|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 18:31:41 GMT 3
Samara vaatas mõtlikult lakke. Ta poleks isegi osanud unistada või mõelda sellest, et ta võiks vampiiriga sõbraks saada. Muidugi oli ta varem vampiiridesse uskunud, sest oli palju tõendeid, et nad on olemas. Tüdruk aga polnud teadnud, kus. "Magad sa kirstus?" küsis tütarlaps naerma puhkedes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 18:34:33 GMT 3
Lestat hakkas samuti valjult naerma. "Ei. Tegelikult ei maga me üldse. Tähendab, mina ei maga." Oli ju vampiiregi erinevaid, kõik ei pruukinud olla kiired ja surematud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 18:37:01 GMT 3
Tüdruk kergitas õrnalt kulme. "Sa ei tunne siis kunagi väsimust?" küsis tütarlaps, imestunud noot hääles vastu kõlamas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 18:41:32 GMT 3
Lestat raputas vaikselt pead, nõnda oligi. "Päevad läbi ma tegelen erinevate asjadega, kuid väsimus on tõesti tunne, mis mulle täiesti võõras on."
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 22:14:44 GMT 3
Samara ohkas kergelt, rüübates mõtlikult enda jooki. "See tunne võib päris hea olla. Ma viimasel ajal ainult väsimust tunnengi," sõnas tüdruk vaikselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 15, 2008 17:26:28 GMT 3
Lestat kergitas kulmu. "Tegeled liiga paljude asjadega?" pakkus ta mõtlikult.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 17:44:28 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa ning naeratas kergelt. "Võib ka nii öelda," lausus tütarlaps vaikselt ning rüüpas veidike enda jooki.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 15, 2008 19:53:38 GMT 3
Lestat muigas. "Kuid koormust vähendada ei saa?"
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 19:58:10 GMT 3
Samara kehitas vaikselt õlgu. "Ma olen koolivanem ning viimast aastat Sigatüükas, samuti on mul oma eraelu, et esijalgu küll ei saa," lausus tütarlaps kerge muigega, ise Lestati silmitsedes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 15, 2008 20:13:58 GMT 3
Lestat muigas põhjenduse peale. "Sellisel juhul jah." Ta mõtles hetke, et vaikseks on jäänud. Keegi võinuks nendega ühineda või mõni hea idee võiks keegi välja pakkuda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 20:30:54 GMT 3
Samara ohkas vaikselt. Asi hakkas ära vajuma käest, kuid siiski lootis ta, et Lestat ei taha veel lahkuda, muidu oleks Samaral üpriski igav olnud ning noormees oli üpriski huvitav inimene, keda tüdruk oleks tahtnud veelgi tundma õppida. Ta naeratas lõbusalt, rüübates enda jooki, mis teda seest õõnsaks muutis. Peagi aga küsis ta: "Kuidas sa siis balliga rahule jäid, Lestat?"
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 15, 2008 20:35:10 GMT 3
Lestat muigas teemavahetuse üle, olles ise selle üle tänulik. "Lizziel oli vähemalt lõbus, ma arvan," vastas ta veidi teisest aspektist ning naeratas rahulolevalt. "Kuid ise?" küsis ta siis vastu.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 20:50:53 GMT 3
Samara kergitas õrnalt kulme, ise end paremini istuma sättides. Ta võttis nüüdseks juba mantli seljast, sest tal oli järsult väga palav hakanud. Kaminatuli ilmselt küttis ruumi piisavalt soojaks ning Võiõlle samuti aitas palavusele kaasa. Käärinud ka oma pluusi käised küünarnukini üles, küsis tütarlaps, lükates pikad musta värvi juuksed seljale: "Sul siis ei olnud lõbus?" Kuulnud aga slytherinlase küsimust, kehitas neiu endamisi õlgu. "Mõnikümmend minutit ma seal ainult olin. Selle aja ma tantsisin ja siis hakkas mu paariliselt halb ja ma viisin ta Haiglatiiba. Tagasi ballile ma ei läinud," lausus tütarlaps veidike pettunult.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 15, 2008 20:56:50 GMT 3
Lestat vaatas kaastundlikult Samarale otsa, kuna too ei olnud meeldivalt ballil aega veetnud. "Mul oli nii kaua lõbus, kuni temaga kõik korras oli," vastas ta ausalt täienduseks. "Kuid su partner jäi ikka tervise juurde?" küsis ta siis kiiresti viimase lõpu peale.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 21:05:16 GMT 3
Samara muigas endamisi. "Ära ta ei surnud. Tal oli lihtsalt väga kõrge palavik ning ma ei tea miks. Ta ikka käskis mul ballile tagasi minna, kuid ma ei saanud ju seal kuidagi olla ise mõeldes kogu aeg sellele, et mu sõber on väga haige," lausus tüdruk mõtlikult. "Oota.. Lizziel hakkas siis ballil halb?" küsis tüdruk kärmelt.
|
|