|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 0:07:36 GMT 3
Lestat sai nüüd aru, mida neiu mõtelnud oli. "Selles suhtes.. Noo.. ma olen mõndades mugukoolides küll käinud," sõnas ta taas naeratades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 0:11:31 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa, silmis taas imetlusväärne pilk. "Oooooh, mugukoolis? Kuidas seal oli?" küsis tüdruk naeratades, oodates pikemat kirjeldust. Ta polnud kunagi mugukoolis käinud ega teadnud, kuidas seal asjad käivad.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 0:18:40 GMT 3
Lestat muigas. "See oli huvitav. Kuid ma ei suuda ära imestada, kui vähearenenud nad on," vastas ta ausalt ning jõi paar sõõmu. "Muidu.. neil pannakse seal pidevalt hindeid. Tööd on pidevalt. Ja üldse pingutavad kõik hinnete, mitte teadmiste pärast.." sõnas Lestat arusaamatult häälel.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 0:24:21 GMT 3
Samara kergitas vaikselt. "Täiesti arusaamatu. Ma küll ei viitsiks ega jaksas nii hullult siis pingutada. Kuid mis tunnid seal olid?" päris Sammy edasi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 0:26:24 GMT 3
"Arvutamine, keeleõpetus, kirjandus, ajalugu, kunst, muusika.."loetles Lestat aineid ning mõtles, kas nimetas kõik. "Füüsika põhitõdesid õpiti ka," lisas ta siis kiiresti uuesti.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 0:28:26 GMT 3
Samara ei saanud aru, kuidas koolist sellist asja õppida saab. Tüdruk mõistis seda kõike iseenesest ning mugukool polnud selleks üldse vajalik. "Kaua sa seal siis käisid?" päris tüdruk mõtlikult.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 0:33:00 GMT 3
Lestat tuletas noid aegu meelde. "Kui ma esimest korda käisin, kestis see kolm aastat, pärast tuli juurde ning viimane kord oli juba üheksa," sõnas ta ajalooliselt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 0:35:46 GMT 3
Samara väristas end kergelt. "Ja nüüd oled Sigatüükas. Sa muudes võlukoolides oled veel käinud?" päris Samara, kelle jaoks oli Lestati elu väga huvitav. Sellest oleks võinud mingi raamatu kirjutada.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 0:54:03 GMT 3
Lestat noogutas ning enne vastamist võttis ühe lonksu. "Kunagi oli üks väiksem. See oli tegelikult rohkem nagu kohaliku nõia õppetunnid teistele sarnastele," selgitas ta käte abilgi end.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 0:57:36 GMT 3
Samara naeratas vaikselt ning noogutas seejärel arusaadavalt. "Ilmselt on nõme kogu aeg ühe ja sama vanusena edasi elada. Võiks siis olla vähemalt täisealine, kuid seda sa ju pole (?)," lausus tütarlaps põgusalt ning soojalt naeratades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 1:02:13 GMT 3
Lestat muigas, kuid tüdruk oli valesti arvanud. "Kaheksateist, oma ilus ja hiilguses," sõnas ta naljatavalt, kui samas usutavalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 1:03:59 GMT 3
Samara näkku levis salakaval irve. "Oooo," lausus tütarlaps kerge muigega. "Mul endal tuleb ka peagi sünnipäev ja saan samuti kaheksateist," lausus tütarlaps lõbusalt ning salapäraselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 1:06:22 GMT 3
Lestat naeris sellepeale. "Nüüd on see üllatuse koht - ma olen sust vanem!" sõnas ta enda üle naerdes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 1:08:03 GMT 3
Samara puhkes vaikselt naerma, käsi elegantselt suu ees. Suutnud rahuneda, lausus tüdruk rõõmsalt: "See pole mingi üllatus. Sündisid ajal, mil mu vaarvanemadki." Ta turtsatas kergelt ning rüüpas veel mõned sõõmud enda joogipudelist, mid vaikselt tühjaks saama hakkas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 1:11:00 GMT 3
Lestat naeris kaasa. "Aitäh komplimendi eest,"sõnas ta teeseldud pahameelega. Seejärel võttis viimase lonksu oma pudelist. "Soovid ka uut?" küsis ta siis neiult.
|
|