|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 20:16:46 GMT 3
"Kindad on taskus," tuletas ta muige kõrvalt meelde ning viis korraks pilgu neiu käele ja siis tagasi ta silmadele.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 20:20:42 GMT 3
Samara muigas vaikselt. "Olgu, ma siis panen need kätte," lausus tütarlaps, ise olles liigutatud noormehe hoolivuse pärast. Pistnud käed jaki taskusse, leidis tüdruk sealt nüüd musta värvi sõrmikud, mille ta endale kätte pani. "Palju parem," kommenteeris tüdruk naeratades. "Milleks need sul seal üldse olid? Sul oli juba etteplaanitud lumesõda või jalutuskäik mõne tüdrukuga, et talle enda kindaid pakkuda?" küsis tüdruk naljatledes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 20:29:23 GMT 3
Lestat muigas veidi nipsakalt ning noogutas. "Ei või iial teada, millal mõni kena neiu sinu käest kinni võib tahta võtta," sõnas ta nüüd juba naerma hakates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 20:31:46 GMT 3
Samara hakkas taaskord naerma ning sõnas seejärel vaikselt: "Mehed." Seejärel pööras ta enda pilgu järvele, ise sügavalt talve külma ööõhku sisse hingtes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 20:34:56 GMT 3
Lestat kehitas taaskord õlgu, kuid jalutas sama aeglaselt edasi oma rahulike, tasakaalukate sammudega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 20:37:37 GMT 3
Vahepeal oli tütarlaps mingit viisikest vaikselt ümisema hakanud, endal pilk taeval, maal ning Lestatil vaheldumisi ringi rändamas. Peagi tundis ta, kuidas ta käed olid üles soojenenud ja ettevaatlikult libistas tütarlaps enda käe noormehele pihku, ise süütu pilguga ringi vaadates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 20:43:12 GMT 3
Lestat muigas, kuid võttis kootud lõngaga kaetud käe vastu ning hoidis seda piisavalt tugevalt, et haardeks nimetada. Ta vaatas ringi ning märkas, et olid peaaegu, et ringi juba varsti ära teinud. Ta muigas selle peale laialt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 20:45:33 GMT 3
Samara muigas samuti, kui märkas, et nad on järvele peaaegu ringi peale teinud. "Kas sa käid muidu igal öösel järve ääres jalutamas või kuskil?" päris tütarlaps lõpuks Lestatilt, lõhkudes ära rusutava vaikuse.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 20:48:28 GMT 3
Lestat kallutas korraks pead ning noogutas seejärel. "Enamasti küll, paremat pole teha," tunnistas ta ausalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 20:58:46 GMT 3
Samara noogutas vaikselt. Seda ta mõistis. "Ma käin ka üpris tihti jalutamas. Noh, natuke sagedamini võib mind öösiti leida Astronoomia tornist tegelikult," lausus tütarlaps, justkui vihjates. "Muidugi võiks ma ka lugeda, kui und ei tule, kuid ma parema meelega jalutan ning hingan värsket õhku. Väsinuna ma ei taha eriti silmi rikkuda lugemisega," seletas tütarlaps edasi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 21:00:40 GMT 3
Lestatil oli hea meel, et Sam silmi rikkuda ei taha. "Teine kord ehk kohtumise siis tornis," sõnas ta muiates ning hingas korraks sügavalt, tundes õhu eri komponente.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 21:03:38 GMT 3
Samara naeratas veelgi laiemalt, pilk endiselt tagasihoidlikult maas. "Kui ma sulle tüli ei tee, siis miks ka mitte," sõnas tüdruk, vaadates nüüd noormehele silma.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 21:07:21 GMT 3
Lestat kergitas kulmu. "Tüli? Mida veel..." sõnas ta kergelt irvitades, kulm siiski tõstetud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 21:14:26 GMT 3
"Nähh," lausus Samara vaikselt, kuid siiski lõbusalt, nügites õrnalt noormeest. Kõndinud taas normaalselt, lausus tütarlaps reipalt: "Noh, jumal teab. Ma mõtlen, et kui kedagi väga tihti näha, siis pole see ju välistatud, et sa minust ära tüdined." Ta kergitas vasakut kulmu, vaadates noormehe poole.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 21:18:45 GMT 3
"Mida veel.." ohkas ta uuesti veidi narrivalt. "Isegi kui ma seda teeksin, ei julgeks ma seda tunnistada. Nagu üks väljendki ütleb: Sa jääd alati mu sõbraks, sa tead liiga palju." Lestat seda ka mõtles.
|
|