|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 23:03:36 GMT 3
Lestat noogutas kinnituseks. "Kuidas siis muidu. Arvad, et ma igaüht tassiksin öö läbi ümber järve sellisel kiirusel? Või siis, nagu sa juba kinnitust said, arvad, et ma igaühega nii lähedane oleksin nagu me ennist?" vihjas ta varasematele insidentidele, salamisi muiates. "Aga muidugi mitte! Sam, ütle nüüd, et sa ei saanud aru, et sa mulle kõige lähedasem oled?" küsis ta siis lõbusalt uuesti.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 23:09:07 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa, silmad säramas. Ta kuulas noormehe ära ise tundes, kuidas tema sõnad kõhtu liblikaid tekitavad. "Kui sa nii ütled. Sinu sõnades ma ei kahtle. Pole kunagi kahelnud ja ei kahtle ka," lausus tüdruk õrna naeratuse saatel ning kergitas end õrnalt noormehe süles, asetades enda huuled lõpuks noormehe külmale põsele. Õrna muigega vajus ta tagasi kössi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 23:20:28 GMT 3
Lestat muigas tüdruku teo peale. "Ettevaatlikult, su huuled võivad veel mu külge ära jäätuda," sõnas ta jätkuva muigega, ometi olid ta sõnad õiged. Ta nahk oli jääkülm. "Mitte, et mul selle vastu midagi oleks,"vastas ta taas ausalt nagu ta seda alati teinud oli.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 23:23:50 GMT 3
Tüdruk turtsatas ning peagi ta naeris, ise nooruki süles vappudes. Suutnud vaikselt rahuneda, päris neiu lõbusalt: "Mis nimelt? Kas see, kui mu huuled su põse külge ära jäätuvad?" Magusa irvituse saatel jäi neiu poisile otsa vaatama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 23:27:26 GMT 3
Lestat muigas lõbusalt ning noogutas. "Või on sul midagi paremat välja pakkuda, mille vastu mul ei saaks midagi olla?" küsis ta neiu vastust teada tahtes. Silmad särasid tal lõbusalt peas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 23:31:50 GMT 3
Samara vaatas üle noormehe õla taevasse, ise ette kujutades seda vaatepilti, kui ta huuled noormehe põse küljes venivad. Ta puhkes vaikselt naerma, kuid lõpetas selle, kui noormehe küsimust kuulis. "Huuled on ka selline tore koht, kuid sinna ma pole sulle musi veel andnud," lausus tütarlaps kavala ilme saatel.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 23:42:06 GMT 3
Lestat teeskles ehmatust, kuid üllatunud oli ta küll. "Ja mis need eelmised siiis olid?" ei mõistnud ta, kas inimestel on teine loogika suudluste kategooriatesse jagamisel. Üllatunud näoilme muutus lihtsalt kavalaks kulmukergituseks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 23:47:09 GMT 3
Tüdruk turtsatas vaikselt. "Esimene oli emm.. Mingi kahtlane värk. Mina olin huuled pruntis ja sina ei saanud aru, mis toimub. Teine oli maailma kõige parem suudlus," tunnustas tüdruk ausalt ning muigas salapäraselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 23:49:35 GMT 3
Lestat vaatas veidi kaugenevalt Samile otsa. Seda ta oodanud ei oleks. Hetke pärast ta vaatas salapäraselt neiule otsa ning seejärel muigas laialt ja rahulolevalt. "Ja see ei käi siis musi alla?" pidi ta turtsatusega küsima.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 23:52:24 GMT 3
Tüdruk keeras enda pea viltu ning vaatas kiisusilmadega noormehele otsa. "Minu jaoks ei käi," sõnas ta seejärel laialt naeratades. Õrnalt libistas ta enda käed ümber Lestati kaela ning vaatas talle küsiva ilmega otsa ise mõeldes, mis küsimusega too nüüd uuesti lagedale tuleb.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 23:54:49 GMT 3
Lestat kortsutas kulmu. "Mille alla see siis käib? Või, õigem küsimus oleks, mis selle alla siis käib?" muutis ta oma näoilmet väljakutsuvaks, kuid südamlikuks. Seda tahtis ta küll teada. Muie näol ei tahtnud kuidagi ära kaduda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 0:04:50 GMT 3
Samara kortsutas arusaamatult kulmu, sest ta polnud aru saanud, mida noormees enda küsimusega mõtles. "Nooh. Vaata, musid ja suudlused on väga erinevad. Musitada võib oma ema, sõpra, venda, kuid suudlus.. Suudlust jagatakse inimesele, kes on talle sügavale südamesse pugenud. Keda ei taha enam iial kaotada," seletas tütarlaps, pilk tõsisemaks muutumas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 0:09:46 GMT 3
Lestat noogutas mõistvalt. "Kuid mille alla siis see põsemusi käis?" tekkis Lestatil peas loogikaga kokkupõrge ja ta ei mõistnud enam täpselt. Kui musi käib sõprade-tuttavate-perekonnaga, siis suudlus on kallimatega... oota...!!!!? peatus ta pilk korraks ehmatavalt ja üllatunult. "Kas ma sain nüüd õigesti aru?" küsis ta kulm kõrgel ja silmitses Sami uudishimulikult.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 0:23:59 GMT 3
Samara kehitas vaikselt noormehe esimese küsimuse peale õlgu. "Ma näitasin üles sellega tänulikkust. Põsemusiga tehakse sageli nii," seletas tüdruk õrnalt naeratades. Kuulnud aga noormehe järgmist küsimust, tundis neiu, kuidas ta põsed punaseks valguvad. Ta langetas pilgu ning naeratas endamisi. "Mis ma öelda oskan.. Sa oled mulle kõige kallim," lausus tüdruk, vaadates taas noormehele otsa.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 0:27:10 GMT 3
Lestat jõllitas enda ette tuimal mõned pikad sekundid. Seda poleks ta osanud oodata. "KÕIGE.. kallim?" küsis ta uuesti igaks juhuks üles. WOW! karjus ta mõtetes. Ometi ootas ta kinnitust oma küsimusele, enne kui suurelt reageerima hakkas. Ta viis küsiva pilgu taas neiu poole.
|
|