.. Niiet ilmselt ma uuriks seda, niiet ilmselt.. ei saa päris öelda et ma seda otseselt kardaksin. Pigem tekitaks see huvi. " Ütles Sandra nagu endaga arutades midagi. Needusega nuga.. ta tõesti ei uskund et ta seda kardaks. Pealegi oli ta selliseid kohand ka.
|
|
|
Kupees.
Dec 16, 2008 23:30:50 GMT 3
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 23:30:50 GMT 3
"Aga kui sa ei teaks, kas see võib sind torgata või mitte?" jätkas Lestat küsitlust ning ei andnud teisele rohkem aega mõtlemiseks.
|
|
|
Kupees.
Dec 16, 2008 23:33:20 GMT 3
Post by Sandra Wilson on Dec 16, 2008 23:33:20 GMT 3
Sandra muigas. "Kui ma ei teaks siis.. noo.. kui noal on needus siis ma ju ei teagi kas ta võib mulle midagi teha või ei. Niiet, ma arvan et ma riskiks. tegelikult olen ma täitsa kindel, et ma riskiks" ütles ta õlgu kehitades. tal juba kord oli selline iseloom, küllap sellepärast olid ka tema hobid metsas ringi tiirutamine ja viiuli mäng. Sellised vabad tegevused.
|
|
|
Kupees.
Dec 16, 2008 23:35:16 GMT 3
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 23:35:16 GMT 3
Lestat mõtles veel hetke, silitades oma lõuga. "Kuid.. tulles tagasi zombide juurde, kui tal oleks aastakümnete pikkune kogemus samuti võlukunstiga?" tahtis ta selle vastust teada.
|
|
|
Kupees.
Dec 16, 2008 23:40:56 GMT 3
Post by Sandra Wilson on Dec 16, 2008 23:40:56 GMT 3
"Zombi kes on aastakümneid rohkem õppind võlukunsti kui mina..?" kordas Sandra korraks niisama endale. "Noh, siis oleneb muidugi mida see khm. zombi teha kavatseb. Kui ta kavatseb mind ära tappa siis ma võitleks temaga, kui ei kavatseks siis ma suhtleks temaga. Ma arvan.. kui tal oleks normaalne iseloom" arutles Sandra jälle kõvahäälega Väga lapsikul teemal. Ta lootis et keegi neid kupee ukse tagant ei kuula, kuna zombidest rääkimine ei ole just kõige normaalsem teema.
|
|
|
Kupees.
Dec 16, 2008 23:47:33 GMT 3
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 23:47:33 GMT 3
Lestat pööras hetkeks pea kõrvale, kus muigas ning vaatas taas Sandrale tõsise ilmega silma. "Õnnitlen! Olete edukalt läbinud esimese vooru! Selle auhinnaks on teada saada, milleks need sind ette valmistasid, mis on ühtlasi ka teiseks vooruks. Tantarararararaaaaaa!!! Lestat on vampiir!" hüüdis ta telesaatele omasid helisid vahele tehes ning lõpetas käed avali ning üllatuse teinud nägu peas. Mõtted tahtsid teada saada, kuidas Sandra reageerib.
|
|
|
Kupees.
Dec 16, 2008 23:52:22 GMT 3
Post by Sandra Wilson on Dec 16, 2008 23:52:22 GMT 3
Sandra kergitas poisi jutu alguse peale kulme kuid kui ta lause lõppu kuulis jäi ta suu lahti poissi jõllitama. ta teeb nalja.. ei tee.. teeb küll.. ei tee.. Sandra jõllitas ikkaveel uskumatust väljendava ilmega poissi. ta Teeb Nalja. Aga ta poleks siis selliseid küsimusi küsind.. Kui nüüd tagantjärele mõelda viitas ta koguaeg millelegi sellisele. See pole ikkagi võimalik. "Sa teed nalja..?" Suutis Sandra lõpuks vägagi kahtleval häälel öelda. Okei.. Slytherinlastel pidigi halb huumorimaitse olema, eksole!?
|
|
|
Kupees.
Dec 16, 2008 23:59:45 GMT 3
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 23:59:45 GMT 3
Lestati lõug tõmbles, kui ta ilmest neiu mõtteid välja luges. Küsimuse peale ta aga raputas pead, vaadeldest Sandrat siiski huviga.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 17, 2008 0:04:35 GMT 3
Ei Teinud? Okei.. Isegi Slytherinlased ei läheks naljaga nii kaugele? Niiet ta Ongi vampiir? Halloo, see ei ole loogiline ju.. Või on? Muidugi on! meile on ju vampiiridest räägitud, nad pidid isegi praegu olemas olema. Aga see oli ju ainult võib-olla.. Igaljuhul ei käi nad Sigatüüka viiendas klassis. Okei.. Ja oletame et ta Ongi vampiir, kuigi see on vähe tõenäoline eksole.. Siis, nojah, kui ma nüüd tark oleks siis ma vist peaks ära jooksma? aga ma ju lubasin. Pealegi, ega ma vist ikka ei jookseks ka? kui ma oleks tahtnud ära joosta siis ma juba oleks seda teind? Eksju? "Khm.. Ahsoo" ütles Sandra lõpuks peale temajaoks väga pikka mõttepausi. "Et sa oled siis vampiir. Nagu.. Päris vampiir." Kordas Sandra endale ning avastas et ta oli oma pilgu aknale viind. ta viis pilgu tagasi Lestatile ning üritas siis oma naeratust taastada, mis tal loomulikult eriti ei õnnestunud, aga proovida ju võis. "Kui vana sa oled?" küsis ta järsku. Noh, isegi Kui ta on vampiir, siis oleks ju tore teada kui vana ta siis päriselt on eksole.. sest enne ta ju mainis midagi aastakümneid targemast zombist.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 0:07:04 GMT 3
Lestat muigas, kuid salvestas ja analüüsis iga liigutust ning näoilmet. "Täitsa päris vampiir olen. Ja..." ta mõtles, mis vanuses ta enam ei vananenud. "18 olen, nagu sa välimusest arvata võiskid," sõnas ta oma loogiline-ju näoga, kuigi teadis, et Sandra tema õiget vanust teada tahab.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 17, 2008 0:11:39 GMT 3
Sandra suutis isegi silmi pööritada. "Ma Arvan et sa tead mida ma mõtlesin." ütles ta ning avastas siis kohkumusega, et äkki ta ei tohiks nii ülbeid või.. ebaviisakaid küsimusi esitada. "Ma mõtlen et.." alustas ta kuid peatus. Ta peaks ju käituma temaga nagu iga teise koolikaaslasega eksole? Või ei peaks.. ei tea, kuidas Lestat ise tahaks? Sandra viis oma pilgu korraks viiendikule kuid varsti peatus see jälle ämbliku puuril. "okei.. aga kas sa saad mulle kuidagi tõestada, et sa vampiir oled?" küsis ta, pöördudes jälle Lestati poole. Ta avastas et ta oleks Lestatit äärepealt teietanud. Imelik.. ta võiks vähemalt öelda kuidas temaga käituda.. Aga noh, ma parem ei hakka küsima, eks ma saan teada. Pealegi, kui nüüd aus olla oli Sandra hetkel suhteliselt uudishimusse suremas. Kas Lestat suudaks talle tõestada et ta on vampiir?
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 0:21:06 GMT 3
"Arvan, et sa mõtlesid, et ma ütlen sulle, et ma sündisin 1849.aastal," lisas ta vahele, enne kui ta tõestamist küsida jõudis. Selle peale Lestat aga muigas ning noogutas. Ta tegi harjumuse pärast nipsu ning hetke pärast oli ta rongi kõrval, jooksis sama kiiresti ning jõllitas aknast sisse, samal ajal ka lehvitades.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 17, 2008 0:24:13 GMT 3
Sandra vahtis jälle uskumatust väljendava näoga Lestat'it. 1849!? Ta on mingi.. Ülivana ju? Ja ülitark.. ja üldse.. mida ta üldse koolis teeb? Siis aga nägi ta kuidas Lestat ära kadus ning kohe pöördus ta muidugi enda ümbrust vaatama. Ja tal oleks äärepealt süda seisma jäänd kui ta avastas et Lestat JOOKSIS rongiga sama kiiresti. Ja Lehvitas ja Muigas samalajal. Okei.. ta on kohe kindlasti vampiir. Sandra jõllitas ikkaveel aknast välja kuid hingas siis kähku korralikult ja väga sügavalt sisse ja välja. "Okei, ma usun.." ütles ta lõpuks ja toetas ennast vastu seljatuge erinevad mõtted peas lendamas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 0:28:09 GMT 3
Lestat oli pärast reaktsiooni nägemist taas enda kohal. "Muidu ei oleks siis uskunud?" küsis ta kulmukergituse saatel.
|
|
|
Kupees.
Dec 17, 2008 13:07:55 GMT 3
Post by Sandra Wilson on Dec 17, 2008 13:07:55 GMT 3
"Ei" ütles ta õlgu kehitades. Ega ta ju igapäev mõne vampiiriga ei kohtund. "Kas ma võin sult paar küsimust küsida..?" küsis ta viies pilgu Lestatile. Nüüd hakkas ta vaikselt tajuma ka seda, et ta oli vist näost valge, loodetavasti mitte rohekas ja et ta hoidis kramplikult kätega oma pingi küljest kinni. Kohe kui ta sellest aru sai vabastas ta enda käed ning hakkas oma sõrmi mudima, kuna need surisesid. Siis aga jõudis talle kohale, et nad rääkisid enne keelatud metsast. "Miks sa küsisid?" pöördus ta kulmu kergitusega Lestati poole. "keelatud metsa kohta.." lisas ta selgituseks. Lestat peaks nendest asjadest ju Palju rohkem teadma kui tema. Sandra suutis isegi veidi kahetsust tunda. Oleks tal ka niipalju aega igasugu asju teha..
|
|