|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 1:23:19 GMT 3
Samara turtsatas vaikselt, kuuldes noormehe tänusõnu. Tüdruk polnud sellise asjaga harjunud ning see pani teda kohmetust tundma. Kuulnud aga tema küsimust, pööras tüdruk enda ilgu mõtlikult kuu poole, sest seda oli väga raske kirjeldada. "Ma võin sulle öelda, mis tunne mul praegu oli. Ma pole varem.. vampiiri suudelnud," lausus neiu, pöörates enda pilgu noormehele ning istunud pingile, mis nende lähedal oli. Ta ohkas sügavalt, vaadates, kuidas hingeaur külmas õhus eemale vajub. "Algul oli mul selline tunne, nagu musitaks jääd," lausus tütarlaps ise juba naerma hakates. "Ära muretse, ma tegin nalja," lausus tüdruk kiirelt, vaadates noormehe poole. "Tegelikult oli see kogenematu tunne. Justkui äike oleks tekkinud kuuma ja külma segunemisel," tegi tütarlaps lühikese kokkuvõtte.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 1:26:28 GMT 3
Lestat järgnes Samaraga, et kuulda vastust. "Küllap sellepärast, et ma ei osanud midagi teha..." vastas noormees vaikselt ning võttis Sami kõrval istet. Pilk oli aga langetatud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 1:28:42 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa. "Sa pole siis kedagi oma elu jooksul varem suudelnud?" küsis tüdruk, pilk tõsine, kuid samas ka ärev.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 1:35:29 GMT 3
"Sa arvasid, et ma tegin nalja, kui ütlesin, et sa oled kõige lähedam inimene mulle?" kergitas Lestat kulmu. Oli tõesti nii raske uskuda? Tjaah... poolteist sajandit ikkagi.. mõtles ta mõtteis nentides.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 1:38:07 GMT 3
Samara naeratas vaikselt. "Ma ei arvanud, et nii lähedane," märkis tütarlaps endamisi, toetades end lojult vastu pingi seljatuge. "Ma arvasin, et sa oled kindlasti oma pika elu jooksul kedagi suudelnud.. kellegagi olnud," lausus tüdruk kulme kergitades. "Kuid mul oli au olla su.. esimene," sõnas tüdruk, visates pilgu maha.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 1:41:25 GMT 3
Lestat hingas sügavalt sisse. "Pole kunagi nii pikalt ühes kohaski olnud," sõnas ta hajameelselt. "Kui sa seda just auna võtad.." kehitas Lestat õlgu, oskamata midagi muud vastata. "Kas ma võin küsida miks sa seda tegid?" pööras Lestat siis pilgu Samile, huvitatud näoga kuulama jäädes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 1:44:43 GMT 3
Samara vaatas mõtlikult maha, ise kahe käega pingist kinni hoides ning jalgu lume sees edasi-tagasi kõigutades. "Mitmel põhjusel," lausus tütarlaps, julgemata enam noormehele otsa vaadata. "Esiteks ma tegin seda uudihimust. Tahtsin teada, mida tunnen mina seda tehes ning mina tunned sina," lausus tüdruk ning hingas sügavalt sisse. "Teiseks niimodi ikka tehakse mõned armastusfilmis või nii, kui sellises kohas niimodi olla," lausus tüdruk vaikselt, pöörates pead ning vaadates noormehele otsa.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 1:51:10 GMT 3
Lestat muigas korraks mõtteisse tulnud pildi üle. "Ja kas ma oleksin pidnud su sülle võtma või vähemalt tahapoole kallutama ja sind kirglikult tagasi suudlema, nagu armastusfilmides tihti on?" küsis ta siis uudishimulikult ning naeratas rõõmsalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 1:54:24 GMT 3
Samara naeratas vaikselt. "Loomulikult," lausus tütarlaps naljatledes. Ta oli lootnud, et poiss teda vähemalt vastugi suudleb, kuid sellise õnnega tüdrukut õnnistatud polnud. Muigega jäi tüdruk uuesti enda saapaid vaatama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 1:56:15 GMT 3
Lestat pidi ühte asja veel küsima, kuigi muigas Sami vastuse peale. "Kas see Jasperile rängalt ei mõju?" küsis ta jätkuvalt neiut silmitsedes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 1:58:09 GMT 3
Samara naeratas vaikselt. "Mõjuks, kui meie vahel midagi tõsist oleks," lausus tüdruk ausalt, vaadates noormehele otsa. Tüdruk ei teadnud endiselt, mis tema ja Jasperi vahel on ning ta polnud poissi paar päeva näinud ka.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 1:59:06 GMT 3
"Ehk siis ta ei saaks selle üle pahandada?" küsis Lestat kindluse mõttes üle.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 2:02:33 GMT 3
Samara kehitas vaikselt õlgu. Ta meenutas, kuidas noormees oli Astronoomia tornis ära jooksnud, kui ta oli avastanud Samarat ja Christianit suudlemas. "Ilmselt tal midagi selle vastu isegi oleks, kuid kuna ma ei tea, mis meie vahel on, seega oleks kõik põhjuseta. Pealegi.. teda pole siin, seega ei saaks ta ka pahandada," lausus tüdruk, vaadates kaugustesse. Jasper, kus sa oled? küsis hääl tüdruku peas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 2:04:48 GMT 3
"Kuid sa tahaksid, et teie vahel oleks midagi enamat, kui seda on praegu," lausus ta, mitte küsimusena, kuna ta teadis vastust. Seejuures mattis ta ühe mõtte maha, kuna teadis, et Sam igatseb Jase'i.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 2:07:28 GMT 3
Samara pilk muutus tõsiseks. Ta ei saanud seda eitada. Jase meeldis talle tohutult palju. Teda võlus see salapärasus, mis noormeest valdas, kuid ta uskus, et Lestatil pole sellest midagi. "Miks sa mulle muidu ei öelnud, et Jase on poolvampiir?" küsis tüdruk küsimuse, mida ta oli tahtnud juba ammu küsida.
|
|