|
Post by Julia A. Swan on Dec 5, 2008 18:04:19 GMT 3
[Mul hakkas igav ja mõned teised võivad ka tulal.. Eriti ootan huffe või gryffe ] Julia keksles paju poole ning keerutas ennast koha peal kui kohale jõudis.Hetkel oli tal hea tuju ning seda ei saanud miski rikkuda. Neidis põhimõtteliselt hüppas istuli ja võttis maast kivid, mis tema jalgade kõrval olid. Nendega mõnda aega šonglöörides, viskas ta kivi puu poole. Täpne tabamus! Kivi lendas vastu tüve ja mitte millimeetritki mööda ning puu oksad hakkasid metsikult vastu maad taguma. Irvitades jätkas Alecia oma šonglöörimist.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 6, 2008 1:13:29 GMT 3
"Sellele puule ei meeldi, kui teda häiritakse," lausus Hayley suhteliselt mornilt. Tal ei olnud midagi selle vastu, mida tüdruk siin korraldas, kuid see häiris teda siiski natuke ja lisaks pidi ta koolivanema kohustusi täitma. Hayley jäi tüdrukut silmitsema, saates ka pilgu hetkeks Peksja Pajule.
|
|
|
Post by Julia A. Swan on Dec 6, 2008 12:24:35 GMT 3
Julia tõstis pilgu ja naeratas eemalolevalt Hayleyle ning pööras pea tagasi puu poole. ,,Aga mulle meeldib see.. Vaata, kui istuda selle lähedusse siis võib juba peaaegu maa peal hüpata,ilma et sa ise seda teeksid.." ütles ta kiirelt. Üks gryff tema tuju rikkuma ei tule. Alecia naeratas veelkorra Hayleyel ja hakkas koha peal kiikuma.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 6, 2008 12:53:06 GMT 3
"Imelik on v?," mõtles Hayley, kuid ei hakanud seda tüdrukule ütlema. "Eem, no sulle meeldib aga puule mitte," lisas ta nüüd ja silmitses tüdrukut kes ennast kiigutas. "Kui sa tahad mingit rappumist siis mine lõbustusparki või kuhugi," ütles ta veel ja silmitses siis puud, kes oli rahunema hakanud. Hayley astus paar sammu edasi, kuid pöördus siis veelkord tüdruku poole: "ma loodan, et sa enam ei tüüta seda vana puud." Nüüd asus Hayley minekule.
|
|
|
Post by Julia A. Swan on Dec 6, 2008 13:12:04 GMT 3
Julia vaatas Hayleyd, ise külmalt irvitades. ,,Ära nüüd ütle, et sina ka pole kunagi nii teinud, eksole?" küsis ta tüdinud toonil. Alecia lükkas juuksed silmade eest ära ja vaatas natuke pahaselt Hayley poole ning ristitas käed. ,,Ma ei usu, et sa oled ka kogu elu mingi pai laps olnud, niiet.." ütles ta rahulikult ja alustas jälle kividega šonglöörimist.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 6, 2008 13:35:18 GMT 3
Hayley seisatas korrakas ja keeras pea tagasi tüdruku poole. "Ma ei ole kunagi hea laps olnud, kuid ma ei ole kunagi kedagi tahtlikult kiusanud." Hayley muigas. "Ja kui sa arvad, et sellel puul siin ei ole tundeid, siis mine räägi natuke professor Snapega, tema teab sellest kõike." Hayley irvitas ja sammus nüüd minema.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 6, 2008 13:40:53 GMT 3
Dan sammus Hayleyst mööda, tervitades teda peanoogutusega. Poiss kõndis Julia juurde ning irvitas. "Tundes teda, said sa praegu raudselt möliseda," ütles poiss naerdes ning istus puust natuke kaugemale.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 6, 2008 13:50:22 GMT 3
Hayley vaatas Dani, kui see möödus ja pani siis käed puusa. Ta keeras ennast ümber ja sammus tpampides Danile järgi ja vaatas kulm kortsus, kuidas poiss tüdruku juurde maha istub. "Ahah," lausus ta, "sa oled temaga mestis jah." Hayley vaatas Dani altkulmu, endal samas ka irve näol.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 6, 2008 13:57:26 GMT 3
Daniel kehitas õlgu, kuna ta tegelikult ei teadnudki millega Julia siin enne tegelenud oli. "Milles mina jälle süüdi olen?" küsis poiss haledat häält tehes ning Haylet kutsika silmadega vaadates.
|
|
|
Post by Julia A. Swan on Dec 6, 2008 14:16:43 GMT 3
Julia irvitas ja raputas vaikselt pead. ,,Ta peaks pingutama.. Ma ei tee välja mögisemisest.." ütles ta muiates ja vaatas Harja poole, kes ka nüüd rääkima jäi. Tüdruk alustas uuesti šonglöörimist, ise pilku Danil hoides. ,,Aga tegelikult me olemegi mestis.. Ühes majas ja sõbrad .." ütles ta lõbusalt.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 7, 2008 14:42:31 GMT 3
Daniel naeratas Harjale ning vaatas peksja paju poole. "Jah," lausus Daniel naerdes ning näitas Hayleyle keelt. Ta oli kindel, et tüdruk läheb nüüd närvi ja ta saab mingi asjaga vastu pead.[/i]
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 14:47:51 GMT 3
Peagi avanesid lossi uksed taas ning välja sammus Samara, nahkmantel taga tuule käes lehvimas. Ta nägi Peksja Paju juures hulk inimesi ning uudishimu käskis ka tüdrukul sinna minna. Nähes Hayleyt ning Dan'i, noogutas Samara mõlemile vaevumärgatavalt tervituseks. "On siin kõik korras?" küsis ta vaikselt, pöörates pilgu Hayleyle. Tema jahedad käed olid surutud mantlitaskutesse ning ta pilk oli tuim.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 7, 2008 16:49:46 GMT 3
Daniel nägi huffelpuffi koolivanemat tulemas ning ohkas raskelt. Kui tüdruk oli nendeni jõudnud vaatas ta teda ülbelt. "Miks te peate kõik siia kogunema?" küsis ta ja silmitses seltskonda, kuhu kindlasti oli varsti uusi inimesi oodata.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 17:20:06 GMT 3
Samara kergitas õrnalt noormehe küsimuse peale kulmu. "Ma ei leia, et see keelatud oleks," sõnas tüdruk tujutult ning vaatas hetke Peksja Paju, kes ähvardavalt oma oksi liigutas.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 7, 2008 17:28:19 GMT 3
Daniel tegi oma näoga erinevaid nõmedaid grimasse, kui Samara targutama hakkas. "Jajah, mida iganes," ütles ta ning viskas mingite pisikeste asjadega, mis maas olid, Hayleyt.
|
|