|
Post by Justin McCormac on Dec 20, 2008 14:32:04 GMT 3
Arthur naeratas vaikselt ning juhatas tüdruku siis ühe pingini. Ta istus sellele ning võttis neiu endale sülle, ise mõtlikult tema juukseid siludes. "Aga me kohtume ju endiselt. Kirjutame teineteisele, käime üksteisel külas. Võime kasvõi kokku kolida," lausus noormees lohutavalt.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 20, 2008 14:39:18 GMT 3
Hayley naeratas, kui Arthur ta sülle võttis, Hayley istus seal rahulikult ja vajus korraks mõtetesse. "Jah, ma arvan, et me kolime kokku," lausus ta siis ja naeratas salakavalalt, "muud võimalust ma siin ei näe." Nüüd ta naeris vaikselt, ise mõeldes, mis tunne oleks Arthuriga koos elada.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 20, 2008 14:41:31 GMT 3
Noormees puhkes mahedalt naerma. Rahunenud lõpuks, asetas ta enda käed ümber tüdruku ning naeratas vaikselt endamisi. "Arvad sa tõesti seda?" küsis noormees lõbusalt, sest tema oli kokkukolimist naljaga võtnud. Muidugi poleks tal ka midagi selle mõtte vastu olnud.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 20, 2008 14:46:19 GMT 3
Hayley kehitas kergelt õlgu. "See oleneb asjadest..," lausus ta siis vaikselt, "mida me kumbki tahame ja kavatseme edasi teha." Ta võttis ühe poisi käe enda käte vahele ja jäi seda hoidma.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 20, 2008 14:48:02 GMT 3
Noormees asetas mõtlikult enda lõua tüdruku õlale. "Mida sa siis peale kooli teha kavatsed?" küsis poiss mõnevõrra tõsisemana, kuid naeratus ei kadunud siiski tema silmist, mis vaikselt sulgusid.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 20, 2008 14:54:23 GMT 3
"Tahaks reisida," lausus Hayley mõtlikult, hoides ikka poisi kätt, "või siis edasi õppida." Ta naeratas lõbusalt, kui lisas: "aga fakt on see, et sinust ma lahus ei kavatse olla." Nüüd suurenes tema naeratus veel, kui ta vaatas otsa poisile, kes enda armsate kutsikasilmadega tema õlale toetus.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 20, 2008 14:56:39 GMT 3
Noormees muigas nüüd veidike rohkem. "Ärme mõtle nendele asjadele. Praegu oleme me koos. Ma armastan sind ning kavatsen sellest hetkest viimset võtta," lausus noormees vaikselt tüdruku juukseid edasi siludes.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 20, 2008 14:59:47 GMT 3
"Jah," nõustus Hayley andes sellega mõista, et tema kavatseb täpselt sama teha. Tema näole valgus lai naeratus, salakaval naeratus, kui lausu: "sa rääkisid enne veel ühes üllatusest.." Ta hoidis ikka veel poisi kätt, endal nüüd muie näol.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 20, 2008 15:03:49 GMT 3
Noormees muigas vaikselt. "Sa saad selle hiljem kätte. Mul puuduvad hetkel instrumendid, mis selle üllatusega kaasneksid," lausus noormees õrna muigega. Oh neid tüdrukuid oma uudishimuga küll, mõtles slytherinlane endamisi.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 20, 2008 15:06:16 GMT 3
"Instrumendid?," kergitas Hayley lõbusalt kulmi. Ta naeratas poisile, enal ikka uudisimulik nägu peas.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 20, 2008 15:07:24 GMT 3
Noormees pööritas vaikselt silmi. "Kaks puukeppi ja kivi. Tahan sulle näidata, kuidas kiviajainimesed tuld õppisid süütama," valetas noormees lõbusalt.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 20, 2008 15:09:26 GMT 3
"Nähh," lausus Hayley, teeseldud solvumisega, liigutaedas käed nüüd ümber poisi keha, "seda ma juba oskan." Ta keeras pea ära, lüües lõua üles, püüdes nii uhke olla, ise turtsudes.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 20, 2008 15:10:40 GMT 3
Noormees irvitas endamisi. "Kuid sa pole näinud, et mina seda teha oskan. Ma pean ju kuidagi tõestama, et ma ka millegiks kõlban," lausus Arthur turtsatades ning tüdruku selga õrnalt käega silitama hakates.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 20, 2008 15:14:25 GMT 3
Hayley viis enda pilgu tagasi Arthurile, kui naerma hakkas. Tema naer oli vaikne ja mitte ülepaisutatud. Türduk puutus enda ninaga poisi oma ja lausus siis lõbusalt: "sa oled ikka küll."
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 20, 2008 15:15:41 GMT 3
Noormees muigas endamisi, ise tüdrukut õrnalt enda vastu surudes. Poisi pilk oli kaugel, eemaleviidud, puudelatvadel. Ta naeratas endamisi, ise endiselt ühe käega tüdruku juukseid silitades.
|
|