|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 21:29:36 GMT 3
Samara ohkas vaikselt, vaadates nukralt ning kaastundlikult noormeest. Ta ei osanud enam midagi öelda, sest kartis, et võib veelgi rohkem noormeest kurvemaks muuta, kui üritab teda enda arust lohutada. Ta asetas Võiõllepudeli taas huultele, rüübates sealt paar sõõmu, ise vaikselt teise käega pisaraid põskedelt kuivatades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 21:36:15 GMT 3
"Vahel ma tunnen tõesti, et peaks Itaaliasse minema ja jama ära lõpetama." Ta ei eeldanudki, et Sam aru saaks, ta lihtsalt pidi seda mainima. Ta vahtis sama tuimalt tuld ning ei hinganudki, nägi välja nagu kivikuju.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 21:37:29 GMT 3
Samara neelatas vaikselt. "Mida sa seal Itaalias siis teeksid?" küsis tütarlaps taas, silmitsedes uuesti noormeest.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 21:49:11 GMT 3
"Laseksin end ära tappa," vastas ta emotsioonitult, enne veidi sisse hingates, et vastata saaks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 21:52:19 GMT 3
Samara tundis, kuidas ta kogu keha krampi tõmbus. "Seda sa ei tohi teha," lausus tütarlaps vaikselt, vaadates noormehele kurvalt silma. "Sa ei tohi.." kordas tütarlaps sosinal, pilk aeglaselt enda kätele vajumas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 22:00:38 GMT 3
"Samara! Vaata mind! Kellegil ei ole minust kasu, isegi mul endal mitte. Pole midagi, mis mind maise elu juures hoiab," sõnas ta veidi imestunult, kui oli Samara poole end pööranud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 22:03:10 GMT 3
Samara vaatas endiselt enda käsi. Ta ei julgenud enam noormeest vaadata. Ta kartis. Nüüd ta kartis, kuid mitte seda, kes Lestat oli, vaid seda kõike, mida ta praegu rääkis. "Sa ei ole üksi. Ja kui sa arvad, et oled, oled sa lihtsalt pime," lausus tüdruk, rebides lahti pilgu enda kätelt ning vaadates nüüd mehele otsa.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 22:11:46 GMT 3
"Jah, mul oled sina. Sa oled ka ainus. Ja sa mõistaksid mind, kui ma seda teeksin," vastas ta ausalt ning teadis, et Sam teeks seda. Ta vaatas samuti neiule silma, tõsise ilmega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 22:14:39 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa, kulm kipras ning silmis nukker pilk. "See ei ole tõsi," sosistas tütarlaps. Ta kartis, et kui ta kõvemini räägiks, kostuks tema suust imelik nutuniutsatus. "Sul on peale minu veel teisigi. Su teised sõbrad. Nad hoolivad sinust. Nad vajavad sind," lausus tüdruk vaiskelt, asetades enda käe taas noormehe põsele.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 22:17:58 GMT 3
Lestat kortsutas kulmu. "Kes?" pidi ta küsima. Sandra oli küll tuttav, aga ei olnud temaga nii lähedane.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 22:20:24 GMT 3
Samara vajus pettunult longu. "Mh, mina ei tea ju kõiki su sõpru. Su majakaaslaseid, inimesi kes üldse Sigatüükas ei käi, kuid kellega sa võibolla läbi saad," lausus tüdruk tölpinult, vaadates kulmukortsutusega noormeest.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 22:21:58 GMT 3
Lestat vastas kulmukergitusega. "Sina oled ainus inimene, kes minust, ka 'hingeelust' nii palju teab. Välja arvatud ema-isa muidugi," vastas ta peaga kehitades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 22:24:08 GMT 3
Samara neelatas vaikselt. "Ja sa arvad, et su emal ning isal pole sind enam vaja? Et nad ei tunneks end kurvana, kui sa enda elule otsa teeks?" päris tütarlaps, lõug taas värisedes. Ta hakkas tasapisi noormehe ümberveenmises alla andma.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 22:25:31 GMT 3
"Arvan küll, jah," vastas Lestat ausalt. Ta polnud nendega juba oma sada aastat suhelnud, ta ei teadnud, kuidas neil läheb, kus nad on, kuigi eeldas, et ikka veel vanas elukohas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 22:28:35 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa, ise suutmata sellega leppida. "Enda ära tapmine on kõige suurem patt, ükskõik, kui raske ta elu ka poleks. Sellega tuleb leppida, oma eluga. Tuleb leida viis, kuidas raskustest üle saada ning edasi elada lihtsalt. Sa oled juba nii kaua seda teinud, miks sa nüüd peaks alla andma?" küsis tütarlaps peale pikka loengut noormehelt.
|
|