|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 0:29:14 GMT 3
Samara kortsutas vaikselt kulmu. "Oled sa kindel, et sa Ravenclaw'is ei käi?" küsis tütarlaps naljatledes ning seejärel mõtlikult noormeest silmitsedes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 0:32:44 GMT 3
"Üsna kindel, kuigi see tähtsust ei oma. Kõigest... nimi ning puhkeruum.." tõi ta mõned näited, mis oli majadel erinev,"ja seltskond, muidugi.. ning prototüüp," selgitas ta veelgi ning muigas laialt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 0:34:25 GMT 3
Samara noogutas vaikselt, noormehel oli õigus ja seda oli enne Samara öelnud ka. "Nojah. Sa lihtsalt oled nii tark. Ma ei kohta just iga päev nii elegantseid inimesi," sõnas hufflepufflane imetlusväärselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 0:36:16 GMT 3
Lestat naeris mõned sekundid. "Kuid see, et sa räägid pooleteistsajandivanuse vampiiriga on siis igapäevane?" küsis ta imestunud häälega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 0:42:20 GMT 3
Samara neelatas vaikselt, naeratus endiselt näol püsimas. "Loomulikult mitte. Sa oled üldse esimene vampiir, keda ma oma elu jooksul olen teadnud," lausus tütarlaps endiselt tooliga kiikudes ning samal ajal ühe käega lauast kinni hoides. Teises käes hoidis neiu pudelit.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 0:43:39 GMT 3
Lestat muigas, kuna teadis, et see ei ole tõsi. Näoilme oli aga sama puutumatu. "Siis sa ju mõistad ka, palju aastaid mul on olnud aega raamatuid lugeda,"tuli ta tagasi oma vanuse ning sellega seotud intelligentsuse juurde.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 0:48:39 GMT 3
Samara noogutas vaikselt, tundes end noormehe kõrval järjest rohkem lollina. "Millised raamatud sulle siis kõige rohkem meeldivad, Lestat?" küsis tütarlaps. Ta oli kergelt üllatunud, kui sujuvalt neil teema kogu aeg arenes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 0:56:27 GMT 3
Lestat mõtles hetke, silmitsedes lage. "Kõige huvitavam on muidugi lugeda vampiiridest, kuna igas loos on alati mingi osa tõde. Nõnda on ka meid väga erinevaid. Kuid muidu meeldib mulle ilukirjandus," oli ta oma otsuses kindel ning naeratas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 1:00:48 GMT 3
Samara naeratas kergelt. Ta luges üpriski vähe, sest tal polnud selleks eriti aega. "Mulle endale meeldivad eelkõige romaanid. Nii hea on lülitada end justkui teise maailma," lausus tütarlaps lõbusalt noormehele, kuni järsku kostus ilget kolinat ning tüdruk oli maas siruli. Kiikumise tagajärjel olid toolijalad põrandal ära libisenud ning neiu oligi koos tooliga kukkunud. "Ai, kurat," lausus tüdruk enda pead masseerides, kuid juba peagi kõkerdas tüdruk maal lamades naerda.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 1:04:52 GMT 3
Lestat teadis väga hästi, mida Samara sellega mõtles. Ta noogtas mõistvalt kaasa. "Oi!" hüüdis ta refleksselt, enne kui jõudis Samara juurde minna ja ta tooliga koos püsti tõsta. "Oled terve?"vaatas ta talle murelikult otsa, olles ise üsna lähedal ning kergitas veel kulmugi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 1:12:18 GMT 3
Samara vaatas noormehe poole, ise endiselt maas olles. "Vabandust, Lestat," lausus tüdruk vaikselt, pilk aeglaselt tõsisemaks minnes. Ta silmitses noormeest pikalt ning sõnas seejärel taas vaikselt: "Ma ei pannud tähelegi, et olin liialt hoogu sattunud."
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 1:14:20 GMT 3
Lestat muigas, kui oli märkamatult neiu tooliga jalule tõstnud. "Kerge ennast kaotada," sõnas ta vaikselt, kuid viis siis pilgu Samara peale. "Said vigastada?"
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 1:19:03 GMT 3
Samara nägu vajas kergeks naeratuseks, kui noormees ta tooliga püsti tõstis. Kuulnud tema küsimust, raputas ta kergelt pead. "Küünarnuki lõin veidike ära, kuid olen kombes," sõnas tüdruk naeratades. Talle meeldis noormehe hoolivus, seda ei kohanud ta samuti iga päev.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 17, 2008 1:21:24 GMT 3
Lestat vaatas korraks ringi ning kadus ära, sekundi pärast oli tagasi, käes külmakott. "Säh, hoia seda siis küünarnukil," sõnas ta riidest kotti, sees jäätükid, neiule andes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 1:29:53 GMT 3
Samara vaatas noormehe poole, pea viltu. Ettevaatlikult võttis ta jääkoti vastu, käärides varruka taas üles ning pannes koti oma punasele küünarnukile. "Sa poleks pidanud tõesti omale tüli tegema," lausus tütarlaps vaikselt.
|
|