|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 21:01:48 GMT 3
Samara muigas vaikselt endamisi, endal pilk noormehele kinnitunud. "Võibolla on sul õigus, kuid kes teab. Kui ma oleks kohe esimeses klassis saanud Slytherini, siis ilmselt oleks sellega muutunud mu iseloom ja kes teab.. äkki oleksin ma pugejaks muutunud. Ilmselt esimeses klassis ma olingi pugeja mingil määral," lausus Sammy ausalt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 21:16:55 GMT 3
Lestat muigas ning hakkas ka ise meelde tuletama seda aega. See ei tekitanud raskusi, kuid ta heitis teema kõrvale."Sel juhul on mul hea meel, et sa siia ei sattunud," vastas ka Lestat ausalt naeratades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 22:11:03 GMT 3
Samara kergitas õrnalt ning lõbusalt noormehe öeldu peale kulme. "Ohoo, miks siis nii?" päris Samara tarka nägu tehes ning uudishimulikult noormehele otsa vaadates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 22:14:34 GMT 3
"No, siis sa oleksid pugeja ja feik inimene, su tõeline iseloom jäänuks varjatuks," võttis ta selle paari sõnaga kokku, kuigi mõtteis ei mõistnud, kas see ei olnud siis loogiline.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 22:17:36 GMT 3
Samara turtsatas kergelt. Kuidas ta ise selle peale ei tulnud, ei saanud tütarlaps aru. Lõpuks noogutas ta kergelt ning lausus napilt: "Nii on." Rüübanud veel mõned sõõmud, tõusis tütarlaps püsti ning lausus: "Ma pean kusele minema." Ta pani lauale veel mõned hõbesirbid, paludes Lestatil uue pudeli osta sellel ajal, kui tüdruk ära on. Seejärel kadus tüdruk peldikute poole.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 22:26:42 GMT 3
Lestat noogutas neiu palve peale ning tõi tollele inimkiirusel uue pudeli. Hõbesirbid jäid puutumatult lauale. Lestat naases oma kohale ning istus seal mugavalt, tõmmates jalad enda alla. Ta sulges silmad ning hakkas üht viit ümisema.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 22:29:46 GMT 3
Peagi naases Samara peldikust tagasi laua juurde, naeratus näol. Kuid nähes sirpe laual, kortsutas tüdruk kulmu. "Millal sa hakkad mu antud raha vastu võtma? See on juba teine kord, kui sa nii teed," lausus tüdruk toolil istet võttes ning enda vana pudeli tühjaks juues. Seejärel asetas ta selle kerge kolksatusega lauanurgale, kus oli ka neiu eelmine pudel. Seejärel avas ta kolmanda Võiõlle, millelt ta korgi maha keeras ning sellest mõnusalt sooja sõõmu rüüpas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 22:34:45 GMT 3
Lestat avas lõbusalt silmad ning naeratas laialt. "Siis, kui mul enda raha neiule joogi ostmiseks otsa saab," lausus ta muigega, kuid lisas siis kiiresti:"aga see ei juhtu lähimate aastate jooksul, ära muretse." Lestatil oli hea tuju, mistõttu ta pidevalt muigas ning naeratas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 22:38:09 GMT 3
Samara kortsutas kergelt kulmu ning turtsatas lõpuks lõbusalt. "Mul lihtsalt tekivad süümekad. Ma pole harjunud, et mulle niimodi välja tehakse," lausus tütarlaps Lestatile pead vangutades ning pudelid turvaliselt peopesade vahel hoides.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 22:40:26 GMT 3
Lestati pani see imestama. "Su poiss-sõber ei tee siis nõnda?" kortsutas ta kulme, kuid kaalus koheselt ka võimalust, et neiu veetis noormehega kvaliteetsemat aega, kui istus baaris ning jõi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 22:48:54 GMT 3
Samara mõtles väheke lauale vaadates. "Mul pole kindlat noormeest praegu. On küll inimene, kes mulle meeldib ja kellele ka mina vist meeldin, kuid midagi kindlat meie vahel pole. Sa vist tead teda. Jase on ta," lausus tüdruk, pilk mõnevõrra tõsisem.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 22:51:56 GMT 3
"Jasper??" jäi Lestat ahhetavalt vaatama. Vampiiir... mõtles ta samal ajal.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 22:54:15 GMT 3
Samara noogutas lõbusalt. "Jasper, jah. Just tema," lausus tüdruk ning vaatas kulmu kergitades noormehe poole, kui oli alles praegu tema reaktsiooni tähele pannud. "Mis siis on?" küsis tüdruk, vaadates pingsalt noormehe poole.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 22:56:09 GMT 3
Lestat pööras kiiresti pilgu kõrvale. "Sa... tead teda hästi?" küsis ta siis õrnalt silmanurgast tüdruku poole piideldes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 22:59:18 GMT 3
Samara mõtles väheke, kallutades end tooliga tahapoole. "Jah, tean," lausus tüdruk, vaadates pingsalt noormehe poole. "Noh, ta on mulle enda elust rääkinud," lausus tütarlaps mõtlikult.
OT: Ma igaksjuhuks ütlen sulle, et ära ütle Samarale, et Jasperpoolvampiir on. Samara sai seda teises teemas juba teada ja kahjuks on see Kolme Luua teema enne seda teemat =/
|
|