|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 21:27:41 GMT 3
"Hmmm..." mõtles Lestat valjult, kujutades seda endas ette. "Huvitav," lisas ta arutledes ning võttis veel ühe sõõmu.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 21:29:31 GMT 3
Samara naeratas laialt, paljastades taaskord enda põselohukesed. "Nojah, üpriski. Mulle igatahes maitseb. Algul ma ei suutnud üldse seda juua, kuid pikapeale ma harjusin ära. Mitte, et ma joodik või midagi sellist oleks, kuid aeg-ajalt ikka võtan paar Tuliviskit," sõnas hufflepufflane lõbusalt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 21:33:11 GMT 3
Lestat kehitas kulmu. "See on siis võiõlu või tuliviski?" ei saanud ta enam aru.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 22:11:15 GMT 3
Samara muigas lõbusalt. "Hetkel joome me Võiõllet. Tuliviskit pole ma mitu päeva proovinud," lausus tüdruk lõbusalt. "Olen ma siis praegu väga purjus inimese moodi või?" küsis tüdruk vaikselt naerdes ning kulme õrnalt kergitades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 22:14:09 GMT 3
Lestat noogutas, kui sai teada, et see on ikkagi võiõlu. "Ei usu, sa pole veel seosetut juttu rääkima hakanud," lõõpis ta tüdruku kallal veidi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 22:19:05 GMT 3
Samara turtsatas lõbusalt, kui oli koolikaaslase vastust oma küsimusele kuulnud. "Ahnii. Ilmselt on sul võimalus seda teha mingi aeg. Noh, kunagi kindlasti. Pagan, ma jätan vist üpriski joodikumulje endast, eks?" küsis tüdruk taas arglikult. Millegipärast läks Lestati arvamus talle korda olgugi, et tal oli alati olnud suva, mida temast mõeldi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 23:01:54 GMT 3
Lestat raputas pead. "Sa jätaksid sellise mulje siis, kui sa praegu kuuendat tuliviskit kummutaksid," sõnas ta sõbralikult Samile ning muigas tagasihoidlikult.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 23:28:43 GMT 3
Samara naeratas kergelt, kui oli noormehe vastust kuulnud. "Njah, aga see on neljas Võiõlle," lisas tüdruk ning ohkas kergelt. "Ilmselt, kui ma kuus Tuliviskit järjest ära jooks, oleksin ma surnud. Ma ei kannata nii palju alkoholi. Tegelikult ma ei tea. Pole kunagi proovinud," kaalutles tütarlaps endamisi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 23:37:40 GMT 3
Lestat kergitas kulmu. "See kõlas küll joomarlikult," tunnistas ta ausalt, kuna tundus, et neiu tahtis seda proovida.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 23:44:17 GMT 3
Samara turtsatas vaikselt. "Vabandust," lausus ta süütult lakke vaadates ning seejärel naerma puhkedes. Loomulikult ei hakanud Samara proovima, kui palju suudaks ta ära juua.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 18, 2008 23:45:51 GMT 3
Lestat tõstis pudelisuu huultele ning raputas juues pead. "Ise majavanem ja sellised eksperimendid.." sõnas ta muiet alla surudes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 18, 2008 23:52:54 GMT 3
Samara pilk muutus tõsiseks ning ta vaatas lauda. See oli nüüd selge - ta oli endale piinlikust valmistanud. "Ma ei joo tegelikult üldsegi palju," lausus tüdruk, mis oli pooleldi ka tõde. Oli aegu, mil tüdruk jõi iga päev natuke, kuid oli ka neid kordi, mil Samara ei joonud kuid.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 0:01:45 GMT 3
Lestat vaatas Samarale alt ülesse. "Sam, see oli nali," sõnas ta nägu imestaval naeratusel, et neiu teda tõsiselt ei võtaks. Ta uskus, et Samara võinuks vabalt olla pikalt ilma alkoholita, kuid see on lihtsalt ise nii mõnus jook, et ajaviiteks võib ju juua.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 0:04:55 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa ning turtsatas vaikselt pead vangutades. "Hea mees," tänitas tüdruk rõõmsalt ning vaatas noormehele otsa, silmades kaminatuli vastu peegeldumas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 0:10:34 GMT 3
Lestat naeris mõnda aega. "Jälle sa meelitad mind," sõnas ta lõbusalt neiut silmitsedes."Laip kõlaks paremini," lisas ta ning hakkas veel rohkem enda üle naerma.
|
|