|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 15, 2008 21:16:58 GMT 3
Lestat noogutas, sest mõistis tüdruku tunnet. "Ei, seda mitte, ta lithsalt tahtis puhketuppa minna," vastas ta balliõhtut taas meenutades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 23:14:15 GMT 3
Samara oli kergendunud ning ta lasi kuuldavale sügava ohke, kui ta pudeli taas huultele asetas ning sellest paar magusat sõõmu rüüpas. "Siis on hästi. Saate te tihti kokku?" küsis tütarlaps naeratades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 17:07:29 GMT 3
Lestat raputas pead. "Kõigest vahel juhtume kokku, kuid otseseid miitinguid me ei ole teinud," sõnas ta vaikselt, näole ilmumas muie.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 17:50:37 GMT 3
Samara naeratas arusaadavalt ning rüüpas veel veidike enda jooki. "See on hea, et tal on sõpru. Ma olen aru saanud, et ta on üpriski tagasihoidlik ning häbelik tüdruk ning eriti veel tema olikorras oleks hea, kui ta kellegagi suhtleb. Tundub, et mind ta pelgab," lausus tüdruk vaikselt õlgu kehitades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 17:58:03 GMT 3
Lestat kergitas kulmu viimase lause peale. "Miks siis nõnda?" ei leidnud ta ühtegi mõistlikku põhjust Lizziel selle tegemiseks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 18:00:56 GMT 3
Samara ohkas vaikselt. "Ilmselt mu tiitli ja stiili pärast. Tunnistan ausalt, et päris paljude arust olen ma oma stiili tõttu üpriski hirmuäratav," lausus Samara, kes alati ekstreemselt metalistlike riideid kandis ning kellele endale tegelikult ta stiil meeldis.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 18:04:03 GMT 3
Lestat naeris vaikselt. "Justkui su võimed peituksid su riideid," pidi ta iroonitsema ning vaatas enda ümber kulmukergitusega ringi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 18:10:52 GMT 3
Samara muigas kõveralt, silmad välkumas kaminale ning noormehele endale vaheldumisi. "Ei mina ka tea. Vaatamata oma stiilile ma ei ütleks, et ma nüüd nii kuri ja õel olen. Vastasel juhul oleks ma ju Slytherini saanud," lausus tütarlaps muigega. Peaaegu oleksingi saanud, mõtles koolivanem endamisi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 20:31:22 GMT 3
Lestat muigas laialt. "Kuigi ma ei näe, miks mind Slytherini pandi, ei oma see minu meelest mingit tähtsust," lisas ta omapoolse kommentaari. "Kuid miks sind siis pandi Hufflepuffi?" küsis Lestat uurima näoilmega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 20:36:15 GMT 3
Samara kehitas mõtlikult õlgu. "Ilmselt ma siis ikkagi ei sobinud," lausus tütarlaps vaikselt. Muidugi oli ta kindel, et põhjus oli hoopiski muus - tüdruk oli liialt emotsionaalne tütarlaps. Liialt õrnatundeline, kuid ajapikku oli Samara oma tundlikkust talitsema hakanud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 20:37:18 GMT 3
Lestat kergitas veidi kulmu, kuid leppis vastusega, kuna ei tahtnud väga tüütult pinda käia. "Kuid oleksid soovinud siis Slythi?" küsis ta muiates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 20:46:17 GMT 3
Samara pööras enda pilgu mõtlikult lakke. "Ma ei tea," lausus tütarlaps ausalt ning pööras enda pilgu noormehele. "Minu arust ei oma maja mitte mingit tähtsust. Vaevalt, et ma oleks väga Slytherini tahtnud, sest seal on juba praegu inimesi, keda ma ei salli. Ma poleks mitte mingil juhul tahtnud nendesugune olla," lausus tüdruk, asetades enda joogipudeli järjekordselt huultele.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 20:51:17 GMT 3
"Et sa arvad, et vastavas majas olemine muudab inimest?" küsis Lestat seejärel kulmukergitusega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 20:55:01 GMT 3
"Kindlasti," lausus tütarlaps koheselt. "Slytherinis on enamus sellised ülbed, kõrgid, egoistlikud jobud ning ma arvan, et kui ma pidevalt sellistega kokku puutuks, muutuks ma ka ise selliseks," lausus Samara endamisi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 20:58:43 GMT 3
Lestat silitas taas oma lõuga. "See on huvitav vaatevinkel," lausus ta seejärel pilku lakke pöörates. "Kuid minu meelest teevad seda ainult sellised inimesed, kellel iseloomu ei ole, või pugejad," lisas ta lõpu kiiresti. "Mida sina mu meelest kindlasti ei ole," sõnas ta kerge kulmukergitusega nüüd neiule taas otsa vaadates.
|
|