|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 2:08:55 GMT 3
Lestat langetas pilgu. "Sest see oleks tema suhtes ebaaus olnud, " sõnas ta lühidalt kuid ausalt ning ohkas kurvalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 2:12:06 GMT 3
"Seda küll," lausus tüdruk. "Kuid oleks olnud parem, kui oleksid sina öelnud. Ma oleks siis osanud kõike ette valmistada," lausus tüdruk, vaadates oma jalgu, mis lume sees suurt auku kaevasid.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 2:13:25 GMT 3
"Oskaks ma tulevikku näha, oleks see helgem," sõnas Lestat tühjusesse otse ees vaadates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 2:15:36 GMT 3
"See on täitsa võimalik. Professor Trelawney õpetab sulle hea meelega ennustamise üllast kunsti," lausus tütarlaps taaskord naljatledes, üritades kuidagi noormehe tuju paremaks muuta. Oli aru saada, et tal on midagi viga. Millest see tingitud oli, seda neiu ei teadnud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 2:17:01 GMT 3
Lestat manas korraks naeratuse näole, kui see kadus kiiresti. "Niipea, kui ta selle ise omandnud on, aitäh," vastas ta siis vaikuse vältimiseks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 2:19:13 GMT 3
Tüdruk turtsatas lõbusalt. "Mis ained sulle üldse meeldivad.. või õpetajad?" päris tütarlaps, üritades mingit teemat arendada.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 2:20:55 GMT 3
Lestat kehitas õlgu. "Kõik on üsna igavad," vastas ta tuimalt, pilk jätkuvalt enda ees.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 2:26:36 GMT 3
Samara kortsutas kulmu. "Lestat, ma tajun, et miski on halvasti," ei suutnud tüdruk enam vait jääda. "Mis toimub?" küsis ta seejärel, vaadates murelikult poissi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 2:29:20 GMT 3
"Üksindus piinab nii, et vastu panna puudub mul jõud.." modifitseeris ta ühe tuntud laulu sõnu ning langetas taas pea.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 2:31:34 GMT 3
Samara ohkas rusutult. "Ma üritan sind aidata nii hästi, kui suudan. Ja sa pole üksi. Sul olen mina," lausus tüdruk sõbralikult.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 2:34:44 GMT 3
"Suudad sa mulle pakkuda seltsi nagu ma olen sajand oodanud? Millise üksinduse pärast ma pelgan restorane ja perekondlikke kogunemisi?" ja muidugi teadis Lestat vastust. Ei. Ja ta ei pannud seda pahaks. Samile oli määratud Jasper. Nõnd oli, on ja jääb.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 2:40:14 GMT 3
Samara pööras enda pilgu maha. Kas nad tõesti peavad sama teema uuesti üles ketrama jälle? Ta ohkas vaikselt, võttes aeglaselt seljast kindad, toppides need jaki taskusse. Seejärel võttis ta sooja Lestati jaki seljast, pannes selle hoolivalt noormehe õlgadele. Seejärel tõusis tüdruk püsti ning kõndis aeglaselt järve poole, mida ta vaikides silmitsema jäi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 2:43:09 GMT 3
Lestat ei liigutanud, kuid tundis raskust õlul, oma jakki. Ta pani selle taas selga ning viis pilgu ette. "Kas ma võin midagi teha?" küsis ta siis piisavalt valju häälega, et Sam teda kuuleks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 20, 2008 2:47:19 GMT 3
Samara ei keeranud end noormehe poole seljaga, vaid silmitses vaikselt järve sillerdavat vett. "Mida näiteks?" küsis ta piisavalt kõvasti, et Lestat teda kuuleks.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 20, 2008 2:48:29 GMT 3
Lestat ohkas. "Tahad nüüd teada mida või seda, et ma seda teeksin?" vaatas ta küsivalt Samile otsa.
|
|