|
Post by Alicia Green on Dec 20, 2008 15:31:30 GMT 3
Hayley nautis olekut ja liigutas aeglaselt enda käsi, endal naeratus näod. Lund sadas õrnalt ja lumehelbekesed langesid nii ilusti poisi juustesse, Hayley püüdis kõik need pildid enda mällu talletada. ot: kuna sa täna veel tuled, kui tuled ?
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 20, 2008 15:37:55 GMT 3
Noormees naeratas vaikselt ning küsis seejärel: "Sul muidu mingeid plaane on ka tänaseks?" Ta naeratas, vaadates allapoole, tüdruku silmadesse ning kergitas küsivalt kulme.
OT: ilmselt õhtupoole, ma pean jõulukuuske ostma minema;D
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 20, 2008 15:41:55 GMT 3
Hayley raputas pead. "Plaane ei ole, lihtsalt tahtsin sinuga kohe kokku saada, kui kooli jõudsin." Ta naeratas ja vaatas siis poisile küsivalt otsa, et kas ta pakub midagi välja.
ot: ok, meile ka just toodi kuusk, naiss (a)
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 22, 2008 17:47:13 GMT 3
Noormees muigs vaikselt. "Saaks äkki kuskil kokku õhtul? Seapeas näiteks," pakkus noormees välja, ise tüdrukule otsa vaadates. Tal oli õhtuks päris mitu plaani, mille ta kavatses ka ellu viia.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 22, 2008 21:06:31 GMT 3
"Olgu," vastas Hayley, "ma peaksingi enne Kelly ja teistega kokku saama ning neile nende kingid andma." Ta neratas, ise ikka Arthurile otsa vaadates.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 25, 2008 17:52:39 GMT 3
Noormees muigas endamisi ning suudles seejärel õrnalt tema laupa. "Muide, ma vabandasin tema ees, nagu sa soovisid," lausus koolivanem õrna muige saatel.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 25, 2008 19:11:11 GMT 3
Hayley naeratas poisile südamlikult. "Sa oled nii armas," muheles ta siis ja andis poisile kerge suudluse põsele, libistasdes enda käe siis jälle poisi pihku, vaadates talle silma.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 26, 2008 19:58:23 GMT 3
Noormees muigas vaikselt ning vaatas pingsalt tüdruku poole. "Sinu nimel olen ma kõigeks valmis," lausus Arthur soojalt ning asetas enda otsaesise vastu neidise pead, sulgedes silmad. Naeratus tema näolt ei kadunud.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 26, 2008 22:39:20 GMT 3
Hayley vaikis, silitades sõrmeotsdega poisi käeselga, endal naeratus näol. Ta hingas kiirelt sisse ja välja, kui poisi hingamist tundis. Hayley oli väga õnnelik, ta ei osanud seda sõnadessegi panna.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 27, 2008 20:39:27 GMT 3
Noormees hingas vaikselt, tahtmata seda vaikust rikkuda. "Ma peaksin ilmselt varsti tagasi lossi minema. Õhtul ju niikuinii saame kokku ning mul on enne seda vaja teha paar asjatoimetust," lausus Arthur ning muigas endamisi.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 27, 2008 22:25:39 GMT 3
"Üks magus suudlus veel, siis oled vaba," naeris Hayley ja sulges silmad, oodates suudlust, endal naeratus näol. Tal oli ka endal vaja asjatoimetusi teha ja tahestahtnatta pidi ta hetkel Arthurist lahkuma.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 29, 2008 11:27:37 GMT 3
Noormees vangutas naerdes pead. Oh Hayleyt ja tema tahtmisi küll! Siiski asetas ta käed tugevamalt ümber tüdruku ning suudles teda palavalt huultele, ise kõhus taas liblikaid tundmas.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 29, 2008 12:27:09 GMT 3
Hayley suudles poissi pikalt ja tundeküllaselt vastu. Siis lõpuks ta eemaldus, libistas ennast Arthuri haardest välja, pani enda nina veel korraks tema oma vastu ja kiirustas siis minema, hüüdes järgi: "õhtul siis näeme, kallike!"
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 31, 2008 12:59:41 GMT 3
Noormees muigas endamisi ning lehvitas tüdrukule, kui ta minema jooksis. Peagi tõusista isegi püsti ning sammus mõtlikult lossi.
|
|