|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 14:58:38 GMT 3
Samara muigas vaikselt endamisi, ise lõpuks end põsega vastu noormehe rinda õrnalt surudes. Ta kuulas noormehe lugu, mis oli talle võõras, kuid siiski meeldis talle noormehe hääl. Samuti pani tüdrukut imestama see, et poiss ei protesteerinud vastu, kui tal paluti laulda - nii paljud ju teevad seda.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 15:04:02 GMT 3
Lestat laulis selle ühe laulu lõpuni ning vaikis siis. "Said magada?" küsis ta vaikse häälega ning piilus allapoole, kuid pead ei liigutanud. Häälest oli kuulda, et ta naeratas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 15:05:34 GMT 3
Tüdruk kehitas vaikselt õlgu, kuid peagi ta noogutas. "Kuidas ma ei peakski magada saama, kui mind tassitakse ja lauldakse unelaulu ka veel," lausus tüdruk põgusalt naeratades. "Kaua ma magasin?" küsis ta seejärel nooruki poole vaadates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 16:21:35 GMT 3
"Mitte kaua," muigas Lestat,"nii pool tundi umbes," sõnas ta jätkuvalt edasi jalutades. Ta oli nüüd juba peaaegu teise ringiga ümber järve lõpetanud ja see pani ta õrnalt naerma.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 20:10:23 GMT 3
Tüdruk muigas vaikselt ning pööras pilgu taevasse. "Tegelikult polnud mul plaanis magama jääda. Millegipärast olen ma üpris palju sedasinu juuresolekul teinud," seletas tüdruk ärevalt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 20:17:41 GMT 3
"Tundub, et ma olen su jaoks uinutav," muigas Lestat omaette. "Selle vastu pole mul midagi," tunnistas ta siis maheda näoga ringi vaadates, lõpetades ikka Sami näol.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 20:25:40 GMT 3
Samara turtsatas lõbusalt. "No, aga see ei tähenda seda, et sa igav oleks," lisas tüdruk siiski igaksjuhuks ning naeratas endamisi, üks käsi enda süles ning teine käsi Lestati rinda õrnalt silitamas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 20:50:04 GMT 3
"Egas ma seda arvanudki. Ma mõtlesin, et sul on liiga raske minu juuresolekul ärkvel olla, ma olen liiga hea, et reaalsuses eksisteerida," vaatas ta nüüd tähtsa näoga ringi ning naeris veidi. "Nali, muidugi," sõnas ta siis kiiresti ning vaatas Samile otsa, taaskord.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 20:54:37 GMT 3
Samara vaatas nüüd noormehe poole. "Tegelikult oled sa igatmoodi liiga hea, et tõsi olla, Lestat," sõnas tüdruk vaikselt, pilk noormehe nägu silmitsemas. "Ma poleks elusees osanud unistada sinusugusest sõbrast," sõnas tüdruk pilgu vaikselt langetades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 21:02:59 GMT 3
Lestat krimpsutas nägu, kuid mõtles siis veidi ja näolihased lõdvenesid. "Siis tea, et ma olen sinu jaoks alati olemas. Ja sa tead, kui tõsi see on," sõnas ta muiates, tuletades meelde oma lubadust.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 21:09:30 GMT 3
Samara ohkas vaikselt, sulgedes õrnalt enda silmad. "Sa vist ise ka ei tea, kui palju sa mulle tähendad," sosistas tüdruk vaikselt. Ta oli kindel, et noormees ei kuule teda, sellepärast ta seda ütleski. Salamisi oli noormees talle väga meeldima hakanud, kuid ta teadis, et kõik nende vahel on võimatu.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 22:17:24 GMT 3
Lestat ei teadnud, kas öeldu oli temale mõeldud või mitte, ometigi tema kõrvadega oli ka seda raske mitte kuulda. Küll aga ta otsustas sellele mitte vastata. Igaks juhuks. Ta jalutas rahulikult edasi, hoides neiut endiselt ettevaatlikult, kuid turvaliselt süles. Näol mänglemas hooliv naeratus.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 22:19:48 GMT 3
Nad olid kaua vaikides edasi kõndinud. Noh, Lestat oli. Tüdruk lamas endiselt noormehe süles, enda näol põgus naeratus. "Millest sa mõtled?" küsis tüdruk vaikselt, ajades pea taas kuklasse ning vaadates õrna naeratuse saatel noormehele otsa.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 22:27:56 GMT 3
Lestat vaikis hetke, et mõelda, mida ta just mõtelnud oli. "See on hea küsimus. Hetk enne ma mõtlesin, kas see, mida sa just ütlesid oli minu kõrvadele mõeldud," sõnas ta meelde tuletades. "Ja siis ma mõtlesin, et see kehtib mõlemat pidi," lisas ta naeratades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 22:31:51 GMT 3
Samara muigas vaikselt, pilk taas kaugustesse kinnitunud. "Ma ütlesin seda rohkem tegelikult endale, kuid siiski sinu kohta," sõnas tüdruk veidike häbelikult, kuid siiski ei teinud ta sellest välja. Ta uskus, et Lestat juba aimas, kui palju ta tüdrukule tähendab. Kuulnud ära, mida slytherinlane järgmiseks ütleb, kergitas tüdruk teeseldud imestusega kulme. "Oo, kas tõesti?" päris ta lõbusa muige saatel noormehelt, vaadates taas tema poole.
|
|