|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 22:32:27 GMT 3
Lestat raputas pead. "Ma olen juba surnud ju, Sam, see oleks hinge vabakspäästmine pigem," tutvustas ta neiule enda vaatenurka asjast. "Sest siin ma näen igal pool õnnelikke inimesi kahekesti koos ja see tekitab seda auku hinges, mis seest veel õõnsamaks võtab," vaatas ta kurbade silmadega talle otsa.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 22:33:50 GMT 3
Samara pidi endale vastikusega tunnistama, et noormehel oli õigus. "Kuid miks sa ei võiks enda kõrvale.. inimest võtta? Teda hoida ning armastada?" küsis tütarlaps peale veidikest mõttepausi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 22:39:18 GMT 3
"Sest.... Sest kui ma inimesega nii lähedane olen, ei tea, kas ma olen enam nii ohutu kui praegu. Ja see on üsna vastikusttekitav olla koos surnuga, kas sa ei leia?" küsis ta nüüd kulmu kergitades ja ausat vastust teada tahtes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 22:42:22 GMT 3
"Kui tunded on siirad, siis ei ole vahet, kas sa oled elav või.. surematu," lausus tütarlaps koheselt, ajades taas enda jalad tagumiku alla ning võttes pudeli kätte, juues sellest viimased sõõmud ära. "Sul on hing ning sellest peaks ju piisama, kas pole," lausus tüdruk vaikselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 22:47:33 GMT 3
Lestat turtsatas korraks ning viis aeglaselt pea paremale ja vasakule. "Paariks aastaks võib-olla jah, kuid hiljem on juba midagi rohkemat ka vaja... Näiteks tekib pereloomisvajadus.." tõi ta ühe näite kiiresti, pilk nüüd maha suunatud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 22:49:29 GMT 3
"Kuid," alustas tüdruk, ise sügavalt sisse hingates. "Ma usun, et kui sa endale kellegi leiaksid, oleks ta peagi nõus, et sa ta vampiiriks teeksid. Sulle küll ei meeldi see mõte, kuid siis sa saaksid koos tema ja enda perega igavesti koos olla," lausus tüdruk vaikselt ning ettevaatlikult.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 22:51:18 GMT 3
Lestat kortsutas veelkord kulmu, kuna ei teadnud, kas oli õigesti asja mõistnud. "Sa mõtled, et me koliksime mu vanemate juurde?" küsis ta igaks juhuks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 22:55:05 GMT 3
Samara raputas vaikselt pead. "Miks vanemate, kui võiksite eraldi oma koha otsida ja.. oma elu alustada," lausus tütarlaps, üritades kuidagiviisi noormehele taas lootust sisendada.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 23:00:07 GMT 3
"Aa.. selles suhtes pere.... mmkmkk.. See ei käi nii. Vampiirid ei saa lapsi. Need mitte, kes saavad vampiiriks. Et lapsi saada, peavad mõlemad vampiirid olema selleks sündinud. Mis paneb mind mõtlema, kus mu vanavanemad on.. Kuid see ei puutu asjasse. See ei oleks igatahes võimalik.." lõpetas ta taas vaikselt ning pööras pilgu kõrvale, tulle.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 23:05:14 GMT 3
"Kuid," alustas tütarlaps taas, ise närviliselt pluusiserva näppides. "Võib ju ka lapsendada ja teda siis vampiiriks teha veel siis, kui ta väike on," ei andnud tütarlaps alla. Ta lihtsalt ei leppinud mõttega, et peagi võibolla polnud enam Lestati. Ta lihtsalt ei tahtnud leppida sellega.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 23:08:59 GMT 3
"Et laps peaks igavesti lapseks jääma ja sama õnnetult lõpetama, kui mina? Või veel hullemini, kuna ta veel nii väike on?"ei mõistnud ta, kuhu Sam tüürib. Lestat nii isekas ka ei olnud, et kahe inimese elu ära võtab enda õnne nimel, kuna siis oleks tema õnn juba sõltuv nende õnnest. Ta viis küsiva pilgu Sami poole.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 23:15:11 GMT 3
Samara ohkas vaikselt. Noormehe jutus oli taaskord iva. Ta vaatas nukralt maad, kui järsku talle jõudis kohale. "Lestat! Aga on ju olemas selline asi, nagu elueliksiir. Miks mitte seda kasutada?" küsis tüdruk õhinal.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 23:19:35 GMT 3
Lestat kortsutas kulmu. "Räägi sellest mulle veidike lähedamalt," küsis ta, kui avastas, et pole ühtki raamatut selle kohta lugenud. Siiski ei hakanud ta isegi lootma mitte.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 23:22:07 GMT 3
Samara ohkas ketkeks ning sõnas seejärel, silmad säramas ja naeratus näol: "Ma olen kuulnud sellest, et kui seda juua, siis jooja saab samuti surematuks." Ta noogutas reipalt ning vaatas Lestatile otsa, ise tahtes kuulda, mida too sellest mõttest arvab.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 23:23:18 GMT 3
Lestat mõtles veidi, kas ta sai asjast õigesti aru. "Ja sa soovitaksid seda inimesele, kes peaks olema nõus minuga terve igaviku koos veetma?" küsis ta nüüd täpsemalt üle, kas sai õigesti aru.[/colo]
|
|