|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 23:02:43 GMT 3
OT: mat ean jah ma mõtlen lihtsalt, kas see on enne või pärast seda, i wouldn't have anyway Lestat hammustas huulde ning kortsutas kulmu. Ta oli üsna kindel, et Jasper ei olnud talle veel ütelnud. Ta otsustas teemat vahetada. "Kuid tema ei tee sulle siis igast asju välja?" küsis ta sunnitud lõbusat ilmet näole manades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 23:07:47 GMT 3
Samara turtsatas lõbusalt ning lausus: "Tegelikult pole me veel kusagil koos käinudki. Alati oleme olnud Sigatüüka aladel." Ta turtsatas endamisi. "Ütleme nii, et kõik on veel liialt värske," lisas hufflepufflane lõbusalt, pöörates pilgu tagasi Lestatile.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 23:09:25 GMT 3
Lestat ohkas vaikselt."Sellisel juhul küll. Ma valmistan su siis ette, et sa pärast temaga ei peaks piinlikkust tundma," sõnas ta kokkusurutud naeratusega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 23:16:24 GMT 3
Tütarlaps muigas endamisi. "Kuid miks? Sa pole kohustatud ega midagi ja mul on endal ka raha, et tasuda enda jookide eest," lausus tütarlaps kangekaelselt. Muidugi polnud tal otseselt selle vastu midagi, et Lestat ta joogid kinni maksis, kuid asi oli rohkem uudishimus.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 23:22:44 GMT 3
"Viisakus, " sõnas ta salapärase muigega. "Mõistus,"lisas ta kiiresti oma loogilise näoilmega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 23:32:32 GMT 3
Samara vaatas hindavalt noormehe poole. "Sa oled üks väga mõistatuslik inimene, Lestat," lausus tütarlaps kerge muigega. Ta kahtles, et asi oli selles, et ta vampiir oli.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 23:33:53 GMT 3
Lestat muigas taas laialt. "Inimene... ära meelita!"lausus ta siis hetke pärast naerma puhkedes, kuid sai selle kiiresti kontrolli alla.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 23:40:55 GMT 3
Samara kergitas õrnalt enda kulme. "Ma ei meelita. Ma tavaliselt räägin tõtt ja hetkel räägingi. Kuid sa tead seda juba ilmselt ka, milline sa oled," lausus tütarlaps lõbusa irve saatel ning rüüpas taas veidike enda jooki. Saanud sisse jälle selle mõnusa soojatunde, mida jook tekitab, jäi neidis poisile otsa vaatama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 23:44:46 GMT 3
Lestat kergitas õrnalt kulmu. "Inimese kujuga koletis. Tean küll.." sõnas ta pilku kõrvale viies. Ta ei tahtnud teemat jälle sellele viia, kuid.... peagi viib ta selle kõrvale.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 23:52:48 GMT 3
Samara pilk muutus tõsisemaks. "Sa pole koletis," lausus tütarlaps vaikselt ning leebelt. "Oleksid sa koletis, siis sa oleksid juba ammu mu verest tühjaks imenud olgugi, et inimesed ei tõmba sind. Oleksid sa koletis, siis oleksid sa selline slytherinlane, nagu teised on," tõi tütarlaps paar näidet.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 23:56:31 GMT 3
"Normaalsed inimesed ei tapa loomi nende vere pärast," tõi ta ühe vastuargumendi. "Ning Nicholas on ka minu teada üsna erinev teistest Slytherinlastest," tõi ta teise vastuväite, mille peale tahtmatult naerma hakkas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 0:00:10 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa, pilk tõsine ning tema silmad tumedamaks tõmbunud. "Aga LIHA pärast tapavad," lausus tütarlaps koheselt vastu. Kuulates, mida too Nicki kohta ütleb, turtsatas neidis endamisi. "Kui seltskonnas on teisigi slytherinlasi, on ta täiesti tavaline ennast-täis slyth," sõnas neidis veidike ärritatult.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 0:02:32 GMT 3
Lestat muigas neiupoolse argumendi peale. "Hmmm.. Minu juuresolekul ta küll väga... Slytherinlase stereotüüpne pole," mõtiskles ta endamisi. "Kuid muudame teemat, mulle ei meeldi meie hea või halva olemuse üle rääkida. Midagi muud, on korras," sõnas ta taas rahulikult naeratades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 0:12:30 GMT 3
Samara muigas vaikselt ning jättis selle teema, naeratades kergelt. Muidugi, Nicholas oli ka Samara enda juuresolekul väga viisakas jms, kuid ta ise oli öelnud, et teiste slytherinlaste juuresolekul kavatseb ta olla kõrk ja külm. "Ma olen nõus. Ka mulle ei meeldi tegelikult võrdlused, kuid mul on lihtsalt oma arvamused," sõnas tüdruk oma lõbusa tuju taastades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 0:22:36 GMT 3
"Ja peaksidki olema! Igal inimesel peaks olema oma arvamus, mis põhineb erinevate osapoolte tundmisel ja kujuneb iga inimese enda peas!" tõstatas ta korraks selle teema ning jäi neiu poolset vastamist ootama.
|
|