|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 23:26:17 GMT 3
Samara naeratas ärevalt. "Loomulikult! Seda on küll raske saada, kuid pole võimatu. On päris mitmeid võlureid, kes tänu sellele igavesti elavad ning kui sa leiad enda kõrvale inimese, keda sa armastad ning kes sind armastab, siis on ta kahtlemata nõus sellega," lausus tütarlaps, vaadates noormehele pingsalt otsa.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 23:30:24 GMT 3
"Kuid selle leidmine.. Ja sa pead seda ju pidevalt jooma. Mul tuleb meelde, et ma ikak ühte raamatut olen lugenud selle kohta. Pead pidevalt tarbima, et see sind noorena hoiaks, muidu pole sellest kasu ja sa sured ikkagi ära," tuletas ta raamatut meelde. Seda oli veel ühes teises fantaasiaraamatus mainitud ning surm oli nende tegelaste lõpuks saanud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 23:32:15 GMT 3
Samara noogutas vaikselt. "Kuid kui seda piisavalt leida, siis on täitsa võimalik ju. Lestat, ära anna alla, palun," lausus tüdruk, hääl vaibumas. "Seda jooki saab juurde ka teha, kui retsept leida," lausus tüdruk vaikselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 23:34:08 GMT 3
Lestat turtsatas. "Kui... Esiteks, pole olemas inimest, kes oleks nõus seda minu nimel tegema," alustas ta põhilisest vastuargumenteerimisel. "Ja seda retsepti pole sadu aastaid leitud," lisas ta ka teise tähtsa asja.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 23:42:30 GMT 3
Samara muigas vaikselt, ajades end kamina ees põrandale pikali. Ta naeratas lohutavalt ning lausus: "Lestat, ära anna alla. Iga in.. Kõigi jaoks on keegi kusagil. Tuleb ta ainult üles otsida," lausus tütarlaps, vaadates pingsalt noormehele otsa. "Ja küll ka see retsept leitakse," oli tütarlaps kindel.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 23:45:41 GMT 3
Lestat kergitas kulmu. "Ma olen poolteist sajandit elanud ja pole kedagi kohanud... Kergelt öeldes ma kahtlen selle lause tõesuses," ei tahtnud ta küll Sami kurvastada, kui eelistas siiski tõde rääkida.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 23:49:15 GMT 3
Samara ajas end kõhuli, toksides õrnalt saapaninaga puidust põrandat. "Kuid mida sa teeksid, kui sa leiaksid sellise tüdruku?" päris neiu, vaadates noormehele pikalt otsa.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 23:53:17 GMT 3
Lestat kujutles ette, mis tunne see olle võiks, kuid oli kindel, et päriselt oleks see teistsugune. "Arvatavasti prooviksin temaga tutvuda. Vastaksin kõikidele ta küsimustele ausalt, kuid kataksin iga koha oma kehal riidega, et ta ei tunneks mu külma nahka. Kui ta lõpuks küsiks, vastaksin ausalt," tunnistas ta kergelt naeratava näoga.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 23:56:01 GMT 3
Samara kuulas noormehe ära ning muigas endamisi. "Kuid mida sa siis teeksid, kui ta avaks sulle oma südame?" päris Samara seejärel, ise taaskord õrnalt naeratades. Ta vaatas pudelisse, mis oli tühi. Üles ta ei viitsinud tõusta, et seda lauale panna, seega lükkas ta selle lihtsalt endast veidi eemale.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 0:00:19 GMT 3
Lestat tegi väikese mõtlemispausi. "Siis ma hoiataksin teda ja näitaksin oma kõige hullemat poolt. Kui ta siis ikka veel seda teeb.... on ta tõesti tugev. Kui ta seda jätkab pikemalt ja TAHAB saada minusuguseks... Siis ma mõtleksin. Kuid kõik see jutt on utoopiline ja oletuslik. Seda ei juhtu niikuinii. Ja isegi kui juhtuks, siis teooria ja praktika on erinevad asjad," rääkis ta üsna pikalt järjest, mis teda ennastki üllatas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 0:02:57 GMT 3
Samara naeratas vaikselt ise mõeldes, mida ta teeks oma armastatu nimel. Ta mõtles pikalt ning leidis, et oma armastatu õnne nimel loobuks ta oma enda elust ning müüks hinge Kuradile, naeratas tüdruk vaikselt ning sõnas: "Kes teab, kes teab. Sul on veel palju aastaid ees."
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 0:12:32 GMT 3
"Ma ei panustaks selle peale," vastas ta ausalt, neiut tõsise ilmega silmitsedes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 0:16:26 GMT 3
Samara langetas pea, lastes selle kõva kolksuga vastu maad. Ta pigistas kergest valust enda silmad kinni ning küsis vaikselt põrandasse: "Mida sul kaotada on?"
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 0:21:59 GMT 3
Lestati ilme oli hetkeks hirmunud, kui nägi, kuhu pea suundub. Ta otsustas Sami küsimust hetkel ingoreerida. "Jäid terveks?"küsis ta kiiresti, tõstes neiu pead ja oma jahutava käe talle otsaette asetades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 0:25:35 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa ning irvitas vaikselt. "Ojaa, on," sõnas tüdruk segaselt. "Ma tahan Tuliviskit," lausus tüdruk seejärel kärmelt püsti tõustes ning letini kooberdades. Peagi tuli neiu tagasi, käes avatud Tuliviskipudel. Ta istus noormehe kõrvale maha, asetades pudeli huultele ning peagi sealt paar kurkukõrvetavat sõõmu rüübates. "Soovid kaa?" küsis tüdruk kulme kergitades ning lõbusalt pudelit noormehe ees vehkides.
|
|