|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 23:38:45 GMT 3
"Meie isad on tuttavad ja ma tundsin Dani juba enne kooli. Minu isa oli ka Slytherinis, sellepärast isad sõbrad ongi," rääkis Hayley suhteliselt kiiresti, "ja sellepärast ma ei üllatunidki, kui Dan sai Slytherini." Hayley sammus edasi ja lisas siis: "ausaltöeldes ei olnud keegi ka üllatunud, et mina Gryffindori sain, mu vend Henry oli sinu majas." Hayley muigas endamisi ja sammus edasi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 1:27:46 GMT 3
Samara muigasvaikselt, kui ta kuulas Hayley juttu. "Nojah, minu vend käis ka Slytherinis ja mina sattusin Hufflepuffi. Ma tean ka tegelikult, mille pärast. Ma olen selline üpris emotsionaalne inimene," lausus tüdruk turtsatades ning edasi sammudes.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 8, 2008 19:37:28 GMT 3
"Saatuse teed on imelikud," lausus Hayley muigega, imestades ise ka, et ta sellist asja ütleb. Tüdruk sammus edasi ja tõmbas jaki kapuutsi pähe, sest oli veel jahedamaks läinud, vähemalt tuul oli küll tugevnenud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 19:47:35 GMT 3
Tüdruk naeratas kergelt ning noogutas. Tüdruku pikad musta värvi juukse dlehvisid jõuka tuule käes, nagu hullumeelsed, kuid tüdruk ei pannud endiselt oma musta mantli kapuutsi pähe. Selle asemel võttis neiu taskust (mustad) nahkkindad ja toppis need kätte, ise endiselt edasi jalutades.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 8, 2008 20:01:15 GMT 3
"Jahedaks läheb," lausus Hayley nagu muuseas ja väristas õlgu. "Sa Siganurme teed viistid jooma minna?," küsis ta siis, pilku Samile keerates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 20:11:04 GMT 3
Samara kehitas õlgu. "Ikka. Madamé Pattyfooty lähme?" küsis tütarlaps, pöörates pilgu Harjale.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 8, 2008 20:15:44 GMT 3
"Seal on kõige parem tee jah," tunnistas Hayley ja keeras ennast natuke, niiet nüüd oli suund Siganurme tee poole. Hayley juuksed lendlesid kapuutsi alt talle muudkui silma, suhu ja kuhu iganes veel. Ta läks juba vaikselt närvi. Ta pistis käe taskusse ja tõmbas välja patsikummu, nüüd kinnitas ta enda juuksed sellega ja tõmbas siis uuesti kapuutsi pähe. Vaikides sammus ta edasi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 20:42:48 GMT 3
Tütarlaps muigas kiirelt ning lükkas enda pikas juuksed kõrvale. Seejärel torkas tüdruk kapuutsi pähe ning vaikides hakkasid nad kahekesi Siganurme poole sammuma.
OT: Sa tee teema.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 8, 2008 20:43:23 GMT 3
ot: ok
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 10, 2008 23:03:19 GMT 3
Daniel ei teinud Julia naermisest välja, see oli sõbralik naermine, või nohh, nii sõbralik, kui Slytherinlaste vahel üldse olla sai. Kui Samara talle paras pobises, sai poiss üsna vihaseks, aga ta ei viitsinud ennast mingi huffelpufflase pärast liigutada.
|
|