|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 20:20:36 GMT 3
Lestat tõusis püsti ning liikus siis klaverini. "Kas ma tohin?" küsis ta siis Miserialt.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 22, 2008 20:22:59 GMT 3
Miseria naeratas Lestatile säravalt ja noogutas:,,Ma tänan.." ütles ta siidisel toonil ja istus toolile maha. Saatnud Lestatile korraks imestunud pilgu, tõmbus ta toolil koomale ja viipas käega klaveri klahvide poole. ,,Või sa ei mahu üksi ära?" küsis ta igaks juhuks.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 20:27:41 GMT 3
Lestat istus toolile. "Miks ei mahu.." lausus ta ebalevalt ning alustas siis Beethoveni Kuupaistesonaadi mängimisega.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 22, 2008 20:30:35 GMT 3
,,See ei meeldi vist talle.." ütles ta peaaegu hääletul sosinal. Miskipärast oli ta kindel, et Lestat kuuleb seda, kuid vahet eriti polnud. Ta kuulas kulmi kergitades lugu mida Lestat mängis sest tegelikult poleks ta arvanud, et ta nii hästi mängida oskab..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 20:35:34 GMT 3
Lestat kergitas kulmu, kuid ei lõpetanud mängimist. "Millest sa seda järeldad?" proovis ta piisavalt vaikselt, kuid piisavalt valjult ütelda, et ainult soovitud inimene seda kuuleks.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 22, 2008 20:37:39 GMT 3
,,Ta pööritas silmi kui sa plaksutasid mulle.. Huvitav, ega ta armukade pole?" küsis ta sosinal ja itsitas. See tegi asja veelgi paremaks.. Siis saaks ta kiusata veelgi rohkem.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 20:39:19 GMT 3
Lestat hoidis valju naeru tagasi, kuid kerge kõkutamine oli siiski. Seda summutas õnneks vali klaverihääl, mis jätkus aina võimsamalt.
|
|
|
Post by totuu on Dec 22, 2008 20:41:54 GMT 3
Nagu klaverihääl muutus ka Audrey viha võimsamaks.Ta sai siiski aru, et nad temast rääkisid ja, et Lestat naeris..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 20:43:48 GMT 3
Lestat mängis veel umbes minuti ning lõpetas siis kentsakal noodil. Ilma pikema pausita hakkas ta aga järgmist sonaati mängima.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 22, 2008 20:45:46 GMT 3
Miseria vaatas üle õla Audrey poole ja kergitas kulmi. Tüdruk oli tõepoolest vihane. ,,Kui ma vaid kuuleksin tema hüsteerilist kisa ja klaveri mängu siis oleks see minu kõrvade jaoks nagu muusika.." ütles ta sosinal ja ajas end toolil sirgu, vaadates klahve enda ees.
|
|
|
Post by totuu on Dec 22, 2008 20:47:56 GMT 3
Lõpuks tõusis Audrey kärmelt ja läks kunagisse söögituppa.Oli väga hästi näha, et ta oli ärritunud.Audrey istus ühele toolile laua otsas.Järsku kriuksatas välisuks ja järgmiseks tuli Audrey juurde tolle õde.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 21:02:02 GMT 3
Lestat muigas Miseria sõnade peale ning lõpetas peagi ka uue looga. "Aitab küll tänaseks, muidu saan veel liiga heaks mängijaks," egotses ta veidi ning vaatas siis seljataha, kui nägi, et nad on selles toas kahekesti.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 22, 2008 21:06:45 GMT 3
Miseria pööras ennast ringi ja vaatas imestunult kohta kus Audrey istunud oli. Kuhu tema veel jõudis ära kaduda?,,Sul on aimu kuhu ta läks?" küsis ta Lestati poole vaadates ja siis tagasi tooli poole. Jah, kena Abra-Kedabra kulus tal vist tõesti ära.
|
|
|
Post by totuu on Dec 22, 2008 21:07:03 GMT 3
"Mis on?"küsis Hanna Audreylt ja istus õe kõrval olevale toolile."Kas piisab kui ütlen, et nad on jobud?"lausus Audrey.Hanna noogutas vaid..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 21:08:47 GMT 3
Lestat purskus naerma, kui kuulis Audrey ja ta õe jutuajamist pealt. "Ta peab meid jobudeks," ütles ta vaikselt ning naeris siis edasi.
|
|