|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 19:06:37 GMT 3
Samara ohkas sügavalt välja, kui noormees oli tüdruku käed lahti lasknud. Ta naeratas endamisi ning pööras nüüd enda pilgu tulle. Haaranud kamina kõrvalt ühe puu oksa, hakkas tütarlaps mõtlikult tuha sees ringe joonistama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 19:10:42 GMT 3
Lestat muigas omaette. Vabastav..? Nüüd vaatas noormees neiu tegevust. Ta naeratas ning joonistas samuti tuha sisse sõrmega ühe märgi. See koosnes kaartest, sirgetest, punktidest ning ringidest. Kokkuvõtlikult oli sellest üsna keeruline aru saada.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 19:15:23 GMT 3
Samara kiikas hetkeks noormehe poole ning naeratas vaikselt. Seejärel lükkas ta õrna käeviipega enda juuksed seljale, et need tulle ei ulatuks ning vaatas taas enda joonistust. "Kui ma väike tüdruk olin, siis ma joonistasin kodus sageli tuha sisse igasuguseid kujundeid," lausus tüdruk lõpuks vaikselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 19:35:14 GMT 3
Lestat naeratas soojalt. "Huvitav.." sõnas ta neiu joonistust vaadates. Ta proovis selle komponente eraldi näha ja mõtet leida.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 19:37:48 GMT 3
Tüdruk kehitas vaikselt noormehe öeldu peale õlgu, hakates vaikselt tuha sisse pentagrammi joonistama. "Kui sa.. siin tule lähedal oled, siis kas sa tunned ka seda? Soojust, ma mõtlen?" küsis tüdruk, pöörates enda sooja pilgu noormehele.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 19:45:13 GMT 3
Lestat raputas kurvalt pead. "Kuigi ma tunnen männi lõhna," sõnas ta silma pilgutades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 19:50:22 GMT 3
Samara naeratas vaikselt ning vaatas puid, mis kaminas põlesid. "Männid, lausus tütarlaps vaikselt ning naeratas kergelt, pöörates end ringi ning küünitades end lauali. Saanud kätte Võiõllepudeli, vajus ta tagasi maha nüüd juba rätsepistesse istuma ning asetas pudeli huultele, rüübates veidike selle sisemust. "Olen kuulnud, et kui üks meeleelund ei tööta hästi, siis teine jällegi töötab. Paistab, et see on tõsi," lausus tüdruk vaikselt, vaadates noormehele otsa.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 19:52:22 GMT 3
"Silmad, kõrvad. Lõhnu ma alles eristan," sõnas ta rahulikult ning mõtlikult. Ta sirutas käed välja, neid tule kohale asetades. Põlema nad muidugi ei läinud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 19:53:37 GMT 3
Samara vaatas jahmatades noormehe käsi, mis tule kohal olid ning neelatas vaikselt. "Seda trikki ma ei hakka igaksjuhuks proovima," lõõpis tüdruk ning muigas vaikselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 19:55:05 GMT 3
Lestat muigas laialt. "Tõepoolest, ei soovitaks," lausus ka tema hoiatussõnu ning liigutas käsi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 20:01:24 GMT 3
Tüdruk turtsatas lõbusalt ning liigutas enda kätt hoiatusest hoolimata tule suunas. Seejärel pani ta käe tulle, kuid juba sekundi pärast võttis ta selle tulest välja, endal lõbus ilme näol. "Ma olen nii tegija nüüd," sõnas tüdruk vaikselt sarkasmiga ning vaatas enda kätt, mis täiesti terve ja igati normaalne oli.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 20:03:57 GMT 3
Lestat muigas ning toppis oma käed sügavamale leegi sisse, et need korraks süttisid. Ta võttis need tulest välja ning tegi koletislikke häälitsusi, kuni leek külma naha tõttu kadus.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 20:06:58 GMT 3
Samara vaatas ehmatades noormehe käsi ning poissi ennast kordamööda. "On sinuga kõik korras!?" küsis tütarlaps vaadates, kuidas leegid hajuvad.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 20:09:33 GMT 3
Lestat pööras oma käsi näitamaks, et midagi juhtunud. "Alati," naeratas ta valetades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 20:13:53 GMT 3
Samara haaras järsult enda soojade kätega noormehe randmetest kinni ning vaatas tema käsi. Kõik tundus korras olevat. "Veab sul," sõnas tütarlaps, vaadates naeratades noormehele nüüd otsa.
|
|