|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 0:32:07 GMT 3
"Pole vaja, joo ise," ei mõtelnud ta seda, et Jah, Samara, palun joo ennast täis, vaid Kui see valu leevendab, siis joo parem ise, kuid ta ei ütelnud seda välja, see väljendus hääletoonis.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 0:33:52 GMT 3
Samara naeratas vaikselt, tänulikult ning kummutas järgmised suutäied kõrri. Tal oli noormehest kahju. Nii kahju. Tüdruk oli alla andnud. Ta lootis vaid, et noormehe teele koperdab keegi, kes suudab teda vastupidises ümber veenda.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 0:38:11 GMT 3
Lestat vaatas, kuidas Sami näoilme pehmenes. "On parem?" küsis ta vaikselt, kergelt kartlikult.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 0:44:01 GMT 3
Samara vaatas kulmukortsutusega noormehe poole. "Ma pole joodik, keda peaks alkohol millegis ümber veenma," lausus tüdruk salvavalt noormehele, kuid lasi siiski enda peal noormehe õlale langeda. "Pagan, sa ei tohi nii teha," heietas tütarlaps, ise pudelit vaadates ning sellest peagi uued sõõmud rüübates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 0:48:33 GMT 3
"Teha mida?" ei mõistnud Lestat, millele Samara sihib.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 0:50:10 GMT 3
"Seda.. värki, et sa lähed kuskile Itaaliasse ja.." edasi tüdruk ei rääkinud. Ta ei tahtnud sellele mõelda, kuid samas tahtis ta, et noormees garanteeriks talle, et ta ei saa sellega hakkama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 0:51:40 GMT 3
Lestat ahhetas peas. "Sam, palun ära tee sellest nii suurt numbrit," palus Lestat taas Samara silmadesse pugedes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 0:56:10 GMT 3
Samara vaatas järsult noormehele otsa. "Kuidas sa saad minult seda üldse paluda? Sa oled siin, räägid minuga, sõbruned minuga, usaldad mind ja nii edasi ja nüüd sa palud, et ma ei teeks sellest nii suurt numbrit, kui sa lähed kuskile Itaaliasse end ära tapma?" küsis tütarlaps püsti tõustes ning ohlikult noormehe ning kamina vahel tuikudes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 1:00:10 GMT 3
Lestat tõusis kiiresti pärast Samarat püsti ja hoidis temast kinni, et ta pikali ei kukuks. "Nii saangi. Ja kuna ma sind usaldan, tean ma, et sa mõistad mind, kujutad ette, mida ma tunnen," ei jätnud ka tema oma jonni.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 1:05:12 GMT 3
Samara turtsatas irooniliselt ning vaatas pahaselt noormehele otsa. "Ahnii. Ja kui sa tõesti ära end tapad, pean mina elama terve oma faking elu edasi mõttega, et tänu minule on üks inimene surnud, sest ma ei suutnud teda ümber veenda. Sest ta oli nõrk ja oli kaotanud usu. Mina jääksin ju ka paljust ilma, kui sa enda elule lõpu teeks. Ma usaldan sind, Lestat. Usaldan. Me oleme siin juba kolm tundi istunud ja ma pole igavustunnet senini tundnud, sest mul on sinuga hea koos olla ja sa tahad minult selle tunde ära võtta. Ja siis räägid, et peale minu pole sul kedagi. Tundub, et minust sulle ka ei piisa," lausus tütarlas, hääl vaheldumisi valjemaks ja tasasemaks muutudes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 1:07:58 GMT 3
Lestat vaikis, ta tundis häbi. Ta seisis oma kümme sekundit seal, pea langetatud. "Anna andeks, et ma selline isekas koletis olen," sõnas ta samas asendis olles, kuid iga sõna ilusti välja hääldades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 1:11:45 GMT 3
Samara neelatas vaikselt. "Vabandusest ei piisa. See on kõigest sõna," sõnas tüdruk seejärel, astudes ühe sammu noormehele lähemale. "Sa pead mulle lubama, et sa ei tee endale otsa peale ning ei anna alla. Sa pead lubama mulle," lausus tüdruk tõsiselt,vaadates pingsalt poisile silma.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 1:14:16 GMT 3
Lestat mõtles pingsalt. "Aga kui ma luban, et ei tapa ennast sinu eluea ajal?" proovis ta tingida, endal vabandav pilk ees.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 1:16:19 GMT 3
Samara naeratas kelmikalt. "Seega ei sure sa kuskile, sest mina elan kaua kaua kaua. Umbrohi ei hävine," lausus neiu poisile silma pilgutades ning seejärel enda Tuliviskit rüübates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 1:21:33 GMT 3
"Kuid kultuurtaimed? Palun ütle, et need kestavad umbrohust kauem," palus ta väga nuuksuva näoga. Ta kujutas end juba lillepeenral umbrohuna ette, mis välja kisutakse, kuid lilled ilusti õitsema jäävad.
|
|