|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 1:45:58 GMT 3
Lestat läks Hurtsikusse. Lõi ukse lahti ning vaatas ringi - tühjus. Ta kehitas siis ükskõikselt õlgu ning liikus klaveri juurde. Ta tõstis kaane klahvidelt ja hakkas üht mugude mõeldud lugu enda lapsepõlveajast mängima, sellesse tihedalt süvenedes.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 20:00:50 GMT 3
Audrey jalutas hurtsiku lähedal ja kuulis kedagi hurtsikus mängimas.Ta läks ukseni ja läks hiirest veel vaiksemaltki majja sisse.Audrey kõndis ühe toa ukseni ja vaatas sisse.Seal nägi ta jälle noormeest keda oli näinud kohvikus..Neidis jäi vaikselt lugu kuulama..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 20:11:41 GMT 3
Kuigi klaver mängis valjusti, kuulis Lestat siiski uksest sisenemist. Ometi ei jätnud ta mängu pooleli, kui ta sellega juba alustanud oli. Lugu kasvas aina võimsamaks, kui lõpuks ka lõppes ühel madalal noodil. Lestat naeris enda ees olevaid klahve vaadates.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 20:13:55 GMT 3
"Braavo,"ütles Audrey käsi plaksutades ja silmitsedes naervat Lestat'i..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 20:15:15 GMT 3
Lestat pööras oma pea hääle suunda, naer vaibus, ning nägi seal üht tuttavat tütarlast. "Hei," sõnas ta tervituseks, suul tunglemas naeratus.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 20:17:34 GMT 3
"Sa mängid väga hästi ja paremini kui mina, aga noh ma ei viitsinud eriti harjutada ka,"tõdes Audrey kui oli plaksutamise jätnud.Ta sisenes tuppa ja silmitses tolmust klaverit..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 20:18:53 GMT 3
Lestat kehitas siis muiates õlgu. "Aastaid,"ja väga palju aastaid,"harjutanud," lausus ta siis kavalalt ning pööras end kehaga ukse poole.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 20:22:36 GMT 3
"Ma käisin aastaid muusikakoolis,"lausus Audrey ja lasi näpuga üle klaveri.Ta krimpsutas nägu ja pühkis paksu tolmu kihi näpult..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 20:30:35 GMT 3
Lestat kergitas korraks kulmu. "Ma õppisin ise," sõnas ta siis, et kuidagigi vastata.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 20:33:16 GMT 3
Audrey muigas ja kõndis Lestat'i kõrvale.Ta pani juuksed ühele küljele ja hakkas siis mängima üht viisi jupikest.Audrey suht süvenes sellesse ja mängis nüüd natuke enesekindlamalt..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 20:35:51 GMT 3
Lestat tõusis püsti, et mitte ees olla, ning liikus akna juurde, kus välja vaatas. Seal oli üsna külm, seda oli näha tuulest, milles lendasid jäised tükid - rahe.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 20:38:02 GMT 3
Audrey pilk käis erinevatel klahvidel ja siis vaatas ta aknast välja.See suht vussis ta loo ära ja selle peale pomises Audrey midagi veits ärritunult.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 21:03:35 GMT 3
Lestat istus aknalaual, silmis unelev pilk ning vaatas välja nagu ta ootaks kedagi. Märkamatult oli ta hakanud ühte viisi ümisema.
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 21:11:28 GMT 3
Ot:Kuulates ja seda siis klaveril järgi mängides..
|
|
|
Post by totuu on Dec 21, 2008 22:26:48 GMT 3
Ot:Mitte keegi ka ei mõista mind Ma teen siis uue posti.. Audrey mõtles mida mängida ja otsustas siis midagi ise välja mõelda.Tema jaoks oli see küll raske, kuna ta polnud ammu klaverit mänginud ja ise välja mõtlemise osas ei olnud ta eriti hea.Audrey aga proovis ja ja üritas sobitada noote hästi kokku..
|
|