|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 1:12:16 GMT 3
Samara turtsatas lõbusalt ning jõi enda pudeli tilgatuks. Seejärel asetas ta selle teiste puelite juurde ning tema taarasid oli juba kolm. "Miks ka mitte," lausus tüdruk lõbusalt, vaadates noormehele otsa.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 1:20:55 GMT 3
Lestat noogutas ning kõndis rahulikult letini, kus baarmenilt kahte võiõlut küsis. ta andis paar münti talle ning naases kahe pudeliga. Ühe ulatas neiule."Palun," lausus seejuures viisakalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 1:24:02 GMT 3
Samara naeratas säravalt, paljastades enda armsad põselohud ning võttis tänades pudeli vastu. "Sellest joogist võib niimodi sõltuvusse saada," lausus tütarlaps rõõmsalt. Ta teadis, et noormees ei tunne selle maitset ning sellepärast ei hakanud ta midagi kommenteerima ka selle kohta.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 1:28:33 GMT 3
Lestat noogutas. "Mina küll rohkem selle tegevusest kui joogist," sõnas ta naljatades ning avas korgi, asetas selle lauale ning jõi mõned sõõmud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 1:33:22 GMT 3
Samara toetas enda lõugataas peopesale ning küsis: "Sa mõtled, et joomisest?" Ta pilgus oli soe pilk, mis tulenes muidugi Lestatiga rääkimisest.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 1:38:35 GMT 3
Lestat noogutas. "See, et asetad pudeli suule ja neelad sealt tuleva asja alla, hea ajaviide," selgitas ta lõbusalt ning tegi nagu kirjeldas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 1:43:43 GMT 3
Samara naeris lõbusalt. "Noh, mulle meeldib pigem selle maitse. Tekitab sooja tunde sisse. Noh, Tuliviski on parem, sest see tekitab sellise tunde, et seest lausa kõrvetab, kuid ma jään sellest väga kergelt purju," lausus neiu naeratades ning meenutades, milline ta täispeaga on.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 1:46:08 GMT 3
Lestat naeris õrnalt. "Ja siis hakkad sa tobedaid asju tegema, mis muidu plaanis ei olnud," lisas ta muigega ning neelatas veel oma jooki.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 1:48:20 GMT 3
Sam naeratas laialt, paljastades enda korrektsed valged hambad. "Loomulikult. Teeksin endale margi täis ja siis ei julgeks pärast kainena sulle otsa vaadatagi," lausus tütarlaps lõbusalt. Selle jättis ta ütlemata, et täispeaga ta väga flirtiv oli.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 1:53:35 GMT 3
"Muidugi juhul, kui sa seda hommikul mäletaks," lisas ta kiiresti ning naljatas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 1:57:14 GMT 3
Samara muigas. "Ma mäletaksin seda, et ma jõin ning samuti mäletaksin ka sind. Kahte otsa oskan ma kokku ikka panna küll," lausus tüdruk naerdes. "Missugune sina täispeaga oled?" päris tüdruk veidike end ettepoole küünitades ning naeratades poissi vaadeldes. Lestat tundus nii korralik, et tüdruk kahtles, et too isegi joob.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 8:19:38 GMT 3
Lestat kergitas kulmu. "Ma ju ei tunne maitset, mis tähendab et jook ka ei seedi eriti," selgitas ta asja veidi detailsemalt. "Organism ei omista," lisas ta siis kiiresti.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 13:13:00 GMT 3
Samara ohkas veidike pettunult. "Siis on ju sitasti," lausus tütarlaps otse välja. Ise ta muidugi ainus kaine olla ei kavatse seltskonnas, muidu oleks amm Prohvetis kirjas, et Sigatüüka Hufflepuffi koolivanem sai selle ja tollega hakkama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 21:18:42 GMT 3
Lestat kehitas õlgu. "Ei oska seisukohta võtta," vastas ta ausalt ning võttis paar lonksu oma pudelist. "Mis maitsega see on?" küsis ta siis Samarat piideldes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 21:24:15 GMT 3
Samara naeratas vaikselt, rüübates mõned sõõmud enda Võiõllest. Ta vaatas noormehele kavala oi-sa-ei-taha-teada pilguga otsa ning köhatas vaikselt oma kurgu puhtaks. "Algul, kui võtta esimene lonks, ei tunne algul midagi. Siis hakkad pikapeale tundma, kuidas su kurku vallutab justkui kuumalaine. Sa oleksid justkui tsillit söönud. Seejärel hakkab kogu sisikond keema, kuid see tunne kestab ainult mõned sekundid. Peagi rahuneb asi maha ja siis on soe olla," lausus tüdruk naerdes.
|
|